- 2 Aralık 2024
- 179
- 133
- 18
Konuya uzatmadan girmek istiyorum. Umarım başarırım. 8 senelik evliyim ve bu süreçte özellikle ilk yıllarımda fazlasıyla ( yılda 2-3 ay ) , şimdilerde artık tepki gösterdiğim için bu kadar uzun kalamayıp 1 hafta- 10 gün gibi gelir bizde kalır. Yine bir gelesi tutmuş geldi yatağını yapıyoruz. Onlar geldiğinde kullandığım nevresim çarşaflar var. Birbirinden farklı renk ve modellerde, yani çarşaf gri ise nevresim pembe yastık kılıfı mavi tonunda gibi diyim size. Yatakları yaparken çıkardığım çarşafları beğenmeyip senin başka çarşafın yok mu dedi. Ayrı gayrıymış böyle. Tamam ayrı gayrı olabilir de bana onlardan başka yatılı misafir zaten gelmiyor 8 senedir. Ve bu kalmalı gelip gitmelerin bir yılmışlığı var üzerimde ve özenmek de yok açık söylemek gerekirse içimde. Üstelik bir gün önceden onların kullandığı yorganı kılıfları nevresimleri yatak pedini yıkamak için 3-4 kez çamaşır makinası çalıştırdım 60 derecelik programda. Evim deseniz hayatında gördüğü en temiz evdir. Çarşafla ilgili bu söylediği şey inanılmaz canımı sıktı. Biz onların evine gittiğimizde sanki kendisi iki dirhem bir çekirdek çarşaf nevresim çıkarıyormuş gibi sanki. Bunu söylemediğime çok pişman oldum içimde kaldı, neden söylemedin diye kendime kızdım. Söylediği şey ayıp değil mi?
Siz olsaydınız ne yapardınız böyle bir durumda?
Siz olsaydınız ne yapardınız böyle bir durumda?