- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
Benm dikkatimi ceken de su; konunun yorum icerigini yapilan ilk yorumlar belirliyor. Eger ilk yorumlar olumluysa,hep oyle gidiyor. Eger ki olumsuzsa vay konu sahibinin halineson bi kaç konuda gördüm ki
biri düşsede bi tekmede biz atsak diye bakıyoruz hepimiz
Sürü psikolojisiBenm dikkatimi ceken de su; konunun yorum icerigini yapilan ilk yorumlar belirliyor. Eger ilk yorumlar olumluysa,hep oyle gidiyor. Eger ki olumsuzsa vay konu sahibinin halinehalide edip adivardan ``vurun kahpeye``
AynenSürü psikolojisi
Ne kadar iğrenç yorumlar yapanlar var.
Şu bdv ye konu açanları topa tutma görevlilerini yetkim olsa banlardım.
Sonsuza dek..
Sizi mükemmel insanlar sizi(!)
Türkiyede yaşıyoruz, biliyoruz ki nişanlılık döneminde kızlar erkek tarafından ilgi görmek ister, hediyelerle değer verildiğini görmek ister. Bu işin rajonu böyledir. Sanki avrupada yaşıyomuşuz da kızın yaptığı garipmiş gibi davranmaları yok mu.
Neymiş beklemedikçe daha fazla yaparmış kv ler.
Hey Allahım heyy.. Burda havadan atanlar var ya belki bi çiçek çikolata için bile ne cıngarlar çıkarmış olabilirler. Ya da tam tersi hakkaten iyi birine çatmış burada empati yapmadan sallıyor da olabilirler.
Bir kv nin hiç bişey yapmamasının ardında cimriliği, geçimsizliği, oğlunu kıskanması da olabilir. Tam tersi gelin için de olabilir. Doyumsuz bi insan olan kişi gelin de olabilir.
Ama kız üzülmüş derdini anlatmış ayrıntıları öğrenip haklının kim olduğunu bulmak ve ona göre tavsiyede bulunmak yerine hemen bi saldırma..
Yaptığınız bu işten nefret ediyorum vasfiye teyze çeteleri.
Bu tipler bir de kanki oluyorlar bu forumlarda biri nereye giderse hoppa hepsi oraya birbirlerini desteklemeler..``Hayyy agzini opeyim`` diyesim geldi
Körler sagirlar birbirini agirlarBu tipler bir de kanki oluyorlar bu forumlarda biri nereye giderse hoppa hepsi oraya birbirlerini desteklemeler..
Beğeniler havada uçuşur. Hatta şu beğeni sayısına gore kuşlar artıyordu ya profilde o zaman farkettim birbirlerini uçuruyorlardi. Oysa yaptilari ukalaliktan başka bişey değil.
Bu dönem için demiyorum ama hatta bu işi gorev edinmiş bi kaç nick biliyorum bir kaç yıl öncesinden.
Şimdi hala varlar mi bilmiyorum
Sirf bu yuzden bi daha konu acmama karari aldim bdvye. Benim konumda da benzer seyler oldu, bir lafa takilip kaldi bikac kisi. Ben o lafi uzuntuyle soylemis olabilirim, anlayis gosterseniz nolur. Zaten butun gun aglamisim, en son care bdvye konu acayim dedim, iyice psikolojim bozuldu.Körler sagirlar birbirini agirlar
İnsanlari rencide etmeyi bir borc biliyorlar adetayaptiklari sadece ukalalik degil,terbiyesizlik. Huy edinmişler bunu,hayatta hic bir etkisi olmayan,silik tipler burada aslan kesiliyor :)
İclerinin pisligini kusuyorlar burda. Kisiliksiz,aciz,kompleksli kadinlar...
Evet hatirliyorum konunuzu.bana da cirkin yorumlar geliyor yazdigim herhangi bir yorumdan alinti yapilarak,hiiccc umrumun köşesi degil valla. Ugrasamam deli manyaklaSirf bu yuzden bi daha konu acmama karari aldim bdvye. Benim konumda da benzer seyler oldu, bir lafa takilip kaldi bikac kisi. Ben o lafi uzuntuyle soylemis olabilirim, anlayis gosterseniz nolur. Zaten butun gun aglamisim, en son care bdvye konu acayim dedim, iyice psikolojim bozuldu.
Niyetim kimseyi kotulemek degil, sadece yorum yaparken konu sahibinin anlamaya calisilmasini istiyorum. Hemen cimbizla bi laf secip yuklenmeyin konu sahibine. Kimin hangi psikolojiyle konu actigini bilemiyoruz. Yazdigi seylerde yanlis gordugumuz bisey varsa uyaralim duzgunce. Hemen` sen soylesin, boylesin`.diye konu sahibine yuklenmek olmuyor...
Yaptıkları o kadar kötü ki ben artık dayanamadım ve yüzlerine de söyledim. Hakaret ettim mi ukala olduklarını söylemekse ettimyapılan bu yorumlara bu kadar agır bir dille yaklaşmanız sizce dogrumu...bence çok agır birdil hatta hakarete varan bir dille yazıyorsunuz buda hiç hoş degil
eeee guzelce anlatsana bacim direk bilezige girmissin sen.. simdi oldu.ee nisanlina soylediginde ne diyo bu duruma?beni sanırım herkes yanlış anladı yada ben yanlış anlatım yaptım para degıl sorun allaha sukur durumlarıda cok ıyı mesela kaynımın eşi mühendis bende biryerde sekreterlık yapıyorum ona yaptıklarını görüp duydukca cıldırıyorum sureklı laf sokmalar o okumuş kafası calısıyor cebınde parası var en guzel seyleri hak edıyor bana bişeyi laık görmuyo anlatmak ıstedıgım buydu... mesela bana dıyokı ewlwnmeden gıt ehlıyetını al baba ewınde kocana masraf olma zaten aldıgın para bellı 2gun sonra işten cıkarsalar zaten yuk olucaksın gbı laf sokmaları var
Yaptıkları o kadar kötü ki ben artık dayanamadım ve yüzlerine de söyledim. Hakaret ettim mi ukala olduklarını söylemekse ettim
Her seferinde açılmış bir konuda böyle insanların yazdığını okumak istemiyorum.
Buraya günlerdir ağlamış belki burda rahatlarım diye konu açan insanlar var. Ve onlar böyle insanları üzüyorlar.
Biz ise başkalarının üzüntüsüne tuz biber olanları üzmüş oluyoruz tabi takıyorlarsa...
Yapilan yorumlarin bir cogu maddi olarak. Kusura bakmayinda adetler var ortada. Yapilan seyler,geline verilen degeri gösteriyor.
Millet neler neler yaptiriyo,10 cift adana burmalari,cifter cifter setler,yuzukler,en pahali mobilyalar... Yaptiriyolar kiymetleri biliniyo.
Yaptirmadiniz da kiymete mi gectiniz sanki gelmis elestiriyosunuz yok birseyler alsa sevecek misin,yok nisanlin ne aldi da sevdin... Birakin bu isleri devlet su isleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?