Kaynana

Kocan seni harcamayı kafaya koymuş

Hayatının hatası olur sakin öyle bişey yapma bidaha ayrı evede cikamazsiniz is stresi inan kaynana dirdirindan iyidir aman diyim yakma güzel başını az aşın ağrısız basın olsun

Eşiniz şaka yapmıyor,direk gerçeklere hazır olmanıza zemin hazırlıyor..

Bir sekilde kabul etme. Gerekirse rest çek.
Bak zaten ev ev ustune yaşarsaniz eninde sonunda işin sonu boşanmaya gidecek.
Ustune bir de cocuk olur, yazik.
Yani rest cek. Seni seçmezse bir şey kaybetmezsin.
En azindan zararin bir yerinden donmus olursun.

edıyorlar tabiki

Ayy sakın kabul etmeyin.en iyi kaynana bile olsa ev hali col başka.sizi ikna etmelerine izin vermeyin.kaldı ki şimdiden böyle yapan biri aynı evde neler yapar bi dusunun bakalım.eşiniz isterse kırılsın isterse kussun.bu bile bile lades olur evliliğinize yazık

Samimi söylüyorum, ben şu eşinizin davranışlarına takıldım..inanın bana sizin kayınvalideyle oturmanızdan çok, eşinizin çok anneci olması kötü,
Sakın hemen çocuk yapmayın, önce eşinizi gözlemleyin sonra karar verin yapmaya.

Diyelim ki eşiniz de çok iyi kayınvalidenizde iyi ona rağmen aynı evde ol_mazz.

Kit kanaat yasa hatta açlıktan nefesin koksun gitme. Bide depresyona girme hemen. İşini bul ve başla
Sen asla onların kızı olamazsin

Boşanmaya gider bu işin sonu demedi deme sadece 1 yıl çocuğuma baktı da ne kavgalar ne kavgalar psikolojim bozuldu eşim desen anne kuzusuymuş meğer. Annesiyle ikimiz aynı konuda ayrı düşüyorsak hep annesinin dediğini yaptı. Yapar da psikolojim çok kötü bu yüzden... Çocuk olunca şimdiki hali melek kalır bak görürsün bari bunu aynı evin içinde görme

Canım aynı hatayı ben yaptım.. bizmde dubleks ama yeme içme bir olunca hiç bi anlamı yok..
Onların yediğini yemek zorundasın. Esinle bi ozelin olmuyor. Saat 10 11 e kadar kv kp oturuyorsun.. kafana göre plan yapamiyorsun, çünkü ya onların planı vardır yada misafiri gelir.. ailen yanına gelmez..
Benm evliliğimin 3. Günü gelip eve yerleştirler ..
Artık 5 vakit ayrilabilmek için dua ediyorum.. dokunulsa agglayacak moddayim hep

Neden bu kadar taviz verdin.Ev bakmasına baştan izin vermiycektin istemiyorum deyip konuyu kapatıcaktın.

Ne yap ne et engel ol çookk çookk pişman olucan demedi deme.
Sen onun kızı değilsin haa kaldıki kızı olsan ne fayda kendi annele aynı evde oturabilecek misin?

aynı eve taşınırsanız hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız, tek göz eviniz yarım ekmeğiniz olsun ama eşinizle başbaşa olun. Ev ev üstünde olmaz, araba modeli büyütmek veya para biriktirmek için yapıyorsunuz ama o paralar burnunuzdan fitil fitil gelir.

tabi ki kabul etme.
eşin evi geçindirme konusunda kendisine güvenmiyorsa evlenmeyecekti.
çoooook pişman olursun. eski işinde yaşadığın stresin bin katını yaşarsın.
eşine rest çek geç olmadan.

eşin daha aynı eve girmeden anacı olmuş. çok değil 1-2 ay sonra depresyona sokar kocan ve kv

Kesinlikle tepkini koy ve asla kabul etme tabiki "sende benim kızımsın" diyecek oğluyla dip dibe olmak için hiç birine kanma hepsi yalannnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…