- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi gorkem0160
-
Kafa yok iste...ya ben bu beraber oturmak isteyen kaynanalarıda hiç anlamıyorum ben asla oğlum ve karısıyla aynı evde yaşamak istemem, neden böyle bişey isteyiyim ki, nasıl bir kafa var bu kadınlarda anlamıyorum
Sizi anlıyorum, kavga etmekten korkuyorsunuz ayrıca sorumluluk erkektedir mantığını insan içselleştirince o nereye derse orası iyi olabilirmiş gibi umuyor. Ama inanın bana bu doğru değil.korktuğunuz her şey başınıza gelecek size garanti veriyorum.Kv'deniz hiçte iyi yaklaşıyor gibi görünmüyor size.Sen benim kızımsın yalanına inanmayın.benimkide onun kızı olduğumu iddia ediyor ama bir boğazımı sıkıp öldürmediği kaldı.Sizin kv gibi sürekli laf sokarak hayatını geçiriyor. Ona kalırsa oğlunun karşısında sürekli alttan almalıyım çünkü erkekler çok stresli oluyormuş her yaptığına boyun eğmek gerekirmiş.
Ben aynı evde yaşamam büyük konuşmak istemiyorum ama hastalık vs gibi hayatın dışında şeyler olmadıkça yaşamam, bir kere aynı sokağa taşınma gafletinde bulundum ki eşime hayır diyemedim aynı sizin gibi yok şöyle iyi olur böyle iyi olur falan filan dediler durdular, neredeyse çıldırıyordum. Üzerimde şort var askılı var yazın gününde bir kp çalıyor kapıyı bir kv komşu toplayıp gelmiş o çalıyor.saçma sapan streslere giriyor insan. kesinlikle gitmeyin o eve.inanın çok pişman olursunuz.
Birde eşinizde eşimin huyunu gördüm, ne zaman annesinin bir şeyine kırıldığımı söylesem hemen yetiştirir kv'de güya beni arar kusura bakma der ama sonrasında fitil fitil burnumdan getirir.
yuh diyorum sizde biraz sabirli olsaymışaınızKv ile oturmadigim halde yeni evliyken bi kac gun bizde kalmıştı yeni evlilik hali gece banyoya girmiştim
Eve hergelen tanıdığına bunlar bizden utanmadan gece banyo yapıyorlar demişti yerin dibine girmiştim
Bide beraber oturdugumuzu hiiiic düşünemiyorum
Allah korusun hic de tavsiye etmem
Asla asla böyle bir hataya düşme ben aynı apartmanda varlık içinde yaşayamadım maddi olarak az ama huzurlu evi seçtim çok pişman olursun kızımlar falan klasik aynı terane hasta oldun mu biKizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben
Canim kabullenmek degil kabullenmis olsam buraya konu acmam. Sadece kafam allak bullak. Ben zaten agresif bir insan degilim. Oldukca naifim esime konuyu acinca hemen sinirleniyor. Takmis ev almaya illa ev alcam orda oturursak alabilirime bunu da kafasina kaynanam sokuyor. Benim annem 20 sene kirada oturdu bu kotu birsey degil ama onlara gore kira cope gidiyor sanki evde oturmuyoruz hayrina kira veriyormusuz gibi esimi tatli tatli dolduruyor ama Ben agzimi acinca esim hemen kalkiyor konusmuyor
20 yaşındaydım esimde bende cahildik nerden bilebilirdik uyumadığını yada bizi kontrol ettiğini herkesin kapısı kapalı gecenin 3 üydü 1 hafta kaldılaryuh diyorum sizde biraz sabirli olsaymışaınız
Kv ile oturmadigim halde yeni evliyken bi kac gun bizde kalmıştı yeni evlilik hali gece banyoya girmiştim
Eve hergelen tanıdığına bunlar bizden utanmadan gece banyo yapıyorlar demişti yerin dibine girmiştim
Bide beraber oturdugumuzu hiiiic düşünemiyorum
Allah korusun hic de tavsiye etmem
Kafan neden allak bullak anlamiyorum. Karışacak ne var ki? Bu konuda hayir istemiyorum demekten baska ihtimalin yok.Canim kabullenmek degil kabullenmis olsam buraya konu acmam. Sadece kafam allak bullak. Ben zaten agresif bir insan degilim. Oldukca naifim esime konuyu acinca hemen sinirleniyor. Takmis ev almaya illa ev alcam orda oturursak alabilirime bunu da kafasina kaynanam sokuyor. Benim annem 20 sene kirada oturdu bu kotu birsey degil ama onlara gore kira cope gidiyor sanki evde oturmuyoruz hayrina kira veriyormusuz gibi esimi tatli tatli dolduruyor ama Ben agzimi acinca esim hemen kalkiyor konusmuyor
Sakin kabul etme oz3l hayatin olmayacak kendine ait misafirlerin olmayacak hep ic ice olacaksinz ne gerek var esinde merakli hrhlde olacaklari hic dusunmuyor anlasilan ev ustune ev kurulmazKizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben[/QUOTE
boşan ama aynı eve girme o derece. şimdi huzursuzluk olmasın diye kabul edeceksin ama daha huzursuz olacaksın. araba alacağınıza arabayı peşinat yapın krediye girin. zaman su gibi geçiyor kredi ödeniyor. kiraya da gitmemiş oluyor para.
kaç para kira ödüyorsunuz?
Saki
Sakin kabul etme oz3l hayatin olmayacak kendine ait misafirlerin olmayacak hep ic ice olacaksinz ne gerek var esinde merakli hrhlde olacaklari hic dusunmuyor anlasilan ev ustune ev kurulmaz
Bencede saka gibi. Burda is esine düşüyor canim smdi boyle istiyor gbi duruyor ama afedersin yarin birgunde sana yanastiginda kv kp utancina banyo derdinden geri cevirincede sen suclu olursun ne ozelin olur ne annen baban yanina geleblr cok sknti walla. Bi ara benm kv kp de keyfi olarak ayni ewde yasamak istediler esim bana laf ettrmeden kendi kabul etmedi birazda esine bagli seni arada birakmayack kendi olmaz demesi lazimCanim valla bende aynisini soyledim benim arkadaslarim cevrem var rahat edemezler herseyi konusamazlar dedim bana nedenmis ayni evde arkadasin gelince annemin yaninda oturmayacakmsin dedi Ben de hayir Tabi arkadaslarim rahat edemez dedim kizdi. Ne varmis yani yaninda oturursunuz dedi annesi yanimizdayken kardesimde birsey konusup fisildastigumizda dahi kizlar annemede soyleyin diyor kardesimle fotograf cekiliyoruz annemide cekin diyor saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?