Kaynana

Sizi anlıyorum, kavga etmekten korkuyorsunuz ayrıca sorumluluk erkektedir mantığını insan içselleştirince o nereye derse orası iyi olabilirmiş gibi umuyor. Ama inanın bana bu doğru değil.korktuğunuz her şey başınıza gelecek size garanti veriyorum.Kv'deniz hiçte iyi yaklaşıyor gibi görünmüyor size.Sen benim kızımsın yalanına inanmayın.benimkide onun kızı olduğumu iddia ediyor ama bir boğazımı sıkıp öldürmediği kaldı.Sizin kv gibi sürekli laf sokarak hayatını geçiriyor. Ona kalırsa oğlunun karşısında sürekli alttan almalıyım çünkü erkekler çok stresli oluyormuş her yaptığına boyun eğmek gerekirmiş.

Ben aynı evde yaşamam büyük konuşmak istemiyorum ama hastalık vs gibi hayatın dışında şeyler olmadıkça yaşamam, bir kere aynı sokağa taşınma gafletinde bulundum ki eşime hayır diyemedim aynı sizin gibi yok şöyle iyi olur böyle iyi olur falan filan dediler durdular, neredeyse çıldırıyordum. Üzerimde şort var askılı var yazın gününde bir kp çalıyor kapıyı bir kv komşu toplayıp gelmiş o çalıyor.saçma sapan streslere giriyor insan. kesinlikle gitmeyin o eve.inanın çok pişman olursunuz.

Birde eşinizde eşimin huyunu gördüm, ne zaman annesinin bir şeyine kırıldığımı söylesem hemen yetiştirir kv'de güya beni arar kusura bakma der ama sonrasında fitil fitil burnumdan getirir.

Ah canim Evet gercekten ayni hemen yetistirir ama sonra daha fenasi gelir. Gercekten Hic istemiyorum rahat giyinemiycem bile kaynanam kiyafetime Cok mudahale eder ustumu basimi cekistirir Boyle seylere Hic aliskin olmadigim icin tuhaf geliyor

yuh diyorum sizde biraz sabirli olsaymışaınız

Asla asla böyle bir hataya düşme ben aynı apartmanda varlık içinde yaşayamadım maddi olarak az ama huzurlu evi seçtim çok pişman olursun kızımlar falan klasik aynı terane hasta oldun mu bi
Çorba vermezler önüne sonra da kızımsın hepsi yalan !!! Nolur gitme yanına
Hele de aynı daire çok zor özel bir anın kalmıyor herşeyine karışıyorlar banyoda fazla kalsan o bile mesele aman deyim gitme yanına çok üzülürüm !!!

Birde kızımsın ne ya olmayalım anne kız benim annem var senin kızın sen annem olamazsın bende kızın neden bu pozlara giriyoruz sen kayınvalide ol bende gelin saygılı bir ilişki kursak herkes yerini bilse daha iyi değil mi ?? Kızım kızım dediler ağzımıza s...ç..lar (özür dilerim) daha annem bana öte git demiş değil bırakın küfürlü konuşmayı !!okurken bile yaşadıklarım geldi aklıma sinirlerim oynadı nolur gitme yanına

boşan ama aynı eve girme o derece. şimdi huzursuzluk olmasın diye kabul edeceksin ama daha huzursuz olacaksın. araba alacağınıza arabayı peşinat yapın krediye girin. zaman su gibi geçiyor kredi ödeniyor. kiraya da gitmemiş oluyor para.

kaç para kira ödüyorsunuz?

yuh diyorum sizde biraz sabirli olsaymışaınız
20 yaşındaydım esimde bende cahildik nerden bilebilirdik uyumadığını yada bizi kontrol ettiğini herkesin kapısı kapalı gecenin 3 üydü 1 hafta kaldılar
Ayrıca beraber oturanlar sürekli takipmi ediyor oğlum gelinim ne halt ediyorlar diye

Kesinlikle kabul etmeyin.Esinizde masallah bir koltugu alamiyor.Arabayi degistiriyor.Arabayi degistirmek icin mi ayni evi istiyor acaba yani.

Milyonlarca aynı konudan gördü kk . Dönüp kv konularını oku bak bakalım başlarına neler gelmiş daha sonra bunu sorma ihtiyacı hissedecek misin ? birde sonradan onun yanına gitmek en kötüsü

patavatsızmış senin ki yeni evlilerin evinde yatıya kalmaya utanmıyor mu kv niz ay güldüm ya

Eşimin bana dediği gibi seni yem olarak kullandım ev için demişti ben annemi tanıyorum bütün bunların hatta daha kötülerinin yaşanacağını biliyordum demişti (( tabi ne oldu sonunda sattığımızda o ev parası kimseye yaramadı güme gitti orasının yarı fiyatı düşük yere oturduk çünkü beni annesinin yanına zorla oturttu hayallerle ama öyle olmuyor maalesef eşinde seni kendi zevkleri için kullanacak gibi görünüyor yıpranan sen olacaksın !!

Kafan neden allak bullak anlamiyorum. Karışacak ne var ki? Bu konuda hayir istemiyorum demekten baska ihtimalin yok.

Nasil bir sey diyemiyorsunuz valla anlayamiyorum. Okurken ben sinirlendim valla

Saki
Sakin kabul etme oz3l hayatin olmayacak kendine ait misafirlerin olmayacak hep ic ice olacaksinz ne gerek var esinde merakli hrhlde olacaklari hic dusunmuyor anlasilan ev ustune ev kurulmaz

Canim 1000 TL dugun kredimize oduyoruz 800 de kira

Saki

Sakin kabul etme oz3l hayatin olmayacak kendine ait misafirlerin olmayacak hep ic ice olacaksinz ne gerek var esinde merakli hrhlde olacaklari hic dusunmuyor anlasilan ev ustune ev kurulmaz

Canim valla bende aynisini soyledim benim arkadaslarim cevrem var rahat edemezler herseyi konusamazlar dedim bana nedenmis ayni evde arkadasin gelince annemin yaninda oturmayacakmsin dedi Ben de hayir Tabi arkadaslarim rahat edemez dedim kizdi. Ne varmis yani yaninda oturursunuz dedi annesi yanimizdayken kardesimde birsey konusup fisildastigumizda dahi kizlar annemede soyleyin diyor kardesimle fotograf cekiliyoruz annemide cekin diyor saka gibi

Off bu da yeni moda..tarih tekerrür etti eski moda evlilik,yaşam biçimine özenir oldu kocalar..kuru ekmek ye,gerekirse karısından çok anasına ve rahatına düşkün adamdan uzak dur yine de kabul etme..aksi yılları heder olmuş,psikolojisi bozulmuş bir sen

Bencede saka gibi. Burda is esine düşüyor canim smdi boyle istiyor gbi duruyor ama afedersin yarin birgunde sana yanastiginda kv kp utancina banyo derdinden geri cevirincede sen suclu olursun ne ozelin olur ne annen baban yanina geleblr cok sknti walla. Bi ara benm kv kp de keyfi olarak ayni ewde yasamak istediler esim bana laf ettrmeden kendi kabul etmedi birazda esine bagli seni arada birakmayack kendi olmaz demesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…