- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 40
mbdsggy hangi sehirdesin benim esimde yeni oldu hoca.altı ay önce .bnm de iki yildr kaynannmn yüzünden çekmediği kalmadı.bosansak bayram edeck.bide severek evlendikten sozde
Hadi naş naş annenle evlen annenle yat diyeceksinMerhaba hanımlar daha önce ''Thé imam" adlı konu acmistim hatirlayanlar mutlaka olacak. hafta sonu kv deydik gorumce kayinlar geldi temizlik yemek pasta börek..
her şeyi yaptım her zaman da yaparım onların bana yaptıkları terbiyesizliklere rağmen. Pazartesi günü oğlumun aşısı vardı kahvaltı yaparken kaynim bana " yenge ne zaman geleceksiniz " diye sordu ben de haftaya dedm o ara eşim "ne haftası" diye sordu ben de "annemlere gidecem abim geldi biliyorsun" dedim. Kv atladı bizim lafimiza " kar yağar " dedi. yağsin dedim eşim de annesi öyle deyince bana bağırdı çağırdı . Kv istemez benim a ileme gitmemizi kiskancliktan catlarlar. Hem Babamlar dağ başında oturmuyolar kar yağsa ne olcak yollar kapansa orda kalsam ne olacak babamın evi sonuçta.
Bayramdan beri gitmedim ve cok özledim. Ben onlara hizmet etmek zorunda değilim ama yapıyorum saat 6da kakahvaltı hazırlamaya kalkiyorum. Bunun karşılığı bu mu olmalı. Masadan kalktım hazırlanma ya gittim kv "hadi cik" diye bağırıyo salonda niye bağırıyo ki bu ne edepsizlik tir anlamadım merak ettiğim tüm kv böyle mi??? Evden çıkarken de dalga geçer gibi gidersen slm söyle dedi ya sabır dedim bişey demek istemiyorum seviyesine düşmek istemedim. Sonuç gitmedik goturmedi yol boyunca ağladım tartıştık bi daha o eve adım atmayacam yüzlerini görmek istemiyorum dedim ve şu karara vardım bosanacam artık dayanamıyorum.
2 gündür düşünüyorum bunu ona nasıl söylemeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
ayrica sen temizlikci degilsin usak da degilsin. tabiki ben de yardim ediyorum ama herkes otururi de annen ne zorlukla a kuzusuyuz hepimiz bu gelmedik
cirkef kaynanin da umarim agzi yamulur
sensiz ve cocugu olmadan bi kalsin bakalim. bi babanin evine git bakalim noluyomus gorsun. annecigi hazirlasin kahvaltiyi annecigi yapsin temizligi. utusunu annesi yapsin. ben hayret ediyorum ya boyle kv lere. o yerini buyuklugunu bilmiyorsa sen kucuklugunu neden bileceksin. gercekten bosanmasan da cok gercekci bir blof yap da ailesi yuzunden evinin esas AILESININ ( SENIN VE YAVRUSUNUN) HUZURUNU KACIRMAK.NE DEMEK BIR OGRENSIN ESIN
sensiz ve cocugu olmadan bi kalsin bakalim. bi babanin evine git bakalim noluyomus gorsun. annecigi hazirlasin kahvaltiyi annecigi yapsin temizligi. utusunu annesi yapsin. ben hayret ediyorum ya boyle kv lere. o yerini buyuklugunu bilmiyorsa sen kucuklugunu neden bileceksin. gercekten bosanmasan da cok gercekci bir blof yap da ailesi yuzunden evinin esas AILESININ ( SENIN VE YAVRUSUNUN) HUZURUNU KACIRMAK.NE DEMEK BIR OGRENSIN ESIN
Hani kavga etsen bu yüzden adam sana şiddet uygulayacak diye korkuyorum. Kimsenin kahrını çekmek için evlenmediğini söylersin tehdit et boşanmakla zira tatlı sözden anlayan tipler değil. Boşanma dilekçesi ver en azından o zaman ciddi olduğunu anlarlar. Ya zaten hep şu başkaları yüzünden aileler yuvalar yıkılıyor bi rahat bıraksınlar arkadaş ya
Ne demek ailene gitmene izin vermiyorlar ya !
Delirceğim geliyo sen kimsin ya !
Ayrılmak ıstıyorsandda bitti dersin olur biter.
Anlat neden bıtırdıgını . Sebeblerin geçerli..
mbdsggy mesajları okuyunca birden benmi Yazd im bunları dedim
Haberin olmadıysa duyuru sayfasına bakiverDiyanet yeni alım yapmadı nasıl atandı
Kp nn imam olup bunları yapması çok kötü.hadi esin yaşı genç ailesine bakiyoda kocaman adamın yaptıkları hoş degilYazdıklarım da eksik var fazla kesinlikle yok. Kıyamet hocalardan kopacak sözü doğru. Sana da üzüldüm canm ya hoca başlığı altında eziyet görmek bizimkisi
Gülüm çok üzüldüm durumuna, eşin imam mış madem,Kuran ı Kerim i okumussundur mutlaka orda erkeğin ve kadının birbiri üzerindeki haklarından bahseder,peygamberimizin hayatından örnekleri bir A4 kağıdına bastır ve evinin bir çok yerine as bunları.Eşine isteyip te yapamadığın şeyler için hakkımı helal etmiyorum sana de,eşinin psikopatlık derecesi biraz üst düzey(kusura bakma lütfen ) bosanıyorum dediğinde sana bir zarar verir mi kestiremiyorum,öncelikle bence bunları denemediysen bir dene derim
Yanı sende bir insansın. Aynı evdemı yaşıyorsunuz?Diken üstünde durmaktan bıktım. herkese gülümsemek ten iyiyim demekten artık bu oyuna son verme zamanı geldi
Benim kp de sorunun yok .ama kaynanam yokmu.artık sadece ona nefret duyuyorum.başka hiç bisey yok ona karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?