kaynanaaaa

sensiz ve cocugu olmadan bi kalsin bakalim. bi babanin evine git bakalim noluyomus gorsun. annecigi hazirlasin kahvaltiyi annecigi yapsin temizligi. utusunu annesi yapsin. ben hayret ediyorum ya boyle kv lere. o yerini buyuklugunu bilmiyorsa sen kucuklugunu neden bileceksin. gercekten bosanmasan da cok gercekci bir blof yap da ailesi yuzunden evinin esas AILESININ ( SENIN VE YAVRUSUNUN) HUZURUNU KACIRMAK.NE DEMEK BIR OGRENSIN ESIN

ayrica sen temizlikci degilsin usak da degilsin. tabiki ben de yardim ediyorum ama herkes otururken tek basima yapmiyorum. seni de annen ne zorluklarla buyutmustur hepimiz ana kuzusuyuz hepimiz bu yaslara kolay gelmedik
cirkef kaynanin da umarim agzi yamulur

Beni aileme yollamayan kocayi kaziga oturturum bu kadar net.

Hadi naş naş annenle evlen annenle yat diyeceksin

Val
ayrica sen temizlikci degilsin usak da degilsin. tabiki ben de yardim ediyorum ama herkes otururi de annen ne zorlukla a kuzusuyuz hepimiz bu gelmedik
cirkef kaynanin da umarim agzi yamulur

Valla ben tek yapıyorum eltim in keyfi gelirse yardım eder. kp eşime aynaları gösterir pis der beni şikayet eder temizlememis diye. Biz ayrı oturuyoruz sık sık gideriz her yeri temizlerim yine de yaranamam

Blof yapmayacam gerçekten gidecem anası ne temizlik ne ütü yapar. Daha önce gittim 10 gün kaldım babamlarda. O na kalsa benm ailemin yüzünden huzurumuz yok eşya yapmamışım mış mış mış ta mış mış mış

Ne demek ailene gitmene izin vermiyorlar ya !
Delirceğim geliyo sen kimsin ya !
Ayrılmak ıstıyorsandda bitti dersin olur biter.
Anlat neden bıtırdıgını . Sebeblerin geçerli..

Pazartesi karar verdim tamam bitti dedim yolda gelirken. Şimdi köyde yiz dilekçe verecem merkeze gidince. Salı günü kendi gitti ben de gelcem dedim goturmedi bosanacagimi söylemedim dilekçe verirken görsün istedim bizim konuşacak bişey imiz yok zaten. Goturmedi bi daha ki gitmemiz de verecem dilekçesi.

Ne demek ailene gitmene izin vermiyorlar ya !
Delirceğim geliyo sen kimsin ya !
Ayrılmak ıstıyorsandda bitti dersin olur biter.
Anlat neden bıtırdıgını . Sebeblerin geçerli..

Diken üstünde durmaktan bıktım. herkese gülümsemek ten iyiyim demekten artık bu oyuna son verme zamanı geldi

Yazdıklarım da eksik var fazla kesinlikle yok. Kıyamet hocalardan kopacak sözü doğru. Sana da üzüldüm canm ya hoca başlığı altında eziyet görmek bizimkisi
Kp nn imam olup bunları yapması çok kötü.hadi esin yaşı genç ailesine bakiyoda kocaman adamın yaptıkları hoş degil

Benim kp de sorunun yok .ama kaynanam yokmu.artık sadece ona nefret duyuyorum.başka hiç bisey yok ona karsi

Hafız ım hepsini denedim
Elimden ictikleri bir bardak su bile haram olsun hakkımı helal etmiyorum ve bunu eşime sürekli söylüyorum

adam seni çok tınlıyor ya
bunu ona nasıl söylerim diyorsun
adam seni hizmetçi olarak almış hiç üzülmez merak etme

Ama sana tavsiyem mesajlar atmaya çalış, mesela eşine o işteyken sürekli ailene hizmet ediyorum gittiğimde hiçbi güler yüz görmediğimi de görüyorsun ama ailen ne derse o peki benim ailem arada güler yüz görmek istemek çok mu diye... o büyük ihtimal hakaretler edecektir silmeyin mesajların hiçbirini

Ben de bekliyorum kuran kursu hocaligi için inşallah atanirim da ayaklarimin üstünde dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…