kaynanaaaa

O götürmese kendim giderim yine giderim. Keşke sizde gitseydiniz. Hiç kimse aileme gitmeme engel olamaz. İlla onun mu götürmesi lazımdı? Neden çekiyorsunuz bunları anlamıyorum gerçekten.

Erkek kardeşin yok mu şu kocana tehdit etsin , annen ve babandada iş yok , hiç evine gelmezler mi ?

Erkek kardeşin yok mu şu kocana tehdit etsin , annen ve babandada iş yok , hiç evine gelmezler mi ?

Evet babamda yok. Abilerimle konusmuyo bicak olayından Sonra abim şu an iyiyz diye biliyo yoksa minareye aşar onu

Necla hanm ka
Düzgün yazamıyorsun onu geçtik, okuduğunu da mı anlamıyorsun? Konu sahibi boşanmak istiyorum. Nasıl söyleyeyim yazmış.

Necla hanim kaynana her halde yeni Konu açmış hep kaynana lar mi kötü gelinler masum mu gibisinden bişeyler yazmış boşverin. Bi allah bilir ne yasadigimi

Necla hanm ka

Necla hanim kaynana her halde yeni Konu açmış hep kaynana lar mi kötü gelinler masum mu gibisinden bişeyler yazmış boşverin. Bi allah bilir ne yasadigimi

Diğer konunu okuyunca çok üzülmüştüm. Gerçekten çok sorunlu ve tuhaf bir aile, Allah yardımcın olsun. Boşansan ailen arkanda durur değil mi? Biliyorlar mı o bıçak olayını ?

Kadının derdi başından aşkın. Manyak bir aile boğazına bıçak dayayan kocası var. Gelmiş konusunu saçma sapan yorumlarınla sabote ediyorsun. Birazcık vicdan, birazcık Allah korkusu iyi bir insan yapabilir aslında.

Diğer konunu okuyunca çok üzülmüştüm. Gerçekten çok sorunlu ve tuhaf bir aile, Allah yardımcın olsun. Boşansan ailen arkanda durur değil mi? Biliyorlar mı o bıçak olayını ?

Evet biliyorlar babam durmaz abilerim durur

Hani kavga etsen bu yüzden adam sana şiddet uygulayacak diye korkuyorum. Kimsenin kahrını çekmek için evlenmediğini söylersin tehdit et boşanmakla zira tatlı sözden anlayan tipler değil. Boşanma dilekçesi ver en azından o zaman ciddi olduğunu anlarlar. Ya zaten hep şu başkaları yüzünden aileler yuvalar yıkılıyor bi rahat bıraksınlar arkadaş ya

mbdsggy hangi sehirdesin benim esimde yeni oldu hoca.altı ay önce .bnm de iki yildr kaynannmn yüzünden çekmediği kalmadı.bosansak bayram edeck.bide severek evlendikten sozde

Bende başta aman kötü olmayalım diye hep he diyodun artık canım a yetti.sınır hastası oldum.birşey dediler mi cevabını aliyolar

Ben kaynananmlarla otururken annemlere her gittigimde olay cikardi kadin bi huzursuz oluyordu esimi dolduruyodu gonderme diye her defasinda bagira cagira haykirarak hazirlaniyodum hatta kaynannama sen ozlemek nedir bilirmisin nerden bileceksin oglundan ayrilmadin ki demistim hickirarak aglayarak vebkapiyi carpip gitmistim annemlere ve o aksam sikayate gelmisti edepsiz kari annemlere ,neymis cok slk geliyomusum annemlere lanet olsun sana bee

Gülüm çok üzüldüm durumuna, eşin imam mış madem,Kuran ı Kerim i okumussundur mutlaka orda erkeğin ve kadının birbiri üzerindeki haklarından bahseder,peygamberimizin hayatından örnekleri bir A4 kağıdına bastır ve evinin bir çok yerine as bunları.Eşine isteyip te yapamadığın şeyler için hakkımı helal etmiyorum sana de,eşinin psikopatlık derecesi biraz üst düzey(kusura bakma lütfen ) bosanıyorum dediğinde sana bir zarar verir mi kestiremiyorum,öncelikle bence bunları denemediysen bir dene derim

Esine suan saydirdim... Ne bicim insanlar varya.
Ergenligini bitirememis daha anasinin agzina bakiyo..
Ne cekiyosun yaa bas git annnene.. uff sinir oldum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…