Kaynanadan kurtulamıyorum

Eşimle konuştum ama napıyım gelme mi diyim dedi. Çalışmıyorum şuan, çalışırsam yine de gelir bu seferde evden hiç gitmez diye düşünüyorum o yüzden işe tekrar başlamak istemiyorum. 2 güne kalmaz 1 saate kötü gelin yapar beni :olamaz:
Kilit nokta burası zaten.Kotu gelin olmayı göze alın bosverin.
Kendi oğlu bile dayanamıyor ayrı odada oturuyor siz niye cekesiniz ki ?
Gelecekse de oğluyla takılsın çıkın arkadaşınızla buluşun veya ailenize gidin.
Sizde geçip odaya film dizi izleyin.
Laftan anlamiyorsa yapacak bir şey yok.
Zaten herkesle kötü olmuş bırakın sizle de kötü olsun kendi hatasi çünkü hep.

Olayları algılayabilme ve yorum yapma yeteneğine hayran kaldım doğrusu bu beyinle ve zeka ile daha uzun ömürler diliyorum sana. Evladın kızı erkeği mi var hepsi zor büyüyor buradaki konu erkek annesi olduğu için o şekilde konuştum ileride belki sen de bir kayınvalide olursun gelinin de senin hakkında böyle şeyler söyler o zaman anlarsın ne demek istediğimi. Kadın gidip aylarca yıllarca kalmıyorsa bence hiçbir sıkıntı yok sonuçta yalnız yaşıyor anne baba hakkı da ödenmez bu arada
Desene sizinki de ana kuzusu olacak geline çok çektirecek. Ana baba hakkına ne ara getirdiniz konuyu? Herkesin anne babası değerlidir elbet ama evli çiftin özel yaşam alanı diye bir durum var. Zırt pırt gidilmez bi sınırı vardır. Konuyu nerelere taşımışsınız sizin hayal gücünüz ve fesatlığınıza da ben hayram kaldım geleceğin kötü kaynanası.

Back
X