- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Ondan korkuyorum iste olursa bana firsat vermez kendileri buyuturler . Nefret ediyorum ailenin hepsindenBu kadar cahil bir adamdan lütfen çocuk dünyaya getirmeyin. Doğacak bebeğe yazık.
Yok ya beklemzler. Zorlarlarsa da birazck tepkini koy sen de cnm. Cocuk muyum de ama cok da sert soleme. Bagrma. Sen tepki verdikce azarlar onlrCok guzel diyorsun da basimda bekletip yedirmezlerse iyi . Allah vere de bu ay hamile kalsam da utansalar
Ben o kadar ugrastim didindim . Cocuk icin kac kere gittim geldim hastaneye esim icin hersey iyi olsun aman kimse duymasin cocuk icin ameliyat oldugunu falan onlarin yaptigi ayip yaBen olsam öyle bi koca ve onun ailesine çocuk yapmak için hiç de uğraşmazdım
Haha zorlami tepecek ağzınıza karışımı...Sabah kavga ettim esimle zaten . Yemiycem aticam cope gozunun onunde . Bu devirde para kazanmak cok mu kolay 400 lira ya televizyonlarsa bas bas bagiriyorlar sahte hocalara para kaptirmayin diye. Ama kocam olacak gerizekali bana kes sesini sen ne anlarsin . Gorusuruz o gun diyor
Madem sen öylesin neden senden çocuk dünyaya getirmek istiyor? Böyle söyler misin ona?Sabah kavga ettim esimle zaten . Yemiycem aticam cope gozunun onunde . Bu devirde para kazanmak cok mu kolay 400 lira ya televizyonlarsa bas bas bagiriyorlar sahte hocalara para kaptirmayin diye. Ama kocam olacak gerizekali bana kes sesini sen ne anlarsin . Gorusuruz o gun diyor
Ben de Allaha havale ediyorun . Hakkimi Allaha teslim ettim . Cok hakkimi yiyorlarO hoca kılıklı sahtekarı şikayet ederdim. Millete iftira atmak kolay mıymış öyle bakalım. Ayrıca o kocadan çocuk yapmakta kararlı mısın pek akıllı bir tip degil. Hemen seni harcadı görüyorsun annesine de bişey demiyorum artık Allah ıslah etsin.
Onalra gore onlar mukemmel asla onlar da sprun olmaz hepsi mi salak olur yaHaha zorlami tepecek ağzınıza karışımı...
Ben olsam en guzelinden bi mesir macunu alır eline veririm ye diye...
Anlasin dert sorun kimde
Severek evlendik evlenmek icin 6 sene bekledik yasimiz küçüktü diye. Sanki yasi geciyor. Ben 23 o 26 yasindaMadem sen öylesin neden senden çocuk dünyaya getirmek istiyor? Böyle söyler misin ona?
Ben onu boyle bilmiyordum. BeyinsizmisBu kadar cahil bir adamdan lütfen çocuk dünyaya getirmeyin. Doğacak bebeğe yazık.
Sen çok aradın mı bu koçanı ve ailesiniOnalra gore onlar mukemmel asla onlar da sprun olmaz hepsi mi salak olur ya
İkinizin de raporunu çoğalt,köyde direklere yapıştır,ağzını yormazsın:)Merhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
Bir degil iki degiller bi de asiretler resmen 12 kardes + kaynana hepsi cahil . Hicbirsey hakkinda bilgileri yok bilgisi olan insan da konsuunda zorlarina gidiyor hemen fitne fücur koymaya hazirlaniyorlar . Nasil lekelesek diye
O beni buldu . Ailesini tanimiyordum bile ki hala bile taniyamiyorumSen çok aradın mı bu koçanı ve ailesini
Her gece onu sorguluyorum. Ne gunah isledim de bunlar bana ceza olarak geldi diyeSiz bunların arasına nasıl düştünüz?
Herşey aslına döner diye boşuna dememişlerSiz bunların arasına nasıl düştünüz?
İkinizin de raporunu çoğalt,köyde direklere yapıştır,ağzını yormazsın:)
Köyün başındaki Hacer teyzeye deTeyzecim senden laf çıkmaz biliyorum,eşimin çocuğu olmuyor ameliyat oldu,kv herkesten saklıyor de,yarına kalmaz kahvede ve evlerde bilmeyen kalmaz
Köprüyü gecene kadarmis hersey demekki cok dpgru lafHerşey aslına döner diye boşuna dememişler
Benim anladığım bu kadar cahil bir aile kız çocuk doğmasına da tepki gösterirler. Ben normalde kimseye boşanın demem ama burada Allah'ın verdiği veya vermediği bir konu üzerinden size haksız yere yüklenen bir koca var. Ayrıca ufurukcuye gitmek de çok büyük bir günah . Kaçıp kurtarın kendinizi, dua edin kurban kesin ki çocuğunuz olmamış.Ondan korkuyorum iste olursa bana firsat vermez kendileri buyuturler . Nefret ediyorum ailenin hepsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?