Kaynanalar neden kendi cocuklarina toz kondurmazlar ???

Cok guzel diyorsun da basimda bekletip yedirmezlerse iyi . Allah vere de bu ay hamile kalsam da utansalar
Yok ya beklemzler. Zorlarlarsa da birazck tepkini koy sen de cnm. Cocuk muyum de ama cok da sert soleme. Bagrma. Sen tepki verdikce azarlar onlr

Ben olsam öyle bi koca ve onun ailesine çocuk yapmak için hiç de uğraşmazdım
Ben o kadar ugrastim didindim . Cocuk icin kac kere gittim geldim hastaneye esim icin hersey iyi olsun aman kimse duymasin cocuk icin ameliyat oldugunu falan onlarin yaptigi ayip ya

Haha zorlami tepecek ağzınıza karışımı...
Ben olsam en guzelinden bi mesir macunu alır eline veririm ye diye...
Anlasin dert sorun kimde

Madem sen öylesin neden senden çocuk dünyaya getirmek istiyor? Böyle söyler misin ona?

Ben de Allaha havale ediyorun . Hakkimi Allaha teslim ettim . Cok hakkimi yiyorlar

İkinizin de raporunu çoğalt,köyde direklere yapıştır,ağzını yormazsın:)
Köyün başındaki Hacer teyzeye deTeyzecim senden laf çıkmaz biliyorum,eşimin çocuğu olmuyor ameliyat oldu,kv herkesten saklıyor de,yarına kalmaz kahvede ve evlerde bilmeyen kalmaz

Bir degil iki degiller bi de asiretler resmen 12 kardes + kaynana hepsi cahil . Hicbirsey hakkinda bilgileri yok bilgisi olan insan da konsuunda zorlarina gidiyor hemen fitne fücur koymaya hazirlaniyorlar . Nasil lekelesek diye

Siz bunların arasına nasıl düştünüz?

dusman basina kayinvalide

Ya hadi kaynanalar gelinde arar zaten kusuruda esiniz nie boyle yapiyor size kaynananiz doldurmus konusmus olmasin daha oncedende boylemidi oturup konusunuz esinizle

Ondan korkuyorum iste olursa bana firsat vermez kendileri buyuturler . Nefret ediyorum ailenin hepsinden
Benim anladığım bu kadar cahil bir aile kız çocuk doğmasına da tepki gösterirler. Ben normalde kimseye boşanın demem ama burada Allah'ın verdiği veya vermediği bir konu üzerinden size haksız yere yüklenen bir koca var. Ayrıca ufurukcuye gitmek de çok büyük bir günah . Kaçıp kurtarın kendinizi, dua edin kurban kesin ki çocuğunuz olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…