- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Cunku lanet olsun ki kaynanamla oturuyorum dissri cikarken bile soylemeden cikamiyoruzDaha 1 yıllık evlisin iz nerden biliyorlar bu kadar hemen sizin özelinizi
Annesinde suc bulur mu sizce . Hakli olsam bile haksizim benYa hadi kaynanalar gelinde arar zaten kusuruda esiniz nie boyle yapiyor size kaynananiz doldurmus konusmus olmasin daha oncedende boylemidi oturup konusunuz esinizle
Benim anladığım bu kadar cahil bir aile kız çocuk doğmasına da tepki gösterirler. Ben normalde kimseye boşanın demem ama burada Allah'ın verdiği veya vermediği bir konu üzerinden size haksız yere yüklenen bir koca var. Ayrıca ufurukcuye gitmek de çok büyük bir günah . Kaçıp kurtarın kendinizi, dua edin kurban kesin ki çocuğunuz olmamış.
Anneside olsa her insanin vardir kusuru bebek bekleysinde hep sizdemi bulacak kusuru (insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebek sahibi olursunuzda) bu donemde kadinin daha cok destege ihtiyaci var benceAnnesinde suc bulur mu sizce . Hakli olsam bile haksizim ben
Bir de zaten o sifali seyleri hazirlayanlar para almazlar. Ben oyle gordum en azindan. Bunlarin buldugu hoca cakal. Bosver . Esine de ki tamam yapsin sen ic ben almayim de yani.Nasip hersey ama nasibimizde yoksa olmaz zaten derdi veren Allan dermanini da vermistir. Tip artik cok ilerleribunlara anlatamazsin . Kitlar
Ama severek evlendik bi de nelere katlanarak evlendik . Onun bana yaptigina bak
Korkuyorum esim destek cikmiycak doye .Anneside olsa her insanin vardir kusuru bebek bekleysinde hep sizdemi bulacak kusuru (insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebek sahibi olursunuzda) bu donemde kadinin daha cok destege ihtiyaci var bence
Ben de ayni sekilde dusunuyorum onun hakkindaÇünkü gururuna dokundu beyefendinin. Kendisi yüce bir varlık olduğu için onun kusuru olamaz. Siz alt tarafı bir kadın olduğunuzdan dolayı sorun sizdedir. Eşiniz işin diyebileceğim hiç birşey yok. Cahil ötesi
Mesele torun değil ki. Mesele oğluna kısır denmesi onların tabiri ile. Bizim köyde böyle bir olay oldu. Adam (!) Çocuğu olmuyor diye karısını boşadı, tekrar evlendi. Yine olmadı. Boşadığı kadın gidip başkasıyla evlendi, üç ya da dört çocuğu oldu. Anladın ne demek istediğimi.Allah büyük. O degilde kadinin hic torunu olmasa diycem ki tprun hasreti çekiyor ama . 12 evladi var hepsinden de en az 5 torunu var .
Tabiki de oyle iste nasil astirabirim bu cahilliginiE senin kocan da cahil buna inandığına göre.Kaynananın cahil olmasından daha büyük bi sorun bence
Vallaha artik ne diycegimi ne yapcagimi bilmiyorumBu kadar cahillik olmaz gerçekten. Siz böyle zihniyete sahip eşinize çocuk vermek istediğinize emin misiniz? Yıllarca okuyan doktorlar yanlış biliyor. Kafadan atmasyon yapan şarlatanlar doğru biliyor ne güzel.
Anladim evet biliyorum bu olaylari bizim o tarafta da cok oluyor boyle seyler . CahilliktenMesele torun değil ki. Mesele oğluna kısır denmesi onların tabiri ile. Bizim köyde böyle bir olay oldu. Adam (!) Çocuğu olmuyor diye karısını boşadı, tekrar evlendi. Yine olmadı. Boşadığı kadın gidip başkasıyla evlendi, üç ya da dört çocuğu oldu. Anladın ne demek istediğimi.
Bok icsin serefsiz ya beni dinliyor mu ki soyliyimBir de zaten o sifali seyleri hazirlayanlar para almazlar. Ben oyle gordum en azindan. Bunlarin buldugu hoca cakal. Bosver . Esine de ki tamam yapsin sen ic ben almayim de yani.birak icsin icinde ne oldugunu bilmedigi seyi
Biraz daha sabrediyim bakalim . Allah kerim . Hakkimi cikarir elbet bunlardan da degerimi anlarlarSizin yerinizde olsam çocuk yapmazdım bu adamdan. Anladığım kadarıyla aklı başında bir insansınız. Yaşınızda çok genç. Geç olmadan bırakın bu mağara adamlarını. Değerinizi bilecek biri çıkar karşınıza. Yeniden bir hayat kurarsınız. Kendinize yazık etmeyin
Evet benim bi akraba kızcağız da öyle olmuştu. Çocuk olmuyor diye ne eziyetler gördü. Boşandı sonra Allah nasibini açtı çok efendi biriyle evlendi ve çocuğu oldu boşandığı kişi ne oldu bilmiyorum ama sorun kızda degilmiş yani.Mesele torun değil ki. Mesele oğluna kısır denmesi onların tabiri ile. Bizim köyde böyle bir olay oldu. Adam (!) Çocuğu olmuyor diye karısını boşadı, tekrar evlendi. Yine olmadı. Boşadığı kadın gidip başkasıyla evlendi, üç ya da dört çocuğu oldu. Anladın ne demek istediğimi.
O kadar doktorlara gittik ki farkli farkli devlet mi ozel mi dersin hepsine de gittik . Ben de hicbir sorun cikmadiEvet benim bi akraba kızcağız da öyle olmuştu. Çocuk olmuyor diye ne eziyetler gördü. Boşandı sonra Allah nasibini açtı çok efendi biriyle evlendi ve çocuğu oldu boşandığı kişi ne oldu bilmiyorum ama sorun kızda degilmiş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?