Kaynanalar neden kendi cocuklarina toz kondurmazlar ???

Allah büyük. O degilde kadinin hic torunu olmasa diycem ki tprun hasreti çekiyor ama . 12 evladi var hepsinden de en az 5 torunu var .

Annesinde suc bulur mu sizce . Hakli olsam bile haksizim ben
Anneside olsa her insanin vardir kusuru bebek bekleysinde hep sizdemi bulacak kusuru (insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebek sahibi olursunuzda) bu donemde kadinin daha cok destege ihtiyaci var bence

Bu kadar cahillik olmaz gerçekten. Siz böyle zihniyete sahip eşinize çocuk vermek istediğinize emin misiniz? Yıllarca okuyan doktorlar yanlış biliyor. Kafadan atmasyon yapan şarlatanlar doğru biliyor ne güzel.

Nasip hersey ama nasibimizde yoksa olmaz zaten derdi veren Allan dermanini da vermistir. Tip artik cok ilerleri bunlara anlatamazsin . Kitlar
Bir de zaten o sifali seyleri hazirlayanlar para almazlar. Ben oyle gordum en azindan. Bunlarin buldugu hoca cakal. Bosver . Esine de ki tamam yapsin sen ic ben almayim de yani. birak icsin icinde ne oldugunu bilmedigi seyi

Anneside olsa her insanin vardir kusuru bebek bekleysinde hep sizdemi bulacak kusuru (insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebek sahibi olursunuzda) bu donemde kadinin daha cok destege ihtiyaci var bence
Korkuyorum esim destek cikmiycak doye .

Ben de ayni sekilde dusunuyorum onun hakkinda

Allah büyük. O degilde kadinin hic torunu olmasa diycem ki tprun hasreti çekiyor ama . 12 evladi var hepsinden de en az 5 torunu var .
Mesele torun değil ki. Mesele oğluna kısır denmesi onların tabiri ile. Bizim köyde böyle bir olay oldu. Adam (!) Çocuğu olmuyor diye karısını boşadı, tekrar evlendi. Yine olmadı. Boşadığı kadın gidip başkasıyla evlendi, üç ya da dört çocuğu oldu. Anladın ne demek istediğimi.

Bu kadar cahillik olmaz gerçekten. Siz böyle zihniyete sahip eşinize çocuk vermek istediğinize emin misiniz? Yıllarca okuyan doktorlar yanlış biliyor. Kafadan atmasyon yapan şarlatanlar doğru biliyor ne güzel.
Vallaha artik ne diycegimi ne yapcagimi bilmiyorum

Anladim evet biliyorum bu olaylari bizim o tarafta da cok oluyor boyle seyler . Cahillikten

Bir de zaten o sifali seyleri hazirlayanlar para almazlar. Ben oyle gordum en azindan. Bunlarin buldugu hoca cakal. Bosver . Esine de ki tamam yapsin sen ic ben almayim de yani. birak icsin icinde ne oldugunu bilmedigi seyi
Bok icsin serefsiz ya beni dinliyor mu ki soyliyim ( afedersiniz

Sizin yerinizde olsam çocuk yapmazdım bu adamdan. Anladığım kadarıyla aklı başında bir insansınız. Yaşınızda çok genç. Geç olmadan bırakın bu mağara adamlarını. Değerinizi bilecek biri çıkar karşınıza. Yeniden bir hayat kurarsınız. Kendinize yazık etmeyin

Biraz daha sabrediyim bakalim . Allah kerim . Hakkimi cikarir elbet bunlardan da degerimi anlarlar

Evet benim bi akraba kızcağız da öyle olmuştu. Çocuk olmuyor diye ne eziyetler gördü. Boşandı sonra Allah nasibini açtı çok efendi biriyle evlendi ve çocuğu oldu boşandığı kişi ne oldu bilmiyorum ama sorun kızda degilmiş yani.

O kadar doktorlara gittik ki farkli farkli devlet mi ozel mi dersin hepsine de gittik . Ben de hicbir sorun cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…