Kaynanalar ve yaptklar komiklikler-gaflar

kaydirigubbakcemile3 aklıma geldi şimdi
kızım bana çekersen hamileleğin rahat geçer dedi eşimde anne aranızda bi kan bağım ı var niye sana çeksin dedi ayy çok gülmüştük ya.......

çok güldüm yaa kızlar bide anlatayım yeni evliyim kayınvalidem ve arkadaşı bana kahve içmye geldiler o sırada nesrin teyzenin eşi aradı beklediği kargo gelmiş ona haber verdi nesrin abla çok seviniyo tabi ama hala eşiyle konuşuyo bua ra kayınvalidem de sanki ne olduğunu biliyormuş gibi oda seviniyo el çakıyo falan nesrin ablya.sonra nesrin abla telefonu kapattı. kayınvalidemm aa nesrin hanımcım ne almış nadi beyy dedi kardeşimle ben gülmek için mutfağa attık kendimizi

aynen senin dediğin gibi bende yorum yapim rahatlim.
bence arkadaşın ayrıntıya girip fiyattır falan yazması sanki hediyeden çok fiyatına önem vermiş gibi bir yanlış anlamaya mahal vermiş olabilir ama ben açıkcası kendisine hak veriyorum banada baklavanın yanığı kötüsü gelse bozulurum. biz türk milletiyiz yemeğin iyi yerini komşuya misafire veririiz. eğer iyi tarafı varken kötüsü veriliyorsa bunun altında bişi ararım. benim kaynanamda arkadaşın kine benzer birşeyler verir tabi o kadar yırtık terlik falan değil. benimde kaynanamda takıldığım nokta şu allah ın yok kulu değil, bir askılı bluza 50tl verecek parası var.(ben pazardan alırım öle şeyleri 3e 5e. mağzadan alacak durumum yok çünkü). sağolsun hiç bir zaman yanına gittiğimde beni boş geri yollamadı hep birşeyler verdi ama şöyle. ben şunu kendime almıştımda sıktı biraz giyemedim, bunu da kendime aldım boyu uzun geldi kestirirsem bozulur sen giy... yada bunu bana bilmem neci getirdi de beğenmedim senin olsun. sağolsun düşünüyor veriyor ama isterdim ki kaynanamda bu benim bi tane gelinim desin kendine olmadı diye veya beğenmedi diye değil sıfr benim için birşey alsın onu hediye etsin. sinirlenmiyorum ama açıkcası bu duruma üzüllüyorum, sanki bana hiç değer vermiyor.benneyaptımki

Son düzenleme:

aynen senin dediğin gibi bende yorum yapim rahatlim.
bence arkadaşın ayrıntıya girip fiyattır falan yazması sanki hediyeden çok fiyatına önem vermiş gibi bir yanlış anlamaya mahal vermiş olabilir ama ben açıkcası kendisine hak veriyorum banada baklavanın yanığı kötüsü gelse bozulurum. biz türk milletiyiz yemeğin iyi yerini komşuya misafire veririiz. eğer iyi tarafı varken kötüsü veriliyorsa bunun altında bişi ararım. benim kaynanamda arkadaşın kine benzer birşeyler verir tabi o kadar yırtık terlik falan değil. benimde kaynanamda takıldığım nokta şu allah ın yok kulu değil, bir askılı bluza 50tl verecek parası var.(ben pazardan alırım öle şeyleri 3e 5e. mağzadan alacak durumum yok çünkü). sağolsun hiç bir zaman yanına gittiğimde beni boş geri yollamadı hep birşeyler verdi ama şöyle. ben şunu kendime almıştımda sıktı biraz giyemedim, bunu da kendime aldım boyu uzun geldi kestirirsem bozulur sen giy... yada bunu bana bilmem neci getirdi de beğenmedim senin olsun. sağolsun düşünüyor veriyor ama isterdim ki kaynanamda bu benim bi tane gelinim desin kendine olmadı diye veya beğenmedi diye değil sıfr benim için birşey alsın onu hediye etsin. sinirlenmiyorum ama açıkcası bu duruma üzüllüyorum, sanki bana hiç değer vermiyor.benneyaptımki

benim kaynanamdada görümcemin oğlu yani torunları kaldı 1 hafta kadar
10 yaşında filan, çocuğa içeri girme,bütün odaları dolaşma,dolabı açma,çok su içiyorsun,yemeğin içine ekmak bandırma,yavaş yemek ye,çok konuşma diye diye çocuğu saf etti o bir hafta
sonrada sizin oğlanı verinde bende kalsın diyo sen çalış diyo bana birde
sonrada benim şaşkın bakışlarım arasında birde bana yaklaşmışta seninkine böyle kötü davranmam merak etme diyor birde
şok oldum,güleyimmi ağlayımmı bilemedim

öldüm gülmekten yaa çok komikmiş kayınvaliden..sırnaşık şey:dance:sırnaşık şey

amanıın....
bak demekki seninkindede içten içe değil bariz dıştan belli bir erkekten torun kızdan torun ayrımı var. benim babannem bize iyi davranmazdı bazen kötü davranırdı ama kızının çocuklarına yani kızdan torunlarına hep kötü bazen de çok kötü davranırdı:mymeka:

aahhh bide ben anlatıyımm

ramazanda misafir aldı iftara bende ordayım neyse iftara 2-3 dakika kalmıs ekmekleri kestim masaya getirdim birden aldı ekmekleri dur o tazeleri sonra yeriz biz su bayatlar yensin demezmi :1shok: misafirler bile sok gecirdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aslında niyeti kötü diildi temiz kalpli bi kadın ondan öle bi gaf yaptı

ilahi ya öldürür adamı, o misafirlerin durumunu düşünebiliyorum. buna benzer bir pot kırdı bi akraba "ben okuldan çıktım babam işten malum acayip açız. gittik oraya demez mi bize size güzel bir kahve yapim türk kahvesi sever misiniz babam da cevap hazır severiz ama açken değil tok karnımıza severiz. kadın hemen yemek hazırladı oturduk masaya biz giriştik biz bi taraftan yiyoruz o da hala işte turşu koyuyo cacık gibi birşeyler koyuyor. biz tabağımızdakileri bitirdik aslında doyduk ama gözü korkmuş olacak ki kızına "kızım dün akşamdan kalan bir kek vardı yemediğiniz onuda getir yesinler" demez mi. getir canım öle beğenmediğiniz yemediğiniz kalmış yemekleriniz varsa getirin biz yeriz zaten ziyan olsasın dedim"tabi samimi olduğum bir yakınımdı ondan öle dedim.fisfisfis

çok güldüm kızlar valla işteyim herkez bana bakıyo ama napıyım benim kayınvalideminde var öle gafları ama sizinkiler kadar komik değil galiba
ilk evlendiğimiz zamanlarda memleket yanlarına gittik sabah kalktık hemen çıkanacakmısınız diye sordu pat diye eşimle çok utanmıştık
birde oturuyoruz hep beraber sabah geç kaktık iştegörümcem ben eşim çok uyumuşuz kayınvalidem kızıyo görümceme çok uyudu diye hiç sevmem uyuyanları ama Allah uykucu gelin nasip etti falan sanki başkasından bahseder gibi
birde süt almış dediki kızım sütlaç yapayımmı bende kırılmasın diye yap anne dedim sonra aaaa dedi geçen sefer yaptım yemediniz :) birde aklıma geldi ben turşuyu çok severim kayınbalidemlerde sevmez ama biz seviyoruz diye kurmuş turşu yermsiniz diyo evet diyince aman boşver heryer kokar diyo öle böle bi ay geçti turşuyada içim gitti ama yiyemeden istanbula döndüm

selam kızlar benımde 7 aylık bı kızımm var.kayınvalıdem bebegımı severken "babanın agzını yıyım "dıye sevıyo.:)

yok canım oğlunun çocuğunu daha çok sevdiğinden değil,
çocuğu rezil ettiya,bende bunu gördüm ve üzüldümya,güya benimkine böyle davranmayacak
yemezler,hı hı dedim ben ona,ama yemediğimi anladı ve dahada küçüldü,,

çok güldüm yaa,,çok komik

Benim kayinvaldemin bir gafli yok zaten toplasan 2 senede 3 kez gorustuk sessiz kendi halinde biridir iyi de anlasiriz.ama size kendi annemin gaflarini anlatayim.Ikizlerime hamileyim ilk 4 ayi zor geciyor diye annem yanimda kaliyor.ultrasona girdim 2 side erkek dendi ikizlerime eve geldik annem bebekler hakkinda konusuyor
esime'insallah sana benzerler oglum senin gibi akilli olurlar (acayip yag ceker benim annem hehe)senin gibi uzun boylu ve tembel olurlar insallah:uhm:biz bi anda koptuk esimle gunlerce konusup konusup gulduk annemde zavalli yavrum valla caliskan diyecektim agzimda oyle cikti dedi.
Bir keresinde de bebekler 4 aylik felan sesler cikariyorlar bak senin gibi cok konusucak bunlar demisti.

Son düzenleme:
benim kızımı kayınvalidesi çok sever
kötülüklerine rapmen hep sabretti lafı yokmuı
öldürüyo beni
sanki kendi çok farklı ya :))

buda kaynanasından dert yananlara bi püf nokta:

Bak kızım benim 3 halim var.

1.Gülü göğsüme takarsam o gün sinirliyimdir.

2.Gülü kulağıma takarsam o gün orta halimdeyimdir,

3.Gülü başıma takarsam o gün iyi halimdeyimdir.

Sıra geline gelir;

Bak anne der ,benim 1 halim var.

Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım.

Sen gülü kıçına da taksan ben yine bildiğimi
yaparım.

supuer ya super benım kayınvalıdemde cok gaf yapaar hangısını desem kıııııııııııııııııııııııııııı hem kotu hem komık cok sey olur aklıma gelınce yazarım

benim kayınvaldemin çok gafı vardır ,bitane daha yazayım
biz kayınvaldemlere gidince beni mutfağa sokmaz,zaten çocuk bakmaktan giremem de,
bana sorar yemeğe salça katayımmı,yok acı yermisin,bilmem ne diye ,özel olarak hoşlanabileceğim şeyleri sorar
ama gel gör ki yine kendi damak tadına uyan şeyleri yapar
yemeği aşırı tuzlu yapar ki ben tuzlu yemem,acı yemem ama her yaptığı zehir gibidir,her şey vıcık vıcık yağdır,
e anne hani sordun bana derim,,,aaa sen tuzlu sevmezmiydin ya diye cevap verir bide,
güleriz bizde,ama o her yaptığını sorar,sen kafana göre yap deyincede söyle canım senin istediğini yapim der
allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…