Bende yorumlıyayım da rahatlıyııım..
Hediyenin kaç kuruşlık olmasının önemi tabiki yok..3-5 tlye defolu birşey alınacağına..
1 milyonculardan 3-5 tlye ufak bir biblo veya renkli mumlardan alsa daha makbul olurdu..
Hediyenin mahiyeti ucuz olup olmamasından daha önemli..
Hiçkimsenin hediye alma mecburiyeti yok görenek sadec e...Birde verilen ehemmiyet diye düşünüyorum..Gelişigüzel sırf eli boş olmasın diye alınmamalı..az paraya çok süper hediyeler alınabilir..
Bende yorumlıyayım da rahatlıyııım..
Hediyenin kaç kuruşlık olmasının önemi tabiki yok..3-5 tlye defolu birşey alınacağına..
1 milyonculardan 3-5 tlye ufak bir biblo veya renkli mumlardan alsa daha makbul olurdu..
Hediyenin mahiyeti ucuz olup olmamasından daha önemli..
Hiçkimsenin hediye alma mecburiyeti yok görenek sadec e...Birde verilen ehemmiyet diye düşünüyorum..Gelişigüzel sırf eli boş olmasın diye alınmamalı..az paraya çok süper hediyeler alınabilir..
benim kaynanamdada görümcemin oğlu yani torunları kaldı 1 hafta kadar
10 yaşında filan, çocuğa içeri girme,bütün odaları dolaşma,dolabı açma,çok su içiyorsun,yemeğin içine ekmak bandırma,yavaş yemek ye,çok konuşma diye diye çocuğu saf etti o bir hafta
sonrada sizin oğlanı verinde bende kalsın diyo sen çalış diyo bana birde
sonrada benim şaşkın bakışlarım arasında birde bana yaklaşmışta seninkine böyle kötü davranmam merak etme diyor birde
şok oldum,güleyimmi ağlayımmı bilemedim
benim kaynanamdada görümcemin oğlu yani torunları kaldı 1 hafta kadar
10 yaşında filan, çocuğa içeri girme,bütün odaları dolaşma,dolabı açma,çok su içiyorsun,yemeğin içine ekmak bandırma,yavaş yemek ye,çok konuşma diye diye çocuğu saf etti o bir hafta
sonrada sizin oğlanı verinde bende kalsın diyo sen çalış diyo bana birde
sonrada benim şaşkın bakışlarım arasında birde bana yaklaşmışta seninkine böyle kötü davranmam merak etme diyor birde
şok oldum,güleyimmi ağlayımmı bilemedim
aahhh bide ben anlatıyımm
ramazanda misafir aldı iftara bende ordayım neyse iftara 2-3 dakika kalmıs ekmekleri kestim masaya getirdim birden aldı ekmekleri dur o tazeleri sonra yeriz biz su bayatlar yensin demezmi :1shok: misafirler bile sok gecirdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aslında niyeti kötü diildi temiz kalpli bi kadın ondan öle bi gaf yaptı
amanıın....
bak demekki seninkindede içten içe değil bariz dıştan belli bir erkekten torun kızdan torun ayrımı var. benim babannem bize iyi davranmazdı bazen kötü davranırdı ama kızının çocuklarına yani kızdan torunlarına hep kötü bazen de çok kötü davranırdı:mymeka:
ilahi ya öldürür adamı, o misafirlerin durumunu düşünebiliyorum. buna benzer bir pot kırdı bi akraba "ben okuldan çıktım babam işten malum acayip açız. gittik oraya demez mi bize size güzel bir kahve yapim türk kahvesi sever misiniz babam da cevap hazır severiz ama açken değil tok karnımıza severiz. kadın hemen yemek hazırladı oturduk masaya biz giriştik biz bi taraftan yiyoruz o da hala işte turşu koyuyo cacık gibi birşeyler koyuyor. biz tabağımızdakileri bitirdik aslında doyduk ama gözü korkmuş olacak ki kızına "kızım dün akşamdan kalan bir kek vardı yemediğiniz onuda getir yesinler" demez mi. getir canım öle beğenmediğiniz yemediğiniz kalmış yemekleriniz varsa getirin biz yeriz zaten ziyan olsasın dedim"tabi samimi olduğum bir yakınımdı ondan öle dedim.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?