:roflol::roflol:benim kaynanam degil ama annesinin bir hikayesini kaynanam hep anlatir durur.
Kaynanamin annesi cok cirkindi .Zamaninda hic ayna nedir bilmezlermis. Kaynanam ilk kesvettiginde almis aynayi vermis annesine demis anne bak su aynadaki kariya demis.
Anneside aynen soyle:
E bok surat e kara surat e domuz surat nerden buldunda gosterdin bu kariyi bana demis.
E tabi kaynanam hic sesini cikarmadan geri koymus aynayi
birde Allah bilir kaynanan orda burda şöyle düğün yaptım böyle harcadım. gelinime oğluma şunları aldım diye gerim gerim geriniyordur akannehirkaydirigubbakcemile3
iş yapmaz çenesi çalışır tipler kaydirigubbakcemile3
kayınvalidenin maksadını anladım hayatım anlatınca.sırf sana değer vermiyorum dercesine getiriyo getirdiklerini .
birdaha hediye getirise teşekkür ederim ama hediyenizi kabul edemicem desen ve almasan getirdiğiyle geri dönse evine tıpış tıpış saçma mı olur acaba???
Aynen öyle canım herkese herşeyi biz aldık diyolar şu aralar .eşimin kendileri için 30 milyar kredi çekmesini istiyolar emekli olcaklarmış. bunuda tanımadığımız insanlara bile söylüyolar.millet eşimin dükkanına gelip hayırsız evlat muamelesi yapıyor eşime . ya sabır :Saruboceq:
bombaymış bu yaa, süperkaydirigubbakcemile3
ay kıyamam yaa çok tatlılar kaydirigubbakcemile3benim kayinvaldemin gafi olmadi simdiye kadar ama teyzemin kaynanasi vardir cahil kadindi yazik koyden disari cikmamis hayati boyunca.
teyzemin kaynansi hastalanir yasadiklari yer kucuk sehir olunca ankarada tessekkullu bi hastanede tedaviye baslarlar. ankarada kaldiklari evin binasinda asansor vardir,.kadin hic binmemis yazik nebilisin . asansorun kapisini acinca gelini hadi anne gec sen demis bi adim atinca asansor sarsilmis tabi bunun ustune " vaaa MENSURE biz simdi bunda tartilcahmi demis"
ALLAH RAHMET EYLESIN BOYL;E BI SURU MACERALARI VARDI KADININ.
ahahahahaahahahabir tane de ben anlatayım.bir gün kayınvalideme gittim oturmaya.üzerimde beyaz bir gömlek var.ona yakışıyor diye boynuma telkari bir kolye ucu takmıştım.kulağımda da takımı küpelerim vardı.daha yeni almıştım.bir arkadaşım da ben de görüp benzerini almaya gitmişti o gün kendine.sonra arkadaşım aradı evdeysen gelip göstereyim aldıklarımı dedi.ben de kayınvalidedeyim oraya gel dedim.neyse bu arada kayınvalidem ben evine girdiğimden beri mutfakta yemek hazırlıyordu haldır haldır.daha içeriye yanıma oturmaya gelememişti.o yüzden bendeki kolye küpeyi daha fark edememişti.o arada arkadaşım da geldi.kayınvalidem de kızla beraber odaya yanımıza girdi.benim arkadfaş hemen çıkardı aldıklarını bize gösteriyor benim kayınvalide de tepki şu ama bunların küpesiyle kolyesini aynı anda takma kızım çok kötü duruyor böyle özentiler gibi ne bileyim kro oluyo işte...:1shok::1shok::1shok:biz arkadaşla o an göz göze geldik ve dumur olduk kaldık.o an kayınvalidemin de gözü benim küpe ve kolyeye ilişti veeeee:1shok:aynen böyle kaldı.yok ben aslında öyle demek istememiştim de aslında gömlekle çok yakışıyor da gibi bir şeyler dedi ve toparlayamayınca mutfakta işim var siz oturun deyip kaçtı:tomato:biz arkasından arkadaşla nasıl gülmeye başladık,sesli de gülemiyoruz duymasın diye.sessiz kahkaha atmaktan karnımıza ağrı girdi resmendelikafadulden.ama o anki hali var ya görmeye değerdi valla.kaç yıl oldu gitmez hala gözümün önünden:lepi:
benim kaynanam degil ama annesinin bir hikayesini kaynanam hep anlatir durur.
Kaynanamin annesi cok cirkindi .Zamaninda hic ayna nedir bilmezlermis. Kaynanam ilk kesvettiginde almis aynayi vermis annesine demis anne bak su aynadaki kariya demis.
Anneside aynen soyle:
E bok surat e kara surat e domuz surat nerden buldunda gosterdin bu kariyi bana demis.
bikeresinde bende dışarda geziyorummm..vitrinlere baka baka gidiyorum karşıma bakmadan..birden bacak arama bir sopa girdiğini farkettim hoppp noluyo körmüsün önüne baksana dedim kafamı çevirdim asaymış ve sahibi kördü çok utandım :asigim:
allahtan adam körmüşsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aslında gaf değil anlatacağım ama biz eşimle çok güldük sonradan.(kendimize tabii.) kayınvalidem bazı şeyleri farkında olmadan tekrar tekrar anlatır. biz de bu huyunu bildiğimiz için çoğu zaman söylediği şeyleri dinler gibi yapar arada hı hı falan deriz. kahvaltı masasında biz uyku sersemi bişeyler atıştırırken o da komşu çocuklarından, işlerinden, askerlikten vs bahsediyordu. birden ORAL SEKSENLİ Mİ ? diye sordu. az kalsın içtiğimiz çay burnumuzdan fışkırıyordu. gözlerimiz faltaşı gibi açılmış.kadıncağız komşusunu oğlu oraldan bahsediyormuş meğer. (bu arada bir çocuğa konulabilecek en kötü isim sanırım) bizimki de tam algıda seçicilik olmuş. :)
benim kaynanam degil ama annesinin bir hikayesini kaynanam hep anlatir durur.
Anneside aynen soyle:
aslında gaf değil anlatacağım ama biz eşimle çok güldük sonradan.(kendimize tabii.) kayınvalidem bazı şeyleri farkında olmadan tekrar tekrar anlatır. biz de bu huyunu bildiğimiz için çoğu zaman söylediği şeyleri dinler gibi yapar arada hı hı falan deriz. kahvaltı masasında biz uyku sersemi bişeyler atıştırırken o da komşu çocuklarından, işlerinden, askerlikten vs bahsediyordu. birden ORAL SEKSENLİ Mİ ? diye sordu. az kalsın içtiğimiz çay burnumuzdan fışkırıyordu. gözlerimiz faltaşı gibi açılmış.kadıncağız komşusunu oğlu oraldan bahsediyormuş meğer. (bu arada bir çocuğa konulabilecek en kötü isim sanırım) bizimki de tam algıda seçicilik olmuş. :)
sımdı bız bu evde uc kusak oturuyoruz en altta kaynanamın kaynanası onun ustunde kaynanama onun ustundede ben...ama babaanneye kayınvalıdem bakıyor tabı herseyıyle.ramazan ayı bunlarda cok telaslı gecer .babaanne sahur vaktı pencereden bagırıp durur.sahur oldu yemek getırın dıye..kayınvalıdemde kadıncagız kosa kosa hazırlar hemen.cunku kayınbabamda annesının korkusundan sıkıstırır kayınvalıdemı.bagırır durur azıcık gecıkse...gecen gece gorumcem var 18 yasında.daha uyumamıs saat 1 gıbı gece o anlattı banada.gorumcem odasındayken kayınbabm gelıp uyusana kızım saata kac oldu demıs.kayınvalıdemde uyurken bırden fırlamıs onun sesıne hemen mutfaga gıtmıs cayı koymus baslamıs sahur hazırlıgına kurulu saat gıbı...sahur zannetmıs.yazık.sımdı kaynanası bagıracak dıye..koptum gulmekten
sımdı bız bu evde uc kusak oturuyoruz en altta kaynanamın kaynanası onun ustunde kaynanama onun ustundede ben...ama babaanneye kayınvalıdem bakıyor tabı herseyıyle.ramazan ayı bunlarda cok telaslı gecer .babaanne sahur vaktı pencereden bagırıp durur.sahur oldu yemek getırın dıye..kayınvalıdemde kadıncagız kosa kosa hazırlar hemen.cunku kayınbabamda annesının korkusundan sıkıstırır kayınvalıdemı.bagırır durur azıcık gecıkse...gecen gece gorumcem var 18 yasında.daha uyumamıs saat 1 gıbı gece o anlattı banada.gorumcem odasındayken kayınbabm gelıp uyusana kızım saata kac oldu demıs.kayınvalıdemde uyurken bırden fırlamıs onun sesıne hemen mutfaga gıtmıs cayı koymus baslamıs sahur hazırlıgına kurulu saat gıbı...sahur zannetmıs.yazık.sımdı kaynanası bagıracak dıye..koptum gulmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?