Kaynanalar ve yaptklar komiklikler-gaflar

:roflol::roflol:

Aynen öyle canım herkese herşeyi biz aldık diyolar şu aralar .eşimin kendileri için 30 milyar kredi çekmesini istiyolar emekli olcaklarmış. bunuda tanımadığımız insanlara bile söylüyolar.millet eşimin dükkanına gelip hayırsız evlat muamelesi yapıyor eşime . ya sabır :Saruboceq:

şu an hiçbir şekilde konuşmuyorum kendileriyle düğün zamanı aldıkları uyduruk şeyleri geri verdim sözde bohça yapmış aileme kardeşime çanta babama iğrenç bir gömlek anneme naylondon bedeni küçük pijama almış laf olsun diye siz kullanın bunları diye geri verdim.düğünden sonrada beğenmediklerimi kestim kırdım çöpe attım aldı msjı zaten zemuszemus

töbe töbeeeeÇok üzgünüm çoook
az daha sıkıp kendileri toplasınlar o parayı. sankı kolay kazanılıyor. esinin işin bilmem canım ama ne ben ne eşim kendi ailem için dahi o borcun altına giremeyiz...ki hoş benim ailem oyle birseyi isteme gafletinde bile bulunmazlar...
nasıl insanlar bilmiyorum valla nelerini duyuyorum burda:ecrin_bebek:

bombaymış bu yaa, süperkaydirigubbakcemile3

ay kıyamam yaa çok tatlılar kaydirigubbakcemile3
ahahahahaahahaha

Anneannem kendi semtinde oturan birisini anlatıyo çok acıdıgı üzüldüğü bir insan :1no2: şöyle bahsediyo..
bizim orda bi kör var anlatamam size gözleri görmüyo

bikeresinde bende dışarda geziyorummm..vitrinlere baka baka gidiyorum karşıma bakmadan..birden bacak arama bir sopa girdiğini farkettim hoppp noluyo körmüsün önüne baksana dedim kafamı çevirdim asaymış ve sahibi kördü çok utandım :asigim:

allahtan adam körmüş sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aslında gaf değil anlatacağım ama biz eşimle çok güldük sonradan.(kendimize tabii.) kayınvalidem bazı şeyleri farkında olmadan tekrar tekrar anlatır. biz de bu huyunu bildiğimiz için çoğu zaman söylediği şeyleri dinler gibi yapar arada hı hı falan deriz. kahvaltı masasında biz uyku sersemi bişeyler atıştırırken o da komşu çocuklarından, işlerinden, askerlikten vs bahsediyordu. birden ORAL SEKSENLı Mı ? diye sordu. az kalsın içtiğimiz çay burnumuzdan fışkırıyordu. gözlerimiz faltaşı gibi açılmış.kadıncağız komşusunu oğlu oraldan bahsediyormuş meğer. (bu arada bir çocuğa konulabilecek en kötü isim sanırım) bizimki de tam algıda seçicilik olmuş. :)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gülmekten karnıma ağrılar girdi

delikafadulden :roflol:

Televoleyi seyrediyoruz...

Bodrumu gösteriyorlar.....Eltimin cocuguda yaramazlik yapiyor hic durmuyor falan...

Kaynanam cocuga...Oglum dursana...bak bak televizyona Adam jet si.....binmis...şutarafagitti

Eltimle ben yarildik gülmekten....:roflol:

Esim: Yaw suna jetski demeyi ögretemedik sana gitti be Anne

Son düzenleme:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Eşimin annesi, herkesle iyi anlaşmaya çalışan bir insandır. Güleryüzlüdür, misafirperverdir gerçekten. Aramız da iyidir çok şükür.
Bu özelliği üzerine örnek verirken, komşularından bahsederken falan eşimin eski sevgilisine nasıl davrandığından bahsetmeye başladı bir gün. "Çok iyi bir kızdı. Çok severdik" falan demeye başladı. :) Bende hiçbirşey yokmuş gibi dinlemeye devam ettim. Birlikte yemekler yenmiş, eşim çekiştirilmiş, birlikte kalınmış falan. :) Ayrıldıklarında üzülmüşler. :)
Umursamıyor gibi göründüm ama sonra günlerce içim içimi yedi. Demek eşimin (şu an ve bundan sonra da aynı zamanda benim ailem oluyorlar) ailesi bu kızı çok sevmiş ve ayrılsın istememişler. ???
Çok rahatsız olmadım, olmuş bitmiş sonuçta, eşime birşey fark ettirmedim ama aklımda bir yer etti bu sohbet açıkçası. Yorum sizin.

sımdı bız bu evde uc kusak oturuyoruz en altta kaynanamın kaynanası onun ustunde kaynanama onun ustundede ben...ama babaanneye kayınvalıdem bakıyor tabı herseyıyle.ramazan ayı bunlarda cok telaslı gecer .babaanne sahur vaktı pencereden bagırıp durur.sahur oldu yemek getırın dıye..kayınvalıdemde kadıncagız kosa kosa hazırlar hemen.cunku kayınbabamda annesının korkusundan sıkıstırır kayınvalıdemı.bagırır durur azıcık gecıkse...gecen gece gorumcem var 18 yasında.daha uyumamıs saat 1 gıbı gece o anlattı banada.gorumcem odasındayken kayınbabm gelıp uyusana kızım saata kac oldu demıs.kayınvalıdemde uyurken bırden fırlamıs onun sesıne hemen mutfaga gıtmıs cayı koymus baslamıs sahur hazırlıgına kurulu saat gıbı...sahur zannetmıs.yazık.sımdı kaynanası bagıracak dıye..koptum gulmekten

kayınvalidene üzüldüm.yazık kadıncağız kendisi kaynana olmuş hala kaynanadan çekiyor:umursamaz:

gerçek hayatta da varmış cevriye hanımlar demek. Allah sabır versin, hakikaten zor iş yaşını başını aldıktan sonra, torun sevip rahat etmesi gereken yaşlarda bile kaynanadan çekmek.:çok üzgünüm:

kaynanam anlatmıştı.
birgün amcasının kızından telefon gelmiş ona;
-iyi günler ayşe abla, makbule ablayı kaybettik
-aa nerde kaybettiniz ayol?
-öldü öldü

çok gülmüştüm hahahahaha :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…