video br trlü yüklenmiyor ben video konusunda fıransız kaldım:26:
Bizim k.validelerimizi, aile yaşantılarımızı yansıtmıyor.
Ayrıca bağlılık başka bu çok başka..Oğuldan öte mi görüyor yani ? Mide bulandırıcı.
Böyle bir hastalığın Türkiye'de olduğunu düşünmüyorum.
Rutin k.valide gelin sürtüşmesi hiç bozulmasın diyesim geldi. :)
Ayrıca bağlılık başka bu çok başka..Oğuldan öte mi görüyor yani ? Mide bulandırıcı.
Benim kayınvalidem meselaOhoo olmaz mı 1Sen cim, oğuldan öte hisler beslemek değil bunun adı, (bakma Freud ana-oğul, baba-kız ilişkisini o taraflara bağlamış ama o kadar uzun boylu değil) saplantılı derece de bağlanmak. Hastalıklı bir sevgi yani.
Geçenlerde bir arkadaş eşiyle problemleri oldu, başka bir eve taşınmayı şart koştu. Eşi evin en büyük oğlu, kadının kocası ölmüş, arkadaşa dediği cümle "o benim oğlum, kocam her şeyim kimse ayıramaz beni ondan" buyur burdan yak...
Sen hiç oğlunu karısından kıskanıp birlikte uyumak isteyen k.valideleri de mi duymadın? Aksine bu hastalık Türkiye de çok. Hele de erkek çocuklarına verilen önemi düşünürsek...
gelin kaynana problemleri altında yatan nedenlerden biri de psikolojik bir rahatsızlık olan jocasta kompleksi ...yani oğul ve saplantılı anne ilişkisi.
kızlar şu sayfadaki videoya bakın:The Golden Filter – “Kill Me” Video (NSFW) - Stereogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?