Eeşim de kardeşimi çok seviyor zatn onu hiç birşeye değişmez. Gidiyorum desem giderim eşim hiç birşey demez. Gitmeyi düşünüyorum artık..Madem bu kadar is yapiosun annenede torpl gec biraz kaynanan rahatliktan kafayi yemis. Anneni rahat ettir madeeem..
Bencede hemen gt gez kafani dagit esinede cok uzuldugunu kardesine yaptiklarini anlat.
Evet bunun farkındayım . Çok takıntılı ve çok trip atıyor. Birçok kez hasta numarası yapıp ilgi beklediğine dahi şahit olduk eşimle.. Ama şmdi gerçekten hasta olduğunu biliyomr zehirli guatrdan dolayı.. Yine de gideceğim . İstediği kadr trip atsın tavır yapsın..biliyorum ama suan ailene gitmemek icin engelin varmi?
K.bakma ama ben ailene gidecek cesareti sende goremiyorum.. cunku kaynanan trip aticak seni avcunun icine almis ble..
Bravoooo bencedee yazk gunah sanada zatennnnnnnnnnnEeşim de kardeşimi çok seviyor zatn onu hiç birşeye değişmez. Gidiyorum desem giderim eşim hiç birşey demez. Gitmeyi düşünüyorum artık..
tabi trip atar yaa sabah aksam is yapan yerleri silen biri var. Yemek hazir utu hazir. Eeeee baldan tatli gelin kim yollar nazida geciyo.Evet bunun farkındayım . Çok takıntılı ve çok trip atıyor. Birçok kez hasta numarası yapıp ilgi beklediğine dahi şahit olduk eşimle.. Ama şmdi gerçekten hasta olduğunu biliyomr zehirli guatrdan dolayı.. Yine de gideceğim . İstediği kadr trip atsın tavır yapsın..
Savunmadım mı ? Kardeşimi gönderesm geldi çnkü kv evi ? Başka orta yol nasıl bulabilrdim akşam akşam ?okuduklarıma inanamadım. sen nasıl kv ile kardeşin hakkında bu denli konuşursun. onu savunmazsın. bide yazının sonunda kardeşimi gönderesim geldi yazmışsın. yazık çok yazık
yollasan zaten abla olmazdın. orta yol bulmak zorunda değilsin. kardeşin misafir onu herkezden korumak senin görevinSavunmadım mı ? Kardeşimi gönderesm geldi çnkü kv evi ? Başka orta yol nasıl bulabilrdim akşam akşam ?
bu yoruma katılıyorum. kardeşinin morali bozukmuş. kimbilir kadın çocuğa neler neler diyordurKvnin durumu normal değil.
Size 8 yaşındaki bir çocuk için rahatlıkla "Bu çocuk 23 yaşında gibi, fesat, kıskanç" bilmem ne diyen kadın,
kim bilir o 8 yaşındaki çocukla baş başa kaldığında ona neler diyor.
Size söyleyemiyordur da kardeşiniz.
Bi ağzını arayın kardeşinizin, altından daha saçma şeyler çıkmasın da.
O kvyi de doktora götürün.
Evet kesnlkle çok akıllı çok ince düşünen bir kardeşiö var . Ve kv fazla geliyor buna eminim.kardeşiniz aklı başında konuşuyor kendini ifade edebiliyorsa büyüklere fazla geliyor bu tür tutumlar nedense çekemiyorlar illa kendi sözleri geçsin istiyorlar
yani 8 yaşındaki çocuk nasıl fesat olur küçük melek o daha..kişi kendinden bilir demişler..kayınvalideniz kendisi fesat..az kalmış taşınmanıza idare edin bence..sonrasında gerekli mesafeyi koyarsınız araya..Göndermek istemiyorm . Az kaldı ankaraya eşimin yanına taşınacağım çok şükr ki kv den ayrılcam . Kardeşimi çook seviyorm elimde büyüdü. bem hiç fesatlık görmüyorm çocuk o diyorm ama anlamıyor kadın . Çnkü asıl fesat kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?