Kaynanam 8 yaşındaki kız kardeşimle anlaşamıyor

Kaynanam mı kıskanıyor , kardeşim mi kıskanıyor ?

• Kaynanam ?

• Kardeşim ?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Madem bu kadar is yapiosun annenede torpl gec biraz kaynanan rahatliktan kafayi yemis. Anneni rahat ettir madeeem..
Bencede hemen gt gez kafani dagit esinede cok uzuldugunu kardesine yaptiklarini anlat.
Eeşim de kardeşimi çok seviyor zatn onu hiç birşeye değişmez. Gidiyorum desem giderim eşim hiç birşey demez. Gitmeyi düşünüyorum artık..

Kimse kusura bakmasin o kaynana iyi bir dayak hak ediyor. Ne demek kücük cocuga öyle seyler demek birde ablasina sikayet etmek. Buna asla müsade etmemeliydin

biliyorum ama suan ailene gitmemek icin engelin varmi?
K.bakma ama ben ailene gidecek cesareti sende goremiyorum.. cunku kaynanan trip aticak seni avcunun icine almis ble..
Evet bunun farkındayım . Çok takıntılı ve çok trip atıyor. Birçok kez hasta numarası yapıp ilgi beklediğine dahi şahit olduk eşimle.. Ama şmdi gerçekten hasta olduğunu biliyomr zehirli guatrdan dolayı.. Yine de gideceğim . İstediği kadr trip atsın tavır yapsın..

8 yaşında da olsa bazı çocuklar çok azman olabiliyorlar tamam kabul.
ama öyle olsa bile kayınvalidenin bu durumu bu kadar terbiyesiz ve hadisz bir üslupla dile getirmesi kabul edilemez.

Kayinvalidenizi evden kovun tabi boyle bir sansiniz yoktur malesef Allah akil fikir versin o zaman baska yapicak bisey yok malesef

okuduklarıma inanamadım. sen nasıl kv ile kardeşin hakkında bu denli konuşursun. onu savunmazsın. bide yazının sonunda kardeşimi gönderesim geldi yazmışsın. yazık çok yazık

Reactions: anu
Eeşim de kardeşimi çok seviyor zatn onu hiç birşeye değişmez. Gidiyorum desem giderim eşim hiç birşey demez. Gitmeyi düşünüyorum artık..
Bravoooo bencedee yazk gunah sanada zatennnnnnnnnnn
tabi trip atar yaa sabah aksam is yapan yerleri silen biri var. Yemek hazir utu hazir. Eeeee baldan tatli gelin kim yollar nazida geciyo.
Benim bu hayatta yapicagim son sey bile degildir bir baskasi icin hayatimi etkilemek can skmak vs.
Bosver onun cani can senin ki ne

okuduklarıma inanamadım. sen nasıl kv ile kardeşin hakkında bu denli konuşursun. onu savunmazsın. bide yazının sonunda kardeşimi gönderesim geldi yazmışsın. yazık çok yazık
Savunmadım mı ? Kardeşimi gönderesm geldi çnkü kv evi ? Başka orta yol nasıl bulabilrdim akşam akşam ?

Sekiz yaşındaki bir çocukla bu kadar uğraşmak ciddi bir problem yanlız,kayınvalideniz kendi derdine düşsün bence

Kvnin durumu normal değil.

Size 8 yaşındaki bir çocuk için rahatlıkla "Bu çocuk 23 yaşında gibi, fesat, kıskanç" bilmem ne diyen kadın,
kim bilir o 8 yaşındaki çocukla baş başa kaldığında ona neler diyor.
Size söyleyemiyordur da kardeşiniz.

Bi ağzını arayın kardeşinizin, altından daha saçma şeyler çıkmasın da.
Kvyi de doktora götürün.

İkisi akran değil ki
Biri koskoca kadın diğeri el kadar çocuk
Neyi niçin kıskansınlar anlamadım
Kaynana kardeşinin gitmesini isteyip bahane uydurmuş çok belli

bu yoruma katılıyorum. kardeşinin morali bozukmuş. kimbilir kadın çocuğa neler neler diyordur

8 yaşındaki bir çocuğun içinde ne kadar fesatlık olabilir ki? elin güle ele kokmazmış lafına bağlıyorum olayı. kaynanan anlaşmıyor diye kardeşini gönderme bence.

kardeşiniz aklı başında konuşuyor kendini ifade edebiliyorsa büyüklere fazla geliyor bu tür tutumlar nedense çekemiyorlar illa kendi sözleri geçsin istiyorlar

Kardeşime şimdi sordum ben eniştenle telfnda konuşurken nedn kaynanama çayını ablam getirir dedin dye sordm . O da belki eniştemle özel birşey konuşursunuz diye bekleme dedim dedi. Canm kardeşm kv den daha anlayışlı olduğu için fesat damgası yedi ya !

kardeşiniz aklı başında konuşuyor kendini ifade edebiliyorsa büyüklere fazla geliyor bu tür tutumlar nedense çekemiyorlar illa kendi sözleri geçsin istiyorlar
Evet kesnlkle çok akıllı çok ince düşünen bir kardeşiö var . Ve kv fazla geliyor buna eminim.

yani 8 yaşındaki çocuk nasıl fesat olur küçük melek o daha..kişi kendinden bilir demişler..kayınvalideniz kendisi fesat..az kalmış taşınmanıza idare edin bence..sonrasında gerekli mesafeyi koyarsınız araya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…