Kaynanam 8 yaşındaki kız kardeşimle anlaşamıyor

Kaynanam mı kıskanıyor , kardeşim mi kıskanıyor ?

• Kaynanam ?

• Kardeşim ?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yanlışlıkla ankette kardeşim seçeneğini tıklamışım.Tam anketi tıklarken ekran kaydı hopp kardeşin seçeneğini işaretlemiş oldum.
Kaynanan sonuna kadar haksız ve de fesat.Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler.

8 yasindaki cocugun ne gibi fesatligi olabilir. ayrica siz ablasisiniz size gelip nasi o fesat sen safsin diyebilir yazik gunah ya el kadar cocuga durduk yere fesat diyebiliyorsa. bence kaynananiz fesatin onde gideni hic dr kardesinizi onun lafina bakip gondermeyin istediginiz kadar yaninizda kalsin.

Ben kardeşimide tanırım kaynanamı da tanırım. Kac yasında olursa olsun kardeşim farketmez. El insaf. Sen benım kardesıme nasıl böyle konusrusun. 8 yasında ustelık. Allah yardımcın olsun ama kımsenın lafıyla kardescegzını uzak tutma yanından yörenden.

kayınvalidenizin yalnız kalma durumu yok ki, kayınpeder kayın falan diyosunuz aynı evde? görümceleriniz nerde? bu ne şımarıklık yahu? karnım burnumda tek akrabam tek tanıdğım yok şehirde kalıyorum tek başıma. bayağı şımarıkmış sizin kayınvalide normal 8 yaşında çocuğu kıskanması çocuk gibi davranılıyormuş. bırak kız kardeşim al kardeşini annenin evine git Hz. Aliyi mi taşladın sen niye hep sen çekiyorsun?

görümcem yok kaynanamın sadece iki oğlu var . Çok kız istemişler ama Allah vermemiş. Zaten kızı olsa kız çocuğunun dilinden anlardı . Yanlız kalıyor çnkü kayınpeder başka şehirde. Kaynım da annesiyle ilgilenmiyor..

benim kv de benim ablamı sevmiyor. niye? laf söyledi ona diye...
ama benim ablam 35 yaşında evli barklı bir kadın.
kv birde karakter analizi yaptım demiş.
kardeşiniz hazır cevap biri mi.. sessiz bir çocuk değilse, kvnize laf yetiştirmişse, ki bunu kötü manada demiyorum, kimi çocuk öyle olur, şımarıklk olarakda değil, ondan gıcık kapmıştır çocuğa.

Bazı yaşlılar malesef büyükler ile uğraşamadı için küçük kimse ona sataşır . o çocuk daha hatalı bir davranışı bile olsa böyle konuşması çok kötü

Töbee yarabbim daha neler duyacağım burda kocaman kadın 8 yaşında bebeyle kendini bir tutmuş konu sahibi arkadaşım sende tutup anket yapmışssın.Ne diyimki resmen komedi gibi tabiiki kardeşin böyle bir seçenek var tabikiii de kendi kanından canından olan kişi misafirede neler yapmış.

Nasil soru soruyorsunuz cocuk ya o sonucta kiskanmayi ne bilsin kayanananizun agzinin payini verip susturamamissinz bide soruyorsunuz benim sizin gibi ablam olsa bidaha hayatta gitmezdim.

Evet kardeşm kv den beni korumaya çalışıyor gibi kv cephe almış durumda. Kv bundan rahatsız oldu sanırım. Ama kardeşm daha 8 yaşında ne kadr cephe alabilr ki . Kardeşim sessiz kalmaz gerçekten büyük biri gibi cevaplar yapıştırır. Çok kez kv susturdu. Başta çok iyiydiler şmdi Bu duruma geldiler..

bir de büyüyünce demişti dersin demiş size . pes! bu yaptığı fitne tohumu . çocuk yahu o minicik . ayrıca gün içinde çocuğa psikolojik şiddet uygulatmayın. siz de biraz kardeşinizi sahiplenin . size safsın derken sizi övmüyor kardeşinize karşı dolduruyor.

tahmin ettiğim gibi, laf söylemesine gıcık olmuş işte. e cevap yetiştiriyordur da, yetmiyordur kv ye. içten içe biriktirmiş işte..
birde gelininin kardeşi ya...
kvniz nasıl biri bilmem de, ikisini çok yalnız bırakmayın siz bence.

yatalak değil çalışıyor dediniz siz evden gidince nolucak? ayrı eve çıkıcaz diyorsunuz. boşverin alın kardeşinizi annenize gidin biraz daha rahatsız ederse

Kaynananiz haklı ola bilir.malumki birşeyini görmüş yoksa koskoca kadin nesini kiskanacak 8yaşindaki cocugun.ve bazi arkadaslar o yasdaki cocuk nebilir falan yazmislar ama buna ben katilmiyorum.youtubeda seri katillere taş cikartacak cocuk katillerle ilgili videolar var arasdirin bi.onlarda cocuk idiler ama

Kardesinin kaynanani kiskanmasi normal e daha çocuk yani ..tamam bazi cocuklarda fazla bilmistir insani sinir edebilirler evet ama zaten geçici süre
Adi üstünde kardesin çocuk
Kaynanan ondan çocuk
Bir yere yollama el kadar bebe kiyamam ben ona

yahu Allah aşkına konu sahibi arkadaşım. Kardesini nasıl biliyorsun sen. Nasıl bir cocuk senın kardeşin. Ne bilim sizin yanınızda melek ama siz yokken gozlerını pörtletip ortada gezıyorsa bilemem ama kardesını en ıyı sen tanırın. Senın vicdanın ne dıyorsa ona gore davran. Kardeşin kaprislidir vs başka bişeydir bilemeyız. Ama öyleyse bile Mıllete karsı koru,
kendı kendıze kalınca uyarını yap ablası olarak

Oha flan oldum bebek o bebek 8 yaşında daha yuhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…