Kaynanam 8 yaşındaki kız kardeşimle anlaşamıyor

Kaynanam mı kıskanıyor , kardeşim mi kıskanıyor ?

• Kaynanam ?

• Kardeşim ?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bence kaynananızın ruhsal problemleri var... 8 yaşındaki çocuk hakkında böyle konuşması ne kadar normal? aldırmayın ve mesafenizi koruyun...

8 yaş yahu 8.. Cocuk bu.. Kv kabul etmesede!
Siz onu bunu boşverınde kv uzun uzun fesat demesine nasıl ızın verdınız ? Kucucuk cocuga yapılan muameleye nasıl cevap vererrk eslik ettınız? Konuyu kapatıp agzının payını verıp net bır tavır neden koymadınız.. Bırde burada konu acıyorsunuz ve anket sorunuza bakınız:) Ben bunlara sasırdım.

Ay yazık çocuğa ya durduk yere psikolojisini bozmussunuz kaynananizla beraber. Tebrik ederim. Arada denge kurun kaynananizla bilerek yapıyor sizin taraftan kimse gelmesin diye ya cidden de safsiniz

8 yaşındaki çocuğun şikayet etmesi gerekir mantıken hani çocuk ya..
Kayınvaldeniz çok tuhaf.. Küçücük çocukla ilgili gerçekten bunları söylediyse oda normal değil

Kayınvaliden çalışıyor ama hastaneye gidemiyor,ilginçmiş.Gitmiyorsa gitmesin kendi bilir siz onun velisi misiniz ? Yerinizde olsam kardeşimi de alır annemin yanına giderdim...Siz aman saygısızlık etmeyeyim derken o tepenize o kadar çıkmış ki kardeşinize " fesat" dese bile tepki veremez hale gelmişsiniz.

Çok güldüm yaa 8 yaşındaki çocuğa fesat demiş yaa :) kayınvalidenizin yapmaya çalıştığı yaa sizin ailenizle sorun yaşamanıza sebep olmak ki bu durumda fesat kendisi oluyor ya da cidden aklından zararı var :) 8 yaşındaki çocuk daha oyun çocuğu ne kıskançlıgi olacak... en fazla ablasına başka bi cocuk yanassa onu kıskanır ki bu da çok masumane. ..

şimdiki çocuklar özgüvenli ve zeki baskın karakterler.kv denin bence kardeşini kıskandığını düşünüyorum yaşına göre olgunsa artık.

ayy yanlışlıkla kardeşin kısmına oy kullandım.soruyu yanlış okudum hangisini tercih gibi okudum.düzeltyorum kıskanç olan biri varsa oda kv.dir nokta

8 yaşında ki çocuğun içi fesat olsa ne yazar
hey Allah ım ya
aldırmayın

kadın belki çocuk mocuk yakın zamanda bakmamışsa hareketlerinden farklı şeyler algılıyordur (malum çocukluk hali biraz rahat ve düşüncesiz oluyorduk o zamanlar hepimiz) biryerde düşüncesizlik yapmış başka yerde aklı başında düşünmüştür
kaynananda yanlış anlamıştır
kızın kalbini kırmayın kardeşiniz sonuçta
ki gerçekten fesat olsa kv ni şikayet muhakkak ederdi çünkü en azından ben o yaşlarda kime ne söylenir söylenmez yani kim nasıl şikayet edilir bilmezdim

kardeşin kıskansa ne olur kıskanmasa ne olur 8 yaşında ya!!! şımarıklık bile yapabilr sen ablasısın. kayınvalidenin böyle konuşmasına neden izin verdin. o benim kardeşim burda istediği gibi davranır deyip ağzını kapatacaktın. kardeşine de kayınvalideni hiç takmamasını söyle birlikte gülüşüp eğlenin onunla ilgilenmeyin o da çatlasın olduğu yerde

Yoo kardeşime asla laf söyletmiyorm evde . Özellikle geçende bir gün kaynım odasından çıktı dışarı çıkıyordu. Kardeşimde evden çıkana kapıdan güle güle der . Kaynıma güle güle demek için kapıya gitmişti kaynm yüksek sesle kardeşme git başımdan dedi . Ben bunu duyunca delirdim. Sen kimsin de benm kardeşime karşı bu şeklde konuşuyosun dedim. Sesini alçalttı ve sinirliyim kbakma dedi. Kusura bakarm bende sinirliyim defol git evden dedim gitti. Bu şeklde kaynıma karşı asla susmam. Ama kayınvalidem bastırmış beni bunun farkındayım. Kv karşı çok fazla birşey diyemiyorum nedeni de onla yaşamak Zorunda olmamdır. Yada ona acıyor olmam bilemiyorum..

Şimdi benim de bir yiğenim var erkek 10 yaşında benim eşyalarımı alır kullanır note book gibi geçen sene notebooku düşürüp ekranı kırdı çocuktur diye bişey demedim ama onun tabletini filan al anında ister malı çok kıymetlidir senin herşeyini izin almadan kullanır kendisinin hiç bişeyine elletmez ha ben umursamıorum ama yavaş yavaş paylaşmayı bencilliken uzaklaşmayı bilmesi için eşyalarıma sormadan dokunamıyacağını izin alması gerektiğini söyledim dayısı da aynı şekilde geçen dayısının tableti istedi dayısı bana lazım dedi oda ama dayı hep öle diosun ee dedi kardeşim biz senin tableti alınca hep bana lazım diodun nasılmış artık sen büyüdün bunları otur düşün dedi şimdi dikkat ediyor ani kaınvalideniz bu tarz bişeye kıl kapmış olabilir ama güzellikle halledebilirdi

Evde hiç kimsenin öfke kontrolü yok mu? Niye bu kadar bağırıyorsunuz ki birbirinize. Sinirliyim kusura bakma diyen adamı evden neden kovuyorsunuz. Altı üstü git başımdan demiş. Sonra da kusura bakma demiş işte.

akşama kadr evde yatıyor akşam olup odasından çıkmaya teşvik ediyor ve sinirliyim diyor. ben buna susamam kusura bakmayın. sinirliyse sinirli banane . kardeşm onu yol etmeye gitmiş o şeklde bağıramaz kardeşime..

örnek var mı peki? hani kv fesat olduğunu nasıl anlamış çok merak ediyorum..
kardeşiniz dondurmasını mı paylaşmamış,ev ödevini mi kv ye yaptırmaya çalışmış

Böyle şeyler.

Bilmiyorum bana bu kadar bağrış çağrış fazla geliyor. Hani kayınvalidenizin kardeşinize fesat demesi, ters bir anına gelmiş kaynınızın git başımdan demesinden daha korkunç geliyor bana.

Bilmiyorum bana bu kadar bağrış çağrış fazla geliyor. Hani kayınvalidenizin kardeşinize fesat demesi, ters bir anına gelmiş kaynınızın git başımdan demesinden daha korkunç geliyor bana.
Orası öyle tabii ki . Ama kaynıma bağırabildiğim gibi kayınvalideme bağıramam . Kayınvalidem kardeşime karşı bağırması da olamadı hiç ama.

Kayınvaliden ruh hastası.

Sen onu hastaneye götürmek için kalıyorsun ama evde bir de kayın var. O götursun gerirsin. Yalnız değil sonuçta.

Kardeşini de al ailenin yanında kal birazda.

Sonrada kocanın yanına taşınırsın.

8 yasinda cocukla kavga mi edilir? Ailenizin yanina geri gonderin psikolojisi bozulacak cocugun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…