Kaynanam Allaha havele ediyorum artk

gestapo

anneyim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
133
0
96
Kayseri
:çok üzgünüm:arkadaşlar burada olmasa derdimi anlatacak kimsem yok bi sizler varsınız.kayınbabmın yaptıkları kaynanmın yaptıkları artık beni çıldırtıyor.akşam kaynanmla ben vardım akşam yemeni yiyodıuk küçük kızım bi buçuk yaşında ekmegi yere attı diye bebye vurdu öle yavaşda de o an çok kötü oldum normalde sevmez bebeyi bi anne olarak çok kötü oldum.döverek ögretecekmişim küçüken alışırmış.akşam akşam günümü zehir etti offff allah bana sabır versin.senağlama

Canım benim yaaa..Naıl insanlar onlar yaaa..Sinir oldum valla..Biri benim bebeğime vursa heralde çok sert tepki verirdim..

Canım insanlar nasıl büyüdülerse,eğitimleride öyle oluyor maalesef
Şimdi kayınvalidene bunun yanlış bir eğitim olduğunu kavgayla anlatamazsın.
Çünkü öyle görmüş,öyle büyümüş.
Sakince konuşmayı dene,senin eğitim sisteminin şiddet içermediğini,bebeğinin şiddet görerek büyürse,yarın aynılarını onunda yapacağını anlat ona güzel bir dille.
Farklı bir yetiştirme tarzı bilmediğinden bu tavrı,belki anlatabilirsin sen tatlılıkla ona.

kayinvalidenler tabi kendi dusunce tarzlarina gore bunu vurma dove=meyi dogru buluyorlar
cok yanlis ve sacma dusunceler kendi adima cocuklarima bir sey olupda biraz yuksek sesle konussam bile hemen pisman olurum onlar benim evlatlarim
cocuk yani sen dogru yaparsin onlar yanlis
sende bunu kayinvalidene anlat
cocuklarimizi buyuturken yaptigimiz davranislardan dolayida bizler sorumluyuz adi ustunde "bebek " o daha de ben vuraman sende vuramazsin de
onlarin davranislari seni uzmesin .............sende usulca onlari uyar derim ben ..........

yaptığı hiç hoş değil çocuk bu nerden bilsin ekmeğin yere atılmayacağınıklava:çocukla çocuk oluyo hemde onu ilgilendirmezki canım rahat bırakın artık şu gelinleri torunları yav çok sinirlendimÇok üzgünüm çoook

Malesef kayınvalidenin egitim yaşı çoktan geçmiş..kavga ederek kafana takarak boş yere kendını üzme....sen cocuguna kendi bildigin şekilde ögret..k.validenlede konuş şiddete karşı oldugunu çocugun senin olduguna terbiyesini kendin verebilecegini anlat...ne olursa olsun ben razıyım ben bilirim dersin...oda anlar herhalde...senden daha iyi kimse iletişim kuramaz cocukla.......

arkadaşlar kendi söledine göre bebsini dövmemiş sadece kızmış bi konuşma arasında duymuştum.banada böyle diyo..beni üzmek için elerinden geleni yapıyolar

Allah yardımcınız olsun...
artık bu kışıyı degıştıremezsınız sanırım...
ama o an sofradan kalkabılırmıydınız acaba..
soruyorum cunku aıle ortamınız eşınız sıze ne kadar destek bılemıyorum...

Konu sahibi arkadaşım anladığım kadarı ile siz bu kayınvaklide kayın pederden baya şikayetçisiniz. acaba diyorum madem bu kadar rahatsızsınız. ayrı eve çıkma şansınız yok mu ya.. Allah aşkına ayrı eve çıkında huzura kavuşun arkadaşım

Ay diyecek bisey bulamiyorum, dayakla terbiye edecegini dusunen insana ne anlatsan
kar etmez!
Esiniz neden tepkisiz kaliyor bunca olaya, rahatsizsiniz anlasilan actiginiz konulardan belli, paylas-
miyor musunuz bunlari esinizle, madem olmuyor disinizi tirnaginiza takin ayrilin o evden, kendiniz kazanin kendiniz yiyin..

Dövünce ne oluyor akillaniyormuymus.. demek ki kaynananin annesi zamaninda onu yeterince dövmemis.. dövseymis zaten o melege kiyamazdi..

etme bulma dünyasi.. umarim hayatta ona vurmaz..

küçücük çocuğa vurulur muymuş beee terbiyesiz kadıınn sanki anlayacak minicik bebe.. hee küçük olsa da vurulmaz ya vurursan daha beter olur yani orası da ayrı yanii. sen ne tepki verdin peki merak ettim hiç bişey demedin mi?:1shok:

evli deilim çocuğumda yok ama annemde dahil biri çocuğuma vuracak dünyaları başına yıkarım bence eşinle paylaş bu konuyu onunda içi yanar eminim

Peki sen ne yaptin??

Vallaha kaynanam benim bir bucuk yasindaki cocuguma vurmaya kalktigi vakit cok feci bir sekilde tepkimi alir....cocugma vuramazsin....senin terbiyene ihtiyacim yok...bir daha görmeyim Anne...derdim..

Büyük Müyük dinlemem fena yaparim....Onami düsmüz cocuga terbiye vermek...hemde dayakla....anasida var babasida....ayirca önceki konularindan hatirliyorum...zaten torununu sevmiyor aglatiyor falan.....pis günahi boynuna belkide mahsus seni üzmek icin yapiyordur...

Güzelim biran evvel su evden cikin artik ya....bu kadardami zor...1 göz oda bulun yine cikin...kendine acimiyorsan evladina aci....

Senin hirsini cocugundan cikaracak kadar vicdansiz ve adi bir kadinla ne zamana kadar beraber oturacaksin...

Esinle konus hemen yarin daha ev arayin!!! Ayri eve ciktigin zaman inanki tüm dertlerin hafifleyecek....Maddi durum falanda deme bana....insan istedikten sonra herseyi yapar....yeterki cani gönlüden istesin...

Gestapo ben artık sana kızıyorum ...
Konu açıp duruyorsun ama her hangi bir tepki koyduğunu işitmedim hiç..Madem burda ki arkadaşları dinlemeyeceksin farklı bir yol dene artık.Günah o yavrucağa .
Benim çocuğuma vuracaklar ha yıkarım o evi başına...
Sen kimsin benim çocuğuma vuracaksın.Terbiyecilere bak gelinin odasına kapı çalmadan girer bide ahlak temsilcisi.
Sinirim oynadı gestapo lütfen biraz tepki göster artık.

Ayrıca da senin yanın da çocuğa vurması seni orada yok sayması sen kimsin demesi anlamına geliyor bilmem anlatabiliyor muyum.
Seni kafa da silmiş yani.

katılıyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…