Aynen Zaten bir ohh çektim ama ne zaman parlayacak onu düşünüyorum. Çok tutamaz kendini.Ay iyi olmus boşverin
Herkes kendi evini bilsin işte sizde almayın anahtar ondan oda vermesin size
E siz değiştirmişsiniz onlar değiştirmiş olması gereken olmuş canınız niye yandı onu anlamadım?
Patlamıs işte sinirinden bilerek kapının kilidini değiştirmiş yetmemiş anahtarla zorlamanızı beklemiş ki anlayın diye :)Aynen Zaten bir ohh çektim ama ne zaman parlayacak onu düşünüyorum. Çok tutamaz kendini.
Pardon canım yandı sandı yazmışsınız ben de diyorum ne alaka.Oğlu da olsa ne gerek var canım olmasın kimsenin kimsede anahtarı iyi olmuşCanım yandı yazmadım ki. :)
e ne var bunda siz değiştirmişsiniz o da değiştirmiş. mesafe olmuş aranızda. oğluna bunu nasıl yapar diye arabeske bağlamanın anlamı ne. oğlu da annesine yapmadı mı aynı şeyi?
bu gelinleri de anlamak mümkün değil. samimiyet mi istiyorsunuz mesafe mi önce buna bir karar verin.
Patlamıs işte sinirinden bilerek kapının kilidini değiştirmiş yetmemiş anahtarla zorlamanızı beklemiş ki anlayın diye :)
Ahahah süper olmuş resmen kendi ayagına sıkmış. Keşke pis pis gulseydin arkadan hoşuna gittiğini Anlasaydı keşke.
Eşin birşey demedi mi? Annesine sormadı mi hayırdır diye .
Valla iyi olmus herkes yerini yurdunu bilsin zırt pırt giremeyecegini anlasın öyle evinizeAynene haha sadece komik. Ben yaşadığım yerde tekim buraya yazıp rahatlıyorum. Dertleşeceğim çok az kişi var.
canınıza minnetse bu bir dert değil demek ki. topigin adi ne "bir derdim var" demek ki dert etmişsiniz. ister bir bahane bulur ister nispet yapar. bu da onun kişiliğiyle alakalı.Yapışan şeyin bi mantığı olmalı sadece ben niye değişti diye yakınmıyorum. Onun evine zırt pırt girip çıkan kimse yoktu. Biz anahtarı değişince bile bir sebep bulduk pat diye anahtarı değişip onları kapıda bırakmadık. Güzel bi dille açıklamak varken oğluna tavrı saçma geldi onu paylaştım yoksa canıma minnet.
canınıza minnetse bu bir dert değil demek ki. topigin adi ne "bir derdim var" demek ki dert etmişsiniz. ister bir bahane bulur ister nispet yapar. bu da onun kişiliğiyle alakalı.
asil sebebi söylemeyip bahane bulmak da başka bir tuhaf durum bence.
kv çok da güzel cevap vermiş.
sizin anahtarı hırsıza kaptırmış gibi anahtar değiştirmeniz de çok saçma. tamam evime zili çalmadan kimse girmesin, haklısınız, ama oğlu anasıyla konuşup onlardaki anahtarı geri alsaydı, çok mu zordu? asıl sizin yaptığınız çocukluk, dengiyle karşılık görmüşsünüz. alkışlar kayınvalideye
Oraya ben giremiyosan sende buraya giremezsin olmuş olayYapışan şeyin bi mantığı olmalı sadece ben niye değişti diye yakınmıyorum. Onun evine zırt pırt girip çıkan kimse yoktu. Biz anahtarı değişince bile bir sebep bulduk pat diye anahtarı değişip onları kapıda bırakmadık. Güzel bi dille açıklamak varken oğluna tavrı saçma geldi onu paylaştım yoksa canıma minnet.
Bir kişiye 100 kere evime girilmesini istemiyroum derseniz ve 100. Kez giriyorsa anahtarı da vermiyorsa bence tek seçenek bu. Fikrinize saygı duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?