Kaynanam anahtarını değiştirmiş.

Kv hırsız gibi haftada kaç gün evlerine giriyordu ama
Ne haber vermek ne baska bişey
Hele bide konu sahibi işsizken sabahın köründe bile zırt pırt evine girip huzur bozuyordu
Hatırladıgım kadarıyla anahtarıda istemişlerdi
Herkes hak ettiğini yasıyo olan garibim damada olmus :)

Cok iyi olmus. Bu neyin densizligi boylee ben anlamiyorum. Insanlar cıplak olabilir banyoda olabilir yatmis olur kalkmis olur ne hakla ya ? Benimki de oyle bir teklifte bulundu daha once ne munasebet ya zile basarim varsa girerim yoksa girmem

Siz yapınca oh iyi. Onlar yapınca ogluna nasıl yapar?? İlginç

İyi de Ben onların evine anahtar takip olur olmaz vakitte girmiyorum anahtarını da istemiş değilim. Bi mantığı olacak her işin ben bana yaptığına bi şey demiyorum beni almasın evine oğluna konuşsun. Ben oğluna git konuş annenle dedim konuşmadı. Beni de konuşturmadı. Tabi siz de okuduğunuz kadarını biliyorsunuz haklı olarak böyle yorum yaparsınız.

Cok iyi olmus. Bu neyin densizligi boylee ben anlamiyorum. Insanlar cıplak olabilir banyoda olabilir yatmis olur kalkmis olur ne hakla ya ? Benimki de oyle bir teklifte bulundu daha once ne munasebet ya zile basarim varsa girerim yoksa girmem

İşte bunu anlatamadım eşim gider gitmez eve dalardı ben uyurken. Belki müsait şekilde uyumuyorum belki üstüm başım açık. Düşünmezdi.

Ama şunu da düşünmedim değil hadi ben el kızıyım onların tabiriyle senin oğlun ya o ona yapılır mı?
Bir ogul annesi girmesin diye ( sebep her ne olursa olsun ) evin kapisinin anahtarini deyistiriyosa, bir anne de karsilik olarak oglu ve gelini eve girmesin diye kapinin anahtarini deyise bilir. Bu cok normal. Ogulun annesine nasil yapiyosa, annesi de ogluna aynisini yapiyor.
Kv-nizin evinize zirt pirt girmesi de cok sacma. Ben de sizin yerinize olsam sinirlenirdim.

Ona katılıyorum zaten, mesajımda da yazdım, kimse girmesin benim evime, hiç sevmem. Gerçi bizimkiler giriyor ama biz yurtdışındayız onlar TR'de, mecburen giriyorlar :) Biz TR'ye gittiğimiz dönemlerde asla kapıyı kendileri anahtarla açmadılar, uygunsuz vaziyette olmamızdan korkuyor olabilirler ehehhehe :)
Ama kayınvalidem bunu yapsa kapının kilidini de değiştirmem. Eşime söylerim, alır karşısına konuşur, bir şekilde alır o anahtarı elinden.

en iyisini yapmışsınız karşılıklı olarak, zaten yetişkin insanlar neden birbirlerine anahtar verir ve eve anahtarla girmeye çalışır ki?
siz de alemsiniz, evlerine habersiz gitmişsiniz, kapıyı açmamışlar, anahtarı zorlamışsınız, çok merak ediyorum kilit değişmemiş olsaydı da salonun ortasında sevişirlerken içeri dalsaydınız ne hissederdiniz?

Aman oh iyi olmuş işte kimse kimsenin evine anahtarla girmesin ya o kadarı çok fazla...

Zaten değişsin ben eşim adına üzüldüm daha 1 yıllık evliyim ömür boyu bu durumu çekemezdim. Her zile bastığımda anahtarın mi yok gir takip diyorlardı ama ben onlara gitmeyin derken onların evine anahtar takip girmek bana göre saçmaydı.

daha nelerle uğraşıp kafaya tak acaksınız merak ediyorum gün geçmiyorki bi kaynana konusu çıkmasın insanların düşünecek bir şeyi kalmamış anlaşılan bu gelin olmuş kaynana olmuş fark etmiyor karakter meselesi demek ki,anah tar değişmiş değişmemiş geç açmış inanın bunlar boş şeyler

Esinizin adina uzulecek bir durum yok

İşte bunu anlatamadım eşim gider gitmez eve dalardı ben uyurken. Belki müsait şekilde uyumuyorum belki üstüm başım açık. Düşünmezdi.
Keske ust kilidi kilitleseydin anlardi belki cok ayıp ya. Bizim kvler kendi kızlarına yapmis bunu sok olmustum duyunca öyle sey mi olur abla nasil musade ettin diye. Bide onlarin kızı damadı eve dan diye girip damatla kızı iş başında yakalasa napicaklardi acaba tövbe yarabbim.

İşte eşimi yeni yeni evlilik ve yeni bir aile kavramına ve hayatına alıştırıyorum.
zaten hep biz onları alıştıralım. bize doğuştan geliyor heralde bu evlilik ve aile olma hayatı datası.
erkek doğsaydım keşke ya. ya da direkt kaynana olarak gelseydim bu dünyaya

Arada yapıyordum eşim yapma boşver bu seferlik bi daha yapmaz bi seferlik bi daha yapmaz baktım aldı başını gidiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…