- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Kv hırsız gibi haftada kaç gün evlerine giriyordu amakv çok da güzel cevap vermiş.
sizin anahtarı hırsıza kaptırmış gibi anahtar değiştirmeniz de çok saçma. tamam evime zili çalmadan kimse girmesin, haklısınız, ama oğlu anasıyla konuşup onlardaki anahtarı geri alsaydı, çok mu zordu? asıl sizin yaptığınız çocukluk, dengiyle karşılık görmüşsünüz. alkışlar kayınvalideye
Oraya ben giremiyosan sende buraya giremezsin olmuş olay
Bal gibide oğluna bunu yapar dayanamayıp anahtarı versin diye
Sakın yuöuşatıp vermeyin
Siz yapınca oh iyi. Onlar yapınca ogluna nasıl yapar?? İlginç
Cok iyi olmus. Bu neyin densizligi boylee ben anlamiyorum. Insanlar cıplak olabilir banyoda olabilir yatmis olur kalkmis olur ne hakla ya ? Benimki de oyle bir teklifte bulundu daha once ne munasebet ya zile basarim varsa girerim yoksa girmem
Bir ogul annesi girmesin diye ( sebep her ne olursa olsun ) evin kapisinin anahtarini deyistiriyosa, bir anne de karsilik olarak oglu ve gelini eve girmesin diye kapinin anahtarini deyise bilir. Bu cok normal. Ogulun annesine nasil yapiyosa, annesi de ogluna aynisini yapiyor.Ama şunu da düşünmedim değil hadi ben el kızıyım onların tabiriyle senin oğlun ya o ona yapılır mı?
Bunu da dedi canım o evi ben aldım orası benim de evim. Dedi.ne yaptı, "anahtarı vermicem, benim değil mi vermicem" diyip yerlerde mi tepindi :)
neyse, daha çok başlık açılır bunun arkasından, hissediyorum, geliyorlar :)
Kv hırsız gibi haftada kaç gün evlerine giriyordu ama
Ne haber vermek ne baska bişey
Hele bide konu sahibi işsizken sabahın köründe bile zırt pırt evine girip huzur bozuyordu
Hatırladıgım kadarıyla anahtarıda istemişlerdi
Herkes hak ettiğini yasıyo olan garibim damada olmus :)
Bir ogul annesi girmesin diye ( sebep her ne olursa olsun ) evin kapisinin anahtarini deyistiriyosa, bir anne de karsilik olarak oglu ve gelini eve girmesin diye kapinin anahtarini deyise bilir. Bu cok normal. Ogulun annesine nasil yapiyosa, annesi de ogluna aynisini yapiyor.
Kv-nizin evinize zirt pirt girmesi de cok sacma. Ben de sizin yerinize olsam sinirlenirdim.
Bunu da dedi canım o evi ben aldım orası benim de evim. Dedi.
İşte eşimi yeni yeni evlilik ve yeni bir aile kavramına ve hayatına alıştırıyorum.Ne kör inatmış. Ama yine iş oğlunda bitiyor, alacaktı elinden anahtarı, öyle ya da böyle.
Esinizin adina uzulecek bir durum yokZaten değişsin ben eşim adına üzüldüm daha 1 yıllık evliyim ömür boyu bu durumu çekemezdim. Her zile bastığımda anahtarın mi yok gir takip diyorlardı ama ben onlara gitmeyin derken onların evine anahtar takip girmek bana göre saçmaydı.
Keske ust kilidi kilitleseydin anlardi belki cok ayıp ya. Bizim kvler kendi kızlarına yapmis bunu sok olmustum duyunca öyle sey mi olur abla nasil musade ettin diye. Bide onlarin kızı damadı eve dan diye girip damatla kızı iş başında yakalasa napicaklardi acaba tövbe yarabbim.İşte bunu anlatamadım eşim gider gitmez eve dalardı ben uyurken. Belki müsait şekilde uyumuyorum belki üstüm başım açık. Düşünmezdi.
zaten hep biz onları alıştıralım. bize doğuştan geliyor heralde bu evlilik ve aile olma hayatı datası.İşte eşimi yeni yeni evlilik ve yeni bir aile kavramına ve hayatına alıştırıyorum.
Namaz kılıyorlardır anlamında dedim çünkü kandil için geçtik yanlarına ve ezan okunmak üzereydi.Müsait değiller demek ki ac gir cümlesi bir bana mı garip geldi:)) çok absürt ya
Keske ust kilidi kilitleseydin anlardi belki cok ayıp ya. Bizim kvler kendi kızlarına yapmis bunu sok olmustum duyunca öyle sey mi olur abla nasil musade ettin diye. Bide onlarin kızı damadı eve dan diye girip damatla kızı iş başında yakalasa napicaklardi acaba tövbe yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?