Kaynanam anahtarını değiştirmiş.

Sorun bu alıp karşısına konuşmuyor, ven kalan tek çareye başvurdum hatta öncesinde böyle bir şey yapmak yerine çıkalım evden kiraya kurtulalım dedim ama o buna razı geldi.

Kandil için 5 dk yanlarına geçelim dedik. Yatsi zamanı ( hatta hiçbir zaman) böyle bir durum olmayacağı aşikar ki her zil çalışımızda açmayan biz anahtarı takip girene kadar bekleyen, zil çalışımızda da açtığı zamanlarda anahtarınız yok mu sizin diyen insanlar.

Hangi küçük çocuk kapı kilidi değiştiriyor ben onu merak ettim

Valla ergen davranışı demek istedim o bi mecaz farkındaysanız. Ben bir büyük olarak çeker karşıma konuşurdum oğlumla, mantıklı olan bu bence.

yani kendilerinin evine anahtarla girilirken ayıp, insanlık hali her durumda olabiliriz deniyor. sanki kayınpeder kayınvalide her daim hazırolda bekleyecek. onların da özel hayatı var. onların açılmayan kapısını anahtarla zorlamak da çok ayıp. bir de kandil diye cevap yazmış, kandilde özel hayat yasak sanki.

Anlamıyorsunuz galiba her zile bastığımızda laf sokan anahtarınız yok mu sizin diye laf eden kişiler. Mutfaklarımız dip dibe ve mutfaktan sesler geliyordu, su sesi, bulaşık sesi.Benim evime zırt pırt girdiği zamanlar "anne zile basarsan ben açarım insanlık hali uygun olmayabilirim" dediğimde bu işin de bi saati var o saate niye uygun olmayacaksın diyen insan. Özel hayat anlayışları bizimkinden çok farklı. Bana aşkım demeyi yasaklayan insanlar.

5 dk degil 5 sn ligine bile ugramis olsaniz o an musait olmayabilirler, yaslari kac olursa olsun bir ciftin evine anahtarla daldiginizda her tur manzaraya hazirlikli olmalisiniz

5 dk degil 5 sn ligine bile ugramis olsaniz o an musait olmayabilirler, yaslari kac olursa olsun bir ciftin evine anahtarla daldiginizda her tur manzaraya hazirlikli olmalisiniz
Canım açıkladım ama yine açıklayayım biz zile bastığımız zaman neden zile basıyorsunuz anahtarınız yok mu evlâdım diye güzel bi dille uyarak değil, anahtarınız yok mu sizin ne zile basıyorsunuz diye laf sokar tarzda konuşan insanlar en az 10 kere zile basıp en az 10 kere bu cevabi aldım. Bizi ne ayağa kaldırıyorsun bakışıyla beraber.

Anahtarla açmayı denemekle ve eşinize bu konuda destek vermekle hata etmişsiniz.
Sizin evinize girilmesin istiyorsunuz haklı olarak,o halde o kapıyı çalıp acılmıyorsa dönüp evinize gitmeliydiniz,böyle yaparak kayınvalideye nispet yapma şansı tanımışsınız. Yarın öbürgün "bize girme dedin ama geçen akşam sizde anahtarla kapıyı açıp girmeye çalıştınız"diyebilir.
Öte yandan iyi olmuş işte ne güzel,siz değiştirmişsiniz oda değiştirmiş herkes olması gerektiği gibi kapıyı çalıp girsin.
Anahtar değiştirmek yerine,sizdeki anahtarını iade edip,kendi anahtarınızı alsaydınız en azından kilit masrafı yapmamış olurdunuz. Böylesi bir tuhaf olmuş.

Canım tüm yazdıklarımı okusaydın bu şekilde yorum yapmazdın eminim. Ama ben usanmadan söyleyeyim onlar her kapı çalışımızda anahtarınız yok mu sizin diyip bizi kapıda bekletir 4. Çalışta açarlar kapıyı ben çalarak giderim çünkü. Ama eşimle 1 kere çalarız ikinciye o takar anahtarı girer ona bile laf ederler. Ne basıyorsunuz zile anahtar mi yok.

Yahu sizin yaptığınızı yapmış kadın neyini dert ediyosun.umrumda değil hahahhayy triplerine girme bariz belli içine oturmuş ki kalkmış konu açmışsın.bu da moda oldu yazıp yazıp dert deil demek.

Not diye eklediklediğin bahanelerde komik yalnız.kadın zaten şikayetçi değilmişki sana da açık kapı bırakmış sende yap diye.bu davranışları istemeyen sensin,istemediğin şeyi de kimseye yapmayacak olanda sensin.karşındaki ne derse desin yani.

Çok bozulduysan ver k.validene yeni anahtardan,onunkini de iste tekrar.

Tamam öyle yaparım.

O iş bu saate yapılmaz diye düşünmüştüm demek nedir ya. Aklından neler geçmiş kadının ne itici. Bu sayede kurtulmuş oldunuz. Anne iyi olmuş anahtarı değiştirmen. Ben de anahtarla sizin eve gitmekten rahatsız oluyordum deseydiniz hatta

gıcikligina git habersiz yedeğini yaptır.
Kac yasindasiniz müsait olursunuz artik diye .

Eşiniz anahtarla açmaya niyetlendiğinde cesaretlendirmemeliydiniz.
Yapmanız gereken kendi dairenize dönmekti. Sonra aramaktı.
Hesap sormak gibi değil. Geldik yoktunuz kandiliniz kutlu olsun iyi geceler diyerek kapatacaksınız telefonu.
Önceki konuda kv hazsızdı ya sizde o kadar haksız oldunuz.
Eşinize çekirdek aile özel hayat ev yaşantısı vb. konuyu anlatırken empati yaptırmalısınız.
Kendiniz için istediğinizi başkası içinde düşünmelisiniz.

Çok iyi olmuş.
Boşver.
Evine elini kolunu sallaya sallaya girip sizi sinir ediyordu.
Baktı siz degistirdiniz altta kalır mı oda değiştirmiştir.

Size de kapi acilmamis ama siz anahtarla girmeye çalışmışsınız. Belki onlar da musait degildi.

Ne kadar size "Sizin anahtariniz yok mu?" deseler bile siz kapi acilmadiginda evinize donmeliydiniz.

Eee problem ne değiştirsin. Sen değiştirince o da değiştirmiş. Artık sınırlarınız belli. İstediğin bu değilmiydi. Gerçekten insanlar ne yapsa suç.

Namaz kılıyorlardır anlamında dedim çünkü kandil için geçtik yanlarına ve ezan okunmak üzereydi.
Yaptığınız yanlış . Siz kendinize yapılan yanlışı inatla başkasına yapıyorsunuz.ilk konunuzda sizi haklı bulmuştum ama siz de anormallik var.hala neyi uzatıyorsunuz. gelin kaynana toprağına çekermiş ne de olsa.

Neyi uzatmışım, anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…