Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
O ne güzel de evininkini vermesin .https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ben-mi-abartiyorum.1094740/
Daha önce böyle bir konum vardı hatırlayan olur belki. Dün kandil diye kv min evine geçiçektik zile bastık bastık açmadılar. Her zaman anahtarı takip giren eşim zile basmaya devam etti ( bu bana daha önce anahtarı aoktu fakat girmedi bana da çaktırmamaya çalıyor gibi geldi) ben de dedim hep anahtar takip girersin demek ki müsait değiller aç gir. O da anahtarları tek tek denedi hiçbiri girmedi. Dedim zorlama girmiyor işte o sırada kayınvalide sanki daha yeni duymuş gibi geldi kapıyı açtı. Bayağı kapıda bekledik. Nispet yapar gibi kapı açtı çok canımı acıttı sanıyor ama hiç umrum değil, hoşuma bike gitti. Ama şunu da düşünmedim değil hadi ben el kızıyım onların tabiriyle senin oğlun ya o ona yapılır mı? Gider oğluna dersin senin karın böyle yapmış söyle o da girip çıkmasın. Küçük çocuklar gibi gidip anahtarını değiştirmiş.
Ek yanlış anlaşılma oldu: sen anahtar takip girilsin istemiyorsan onların evine de anahtarını takip gitseydin, belki onlar da müsait değildi vs yazanlar oldu haklı olarak. Ben 1 yıllık evliyim ve son 3 aya kadar her gittiğimde zile en az 2 kere bastım açmıyoralr kasten açsalar da anahtarın yok mu senin diyorlar. Eşimle geçtiğimizde de 1 kere basarız 2. Ye o takar açar girer. Ona da laf ederler niye zile basıyorsunuz anahtarınız yok mu sizin diye. Onlar müsait olamaz mı yaşları büyük diye diyenler oldu. Sabah eşim işe gittiğinde saat 9 gibi pat diye odama kadar gelip nehir uyanmadın mi, nehir o var mı bu var mı dediği zamanlarda patlama noktasına geldiğimde bile anne zile bas ben açarım belki müsait olmayabilirim ortalıkta farklı şeyler olabilir dediğimde o iş o saatte olmaz diye düşünmüştüm demişti. Belki bi nebze anlatabildim kendimi.
Saatimi varmış keşke sorsaydınız ?o iş o saatte olmaz diye düşünmüştüm
Saatimi varmış keşke sorsaydınız ?
Çok rahatsız edici bi durum bence değiştirmekte haklısınız. Boşverin oda değiştirsin siz takılmayınAynen geç oldu ama anlatabildim.
Neyi uzatmışım, anlayamadım?
aynen ne istediği belli değil.ver anahtarı sen de al ozaman geriYahu sizin yaptığınızı yapmış kadın neyini dert ediyosun.umrumda değil hahahhayy triplerine girme bariz belli içine oturmuş ki kalkmış konu açmışsın.bu da moda oldu yazıp yazıp dert deil demek.
Not diye eklediklediğin bahanelerde komik yalnız.kadın zaten şikayetçi değilmişki sana da açık kapı bırakmış sende yap diye.bu davranışları istemeyen sensin,istemediğin şeyi de kimseye yapmayacak olanda sensin.karşındaki ne derse desin yani.
Çok bozulduysan ver k.validene yeni anahtardan,onunkini de iste tekrar.
tamam bu konuda haklısın sonuna kadar. Ama artık deşelersen üstüne sıçrar. tekrar anahtarlar verileceğe benziyor sonunda. eşin alınıdıysa sen onu rahatlat doğrusu böyle olmalıydı zaten vs vs anlat.dolduruşa getirme eşini.kazanan sen olursun.İşte bunu anlatamadım eşim gider gitmez eve dalardı ben uyurken. Belki müsait şekilde uyumuyorum belki üstüm başım açık. Düşünmezdi.
kafanıza bukadar takmış olmasaydınız konu da açılmazdı buraya.istediğiniz oldu daha neden kafanıza takıyorsunuz olayı kurcalıyorsunuz
Yok dolduruşa getirmedim bi o gün söyledim 2 kelime. O günden sonra lafı açılmadı. Bir daha hiç-bir şekilde kimsenin kimsede anahtarı olmasına gerek yok.tamam bu konuda haklısın sonuna kadar. Ama artık deşelersen üstüne sıçrar. tekrar anahtarlar verileceğe benziyor sonunda. eşin alınıdıysa sen onu rahatlat doğrusu böyle olmalıydı zaten vs vs anlat.dolduruşa getirme eşini.kazanan sen olursun.
aynen ne istediği belli değil.ver anahtarı sen de al ozaman geri
Eşine bu kadar üzüldüysen kendi kapının kilidini değiştirdiğine pişman olurdun.çünkü kadın kısasa kısas yapmış.şahsen kaynananın yaptıklarını tasvip etmiyorum.ama sen buraya gelip konu açıp,açtığın konu üzerinden zil takıp oynuyorum dersen bunu kimse yemez.bal gibi dert etmişsin,bozulmuşsun işte.hayır neyin inkarı bu anlamadım.hem karnım doysun,hem param dursun olmuyo işte.Allah Allah... ya ben tavsiye mi istedim ya da be yapayım diye mi sordum burda size. Dertleşmek konuşmak için yazdım ne bu iğneleme çabaları. Çok şükür değişti o da ben zil takip oynuyorum. Eşime üzüldüm o kadar onun da burda anlatmak istedim.
Eşine bu kadar üzüldüysen kendi kapının kilidini değiştirdiğine pişman olurdun.çünkü kadın kısasa kısas yapmış.şahsen kaynananın yaptıklarını tasvip etmiyorum.ama sen buraya gelip konu açıp,açtığın konu üzerinden zil takıp oynuyorum dersen bunu kimse yemez.bal gibi dert etmişsin,bozulmuşsun işte.hayır neyin inkarı bu anlamadım.hem karnım doysun,hem param dursun olmuyo işte.
Zahmet etme canım üzülmediğine çok eminim zaten.senin durumuna “sinirinden çatladı”deyimi uygun.bu durumda “zili takıp oynayan” kaynanan oluyo.Yok canım emin ol üzülmedim. Üzülmemi istiyorsan senin için üzülebilirim.
O çatlamakla meşgul sizden iyi tanıdığım için garantisini verebilirim. Sizi sinirlenmediğime ve üzülmediğime nasıl inandırırım bilmiyorum ama bu böyle. Yoksa açık açık söylerdim. 1 yılda o kadar şey yaşattı ki bana benim evimi kilidini değişse başka eve girip ondan uzaklaşacağım diye dua ederdim.Zahmet etme canım üzülmediğine çok eminim zaten.senin durumuna “sinirinden çatladı”deyimi uygun.bu durumda “zili takıp oynayan” kaynanan oluyo.
Siz devam edin eşinize üzülmeye.Allah Allah... ya ben tavsiye mi istedim ya da be yapayım diye mi sordum burda size. Dertleşmek konuşmak için yazdım ne bu iğneleme çabaları. Çok şükür değişti o da ben zil takip oynuyorum. Eşime üzüldüm o kadar onun da burda anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?