Kaynanam anneme takmış banada:(

Vallahi en güzel çözüm, zaten düzgün davransa siz de sık sık giderdiniz artık kendisi düşünsün bakalım.

Ben artık takmıyorum! Karaktersiz her yerde karaktersizdir. Sen de ne iyi ne de kötü ol bence orta halli. İyi olursan tepene biner bu tipler. Kötü olsan iftira atar. En iyisi kendi halinde keyfine bak görmezden gel. Ben bunu 3 sene de zor başardım

Torunlarını seviyolar düşkünler bende gönderyim sevsinler diyorum yaranamadım zaten ne yapsam
niye yaranmaya uğraşıyorsunuz ki? ugraslariniz da ise yaramıyor. eşiniz de topu size atmış. oldukça seyreklestirin gitmelerinizi. her hafta sinir küpü olmaktansa gitmeyiverin

Gelmedi desin. Neden insanların size olan tavirları bu kadar önemli? Ben artık gözünde değersiz hissettiğim kimseyle görüşmüyorum. Eşimin ailesiyle tamamen iletişimimi kopardım. Etrafımda kim varsa muhasebesini yaptım ve çıkması gerekenleri çıkardım. Kimsenin yüzüne gülmek zorunda değilim. Zaten hayat çok kısa. İnsanlara üzülmek için hiç vaktim yok gerçekten. Sadece beni çok sevdiğini bildiğim insanlarla görüşüyorum. Yaklaşık bir yıl oldu o kadar mutluyum ki anlatamam.

Bizim çocuk yapmamıza çok var daha ama eşimle lohusalık konusunu açınca 2 annede gelır dıyor. 40 gün kalırlar dıyor. Henüz cok uzun zaman var da. O zamana kv 65 yasında olacak. Bı de ben açıkca derim ben rahat edemem, odadan cıkmam dıye. Gene gelırse buna inat odayı kilitler cıkmam ciddiyim. Bu konuyu da ben kafaya takıyorum. Başka sehırde olacagız.Bu sehırde dogurup kız kardesım de kalmak mı mantıklı yoksa 40 gun odadan cıkmamak mı bılmıyorum

Kayınvalidem beni her zaman mutsuz ettiği için istemediğimi söyleyeceğim. O zaman neyi gösterir bilmiyorum ama kendisini sevmediğim için, onun da sevmediğini bildiğim için umarım yüzünü görmek zorunda kalmam.

Bizim ki iyidir. Yanı gelse ev işi yapar koşar. Karısır tabı. Bende dıyorum odadan cıkmam sıkılır gıder

Haftada bir git kafi hicbirseyede karışma misafir gibi git gel. Esinede yansitma neguzel söylemiş yapmam gerekeni yaptım diye sende böyle kabullen annende kv ile iletişim kurmasın kendi haline birakin

Bizim ki iyidir. Yanı gelse ev işi yapar koşar. Karısır tabı. Bende dıyorum odadan cıkmam sıkılır gıder
Benimki iş yapmaz iş bekler. Hep banacıdır. Gelin hizmet eder, kaynana ne derse o olur ona göre. Bir çorba kaynatacağını sanmıyorum. Fitne fesat dedikodu. Bu yüzden gelecektir eminim. Seninki iş yapıyorsa yine iyiymiş. Ama ailene karşı, sana karşı da saygılı olacaksa amenna. Zaten loğusa olacaksın, herkes nazını çekmeli.

Seninki fena mesafe koy koyabıldıgın kadar valaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…