- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
- 53
- Konu Sahibi dolores_rose
-
Torunlarını seviyolar düşkünler bende gönderyim sevsinler diyorum yaranamadım zaten ne yapsamHaftada bir mi gidiyorsunuz yani şu anda? Bence de gitmeyin. Gelmedi olsun, ne olacak? Şimdi de sevilmiyorsunuz zaten. Ben o kadar surat yapıyorum yine de geliyor diyordur. Çocukları da göndermeyin ne münasebet ya beraber gidersiniz.
Ama hiç düşünmüyor belki gelinin eline düşerim diye kimin eline düşeceğide belli olmaz ya allah kimseyi kimseye düşürmesin yinedeBu tip yaşlanınca gelinim bana baksın der
Bu "tipe" asla bakmazdım.
Niye takılıyorsun.Merhaba geçen gün kayınvalidemin evindeyken annem aradı kayın validemede selam söyledi bende ilettim kaynanam cvp vermedi zaten gördüğü yerdede surat yapıyo anneme arslarınde bi kavga vs bişey yok sadece 5 sene önce ben doğum yaptığımda annen tanımda kalıyodu annemi istemiyodu ufak tefek anlsşmazlıkları oluyodu ama kinlicel bişey yoktu büyük çapta bişey olmadı sevmeyebilir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı önemli en başta bana saygısızlık bence bu yaptığı ve günah allağın selamını almamak bizi küçük görmeye çalışıyo elinden geldiği kadar kompleksli biri bana karşıda öyle eşim çocuklarla gidiyoruz mesela çıcukları seviyor vs bana soğuk bi hoşgeldşn diyo adımı söyleyerek dese yada hoşgeldin kızım dese yok ben kendinş övmek için demşyırum herkes bana saygılı ve iyi niyetli bi şnsan olduğumu söyöer bilirler ama ben bu kadına yaranamıyorum nasıl davranıcamıda bilmiyorum girme diceksiniz şimdi gitmeyincede gelmedi oluyo gelmiyo diyolar 1 hafra çocukları göndereyim kendim diğer hafta birlikte gidiyim yani 2 haftada 1 gidiyin diyorum senedimde oda gözlerine battı ne istiyolar bilmşyorum nefret ettim artık sevmiyorum gerçekten eşim tek erkek çocuğu ondan mı böyle gözlerine batıyorum 2 tanede kızları var .eşimde ben karışmam artık aranıza çok upraştım zamanında onlara söyledim konuştum kızdım ana olmuyo bi kulaklarından girip öbüründen çıkıyo diyo siz ne dersiniz fikirlerinizi alıyım kızlar benşm gibi bu durumu yaşayanlar var mı
O sevmediği için sevmiyorum en başta sevmeyen ben değilimki soğuttu beni sanırım dikatli kumadınız okadar yazıdan sadecece bebim sevmediğinş çıkarmışsınızE kadını sevmiyormuşsunuz, sevmediğinizin elektriğini alıyor o da ona göre davranıyordur; tıpkı sizin de benzerini yaptığınız gibi. Birbirinizi karşılıklı sevmiyorsunuz, kavga dövüş iftira pislik yok, eh onun da huyu surat asmaktır sevmediğini görünce belki, olabilir; "Nezaketen güleyim" zorundalığı hissetmiyordur.
O sevmediği için sevmiyorum en başta sevmeyen ben değilimki soğuttu beni sanırım dikatli kumadınız okadar yazıdan sadecece bebim sevmediğinş çıkarmışsınız
Sevmesin ama saygı göstermek zorunda selamı alması gerekirdi meselaHayır karşılıklı birbirinizi sevmiyorsunuz ve bunu bir aradayken yansıtma/gizleme biçiminizin farklı olabileceğini söylüyorum.
Başta sevdi ya da sevmedi fark etmez, sevmeyebilir ısınmayabilir.Başta siz de sevmeyebilirdiniz tanıdıkça severdiniz ya da sevgisizliğiniz pekişirdi, zorundalık yok ki. :) Beklentiniz yersiz diyorum, surat asabilir çünkü sevmediğini ifadesi böyledir ve "Nasıl yaranacağımı bilmiyorum?" diyorsunuz, bu çaba da sevmediğiniz ve sizi sevmediğini düşündüğünüz biri için gereksiz. Dövüşe uğraşa gerek var mı? Kadın bu, zararı yok.
Zararınız kendinize sizin.
Kayınvalideye yaranmak veya kayınvalidelerin yüce sevgisine layık olmak zorunda değiliz. Bence ayda bir gidin. Konuşurlarsa da konuşsunlar. Eşiniz zaten aradan çekilmiş.
Ama eşim gitmemi istiyo tamamen gitmemeek küslük istemiyo gitmeyince zaten niye gelmedi niye getirmedin onuda getirseydin diyolarmış anlamıyorum ben devrelerimi yakıyolarKayınvalideye yaranmak veya kayınvalidelerin yüce sevgisine layık olmak zorunda değiliz. Bence ayda bir gidin. Konuşurlarsa da konuşsunlar. Eşiniz zaten aradan çekilmiş.
Sevmesin ama saygı göstermek zorunda selamı alması gerekirdi mesela
Gitmedi olsun, gelmedi desinler. Herkesle iyi geçinmek zorunda değilsiniz. İyi niyet ve saygı hak edene gösterilir. Saygılı olacağız diye herkes üstümüze basıp geçsin mi? Hani kendine saygı?gitmeyincede gelmedi oluyo gelmiyo diyolar
Aslında tam olarak böyle değil bende beklentisşz olduğum kabul ettiğimde aynı onun gibi davranıyorum evet bu seferde çok iyi sıcak davranıyo bende kanıyorum hemen onun gibi iyi davranıyorum sonra yine böyle kötü davranmaya başlıyo ne yapmaya çalışıyo ego tatminimi benimde elimde değil biri iyi davrandığı zaman bende iyi davranıyorumHayır karşılıklı birbirinizi sevmiyorsunuz ve bunu bir aradayken yansıtma/gizleme biçiminizin farklı olabileceğini söylüyorum. Bahsettiğiniz dikkate sizin ihtiyacınız var gibi duruyor daha çok.
Başta sevdi ya da sevmedi fark etmez, sevmeyebilir ısınmayabilir.Başta siz de sevmeyebilirdiniz tanıdıkça severdiniz ya da sevgisizliğiniz pekişirdi, zorundalık yok ki. :) Beklentiniz yersiz diyorum, surat asabilir çünkü sevmediğini ifadesi böyledir ve "Nasıl yaranacağımı bilmiyorum?" diyorsunuz, bu çaba da sevmediğiniz ve sizi sevmediğini düşündüğünüz biri için gereksiz. Dövüşe uğraşa gerek var mı? Kadın bu, zararı yok.
Zararınız kendinize sizin.
Aslında tam olarak böyle değil bende beklentisşz olduğum kabul ettiğimde aynı onun gibi davranıyorum evet bu seferde çok iyi sıcak davranıyo bende kanıyorum hemen onun gibi iyi davranıyorum sonra yine böyöe kötü davranmaya başlıyo ne yapmaya çalışıyo ego tatminimş benimde ekşmde değil biri iyi davrandığı zaman bende iyi davranıyorum
Size nasil davraniyorsa siz de ona ayni sekilde davranin. Onun davranislarina ayna tutun bir nevi. Annenizin selamını ona iletmeyin. Madem size saygi duymuyor siz de ona duymayin. Anlasin. Anlamazsa da en azindan siz de kendinizi karsilik verebildiginiz icin kotu hissetmemis olursunuz.Merhaba geçen gün kayınvalidemin evindeyken annem aradı kayınvalidemede selam söyledi bende ilettim kaynanam cvp vermedi zaten gördüğü yerdede surat yapıyo anneme aralarında bi kavga vs bişey yok sadece 5 sene önce ben doğum yaptığımda annen yanımda kalıyodu annemi istemiyodu ufak tefek anlaşmadıkları oluyodu ama kinlicek bişey yoktu büyük çapta bişey olmadı sevmeyebilir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı önemli en başta bana saygısızlık bence bu yaptığı ve günah allağın selamını almamak bizi küçük görmeye çalışıyo elinden geldiği kadar kompleksli biri bana karşıda öyle eşim çocuklarla gidiyoruz mesela çıcukları seviyor vs bana soğuk bi hoşgeldşn diyo adımı söyleyerek dese yada hoşgeldin kızım dese yok ben kendinş övmek için demşyırum herkes bana saygılı ve iyi niyetli bi insan olduğumu söylerler bilirler ama ben bu kadına yaranamıyorum nasıl davranıcamıda bilmiyorum gitme diceksiniz şimdi gitmeyincede gelmedi oluyo gelmiyo diyolar 1 hafra çocukları göndereyim kendim diğer hafta birlikte gidiyim yani 2 haftada 1 gidiyin diyorum senedimde oda gözlerine battı ne istiyolar bilmiyorum nefret ettim artık sevmiyorum gerçekten eşim tek erkek çocuğu ondan mı böyle gözlerine batıyorum 2 tanede kızları var .eşimde ben karışmam artık aranıza çok upraştım zamanında onlara söyledim konuştum kızdım ama olmuyo bi kulaklarından girip öbüründen çıkıyo diyo siz ne dersiniz fikirlerinizi alıyım kızlar benşm gibi bu durumu yaşayanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?