- 14 Ağustos 2018
- 563
- 273
- 18
- 30
herkese merhaba kızlar. kv birlik oturuyorum kp vefat etti. konuları mi bilenler biliyordur belki. olay şöyle yaşandı, çamaşır makinasının ayarı bozulmuş kaynanam 2 yaşındaki kızın üzerine attı. yani benim kızım. feyza bozmuştur dedi. halbu ki kızım oynamaz adım gibi eminim. kendi yapmıştır. neyse birşey demedim. öyle kapandı konu. ertesi gün de 2 tane sultan papağanımiz var 8 tane yumurta yaptılar ve 3 tanesini basarak kirmislar. Kaynanam da direk benim kızımın üzerine attı sucu. feyza kırmıştır dedi. kizlar bende şartel bir attı ki bir attı.. evde ne olsa kizin üzerine atıyor. o daha 2 buçuk yaşında ve kendini bile savunamıyor yavrucak. kızdım bende sen neden herşeyi torunundan biliyorsun dedim birazcık sesimi yükselttim çünkü gerçekten artık can sıkıcı olmaya başladı. oda ben kundaktayken eşime söylemiş üzerine bir ton eklemiş birde. eşim de bana söyledi bende doğrusunu anlattım. kaynımın oğlu askerden izne geldi evim 2 gün çok kalabalıktı. olay çıkarmak istemedim. ama kesinlikle konuşmuyorum. zaten işime de geliyor doğrusu. çünkü bana karışamıyor. ama gerçekten çok sinirlendm. esim de anneci o da en az annesi kadar uzuyor beni. konuşmayı düşünmüyorum kizlar ama aynı evin içinde nereye kadar onu da bilemiyorum. şimdi sizden bana akıl verin nasıl davranayım. bu arada kaunanam kalp hastası kalp kapağında çürüme var kizlar gerçekten biraz da vicdan yapıyorum çünkü her gün hastanede. susaym diyorum ama beni arkamdan şikayet etmesi çok kırdı beni ve hak etmedim kesinlikle. yuksek tansiyon hastalığı falan var birde. ne yapaym bana fikirleriniz neler? çok teşekkür ederim.