Dul canım yalnız yaşıyorsu kısıma bir el atılamaz mı yası gencmı hani kendi kocasını yonetirken sizi unutur belki
Siz en iyisi kaynanaya koca alın onunla uğraşsın hazır eşyaları yeniletmiş .ahh cnm sanki koç torunuyuz evine çamaşır makine aldırdı klima aldırdı 1 yılda benim kocama dulum ben diye beni dul biracak
sen kendi babana kredi mredi çektirme bu kararından çok pişman olursun gibime geliyorise gircem ev kredisi çektir cem babama canım ev babam üzerin e kira öder gibi oducem 1500 tl aklıma tek yatan bu yoksa bunlar beni yer
bende onu dedim işte koca bulsanız (nazik olup açık açık yazmadımDul canım yalnız yaşıyor
ben de böyle söylerdim kıyafetim çarşamba pazarı gibi çünkü kocam kiramızı bile ödemiyor ve kaynanam sürekli bize borç yaptırıyor diyecanım madem esinle kavga ediyorsunuz sonunda bari anasının yüzüme desydinde içinde kalmasaydı mesela evet carsamba pazarı cunku kirayı nasıl ödeyecegimizi düsünüyoruz israf deseydi . ki carsamba pazarından giyinilirde .
Ben 1 yıldır diğer odaya tv alamıyorum annesi ne çamaşır makine klima alındı şimdi de telefon istiyo lg4 bideilk adım ayakkabısı olarak pahalı değil bence.sizin 50 tl ye alırım dediğiniz,deri ve ortopedik değildir,büyük ihtimalle.ben ce ayakkabı konusunda,kısmamak lazım.çünkü,ileride yaşanılacak içe basma,düztabanlık gibi,ayak sağlığı konusunda,doğru ayakkabı seçimi çok önemli.
pazardan 10 tl ye badi alırsınız,20 pijama alırsınız giydirirsiniz ama ayakkabıyı lütfen ucuz almayın.
bir de kira ödeyemiyorum diyorsunuz ama, diğer odaya televizyon istiyorum demişsiniz.2. odaya televizyon çok mu gerekli?
Ben 1 yıldır diğer odaya tv alamıyorum annesi ne çamaşır makine klima alındı şimdi de telefon istiyo lg4 bide
Bende bendeŞu kk bana bişey öğrettiyse kızımı asla anneci bir ine vermeyeceğim ve küçükten bu konuda sürekli fişekliyeceğim böyle biriyle evlenmesin diye
kısaca katılıyorum diyorumÇok ilginçsiniz ya bir ton borc var kira ödenemiyor siz gelmişsiniz öbür odamda tv yok dıyorsunuz. Eşin ayrı bır alem gidip anasına klimaymış, makıneymiş alıyor. Çocuga bi ayakkabı alıncak 50 kişi gidiliyor avmye ve bütçeye onlar karar veriyor. Bu kafayla borçtan çıkamazsınız siz ömür billah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?