Kaynanam avm de rezil etti

*kira ödenemiyorken bi ton masraf niye yapılıyor?
*kv o lafı söylediği an haddini bil diye çığırıp çıkıp gitseydin yemeğe devam etmeyip.
*tavsiyem; bi süre evden uzaklaşıp eşin özür dileyene kadar ve kirayı ödeyene kadar dönmemen.
Yinede sen bilirsin.

Bi dk 200 küsuluk ayakkabı 140lıl elbise bebeğe mi? Ben kendime vermem o kadar para..

canım madem esinle kavga ediyorsunuz sonunda bari anasının yüzüme desydinde içinde kalmasaydı mesela evet carsamba pazarı cunku kirayı nasıl ödeyecegimizi düsünüyoruz israf deseydi . ki carsamba pazarından giyinilirde .

bir ara elimiz sıkısıktı kv kb bol nol kıyafet alıp yolluyorlardı . kıyafetlere ihtiyacı yokken . dedimki esime madem bukadr bol paraları sen rahat iste

ise gircem ev kredisi çektir cem babama canım ev babam üzerin e kira öder gibi oducem 1500 tl aklıma tek yatan bu yoksa bunlar beni yer
sen kendi babana kredi mredi çektirme bu kararından çok pişman olursun gibime geliyor
bırak nasıl ödüyorsa ödesin kiraları kocan olacak herif iki üç evden atılınca belki aklıbaşına gelir
sizi ezdiren anasına iki laf söyletmeyen adamı ev sahibi yapacaksınız durduğu yerde
hesabını bilmeyen adam yeri gelip rezil durumda kalacak ki işi öğrensin
şu an sen işe girip baban da size ev alırsa bir iki aydan sonra babana asla para ödemezsiniz ne sizin ne babanızın emeğinin bir karşılığı olur
evden atılırsa belki aklı başına gelir

Çalışırsan maaşını tam söyleme kenarıya gizlice para at bu kaynana hayatta oldugu sürece ve kalas kocan düzelmediği sürece evlilik sıkıntıda .

ilk adım ayakkabısı olarak pahalı değil bence.sizin 50 tl ye alırım dediğiniz,deri ve ortopedik değildir,büyük ihtimalle.ben ce ayakkabı konusunda,kısmamak lazım.çünkü,ileride yaşanılacak içe basma,düztabanlık gibi,ayak sağlığı konusunda,doğru ayakkabı seçimi çok önemli.
pazardan 10 tl ye badi alırsınız,20 pijama alırsınız giydirirsiniz ama ayakkabıyı lütfen ucuz almayın.

bir de kira ödeyemiyorum diyorsunuz ama, diğer odaya televizyon istiyorum demişsiniz.2. odaya televizyon çok mu gerekli?

ben de böyle söylerdim kıyafetim çarşamba pazarı gibi çünkü kocam kiramızı bile ödemiyor ve kaynanam sürekli bize borç yaptırıyor diye
ee hadi göster kayınvalideliğini de gelinine bir şey al derdim sanırım

Ben 1 yıldır diğer odaya tv alamıyorum annesi ne çamaşır makine klima alındı şimdi de telefon istiyo lg4 bide

Esinin düsünmesi lazim biraz ya bu ne vurdumduymazlik opücükle mi ödeyecek kirayi?
Kaynanan da keza edepsizlik almis basini gitmis. Uzuldum senin adina nasil bir aileye dusmussun.

Çok ilginçsiniz ya bir ton borc var kira ödenemiyor siz gelmişsiniz öbür odamda tv yok dıyorsunuz. Eşin ayrı bır alem gidip anasına klimaymış, makıneymiş alıyor. Çocuga bi ayakkabı alıncak 50 kişi gidiliyor avmye ve bütçeye onlar karar veriyor. Bu kafayla borçtan çıkamazsınız siz ömür billah.

kısaca katılıyorum diyorum
bir insanın ilk ödemesi gereken şey kirasıdır
hiç kimsenin umurunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…