Ya bence bu erkek bizle dalga geçiyor kaileye almayın bence kafayı siyirmisDenk geldikçe konularınızı okuyup size üzülüyordum anlayışşsız koca ve kayınvalideden çektiklerinizden ötürü.
Diğer üyeleri sizin fake olduğunuzu iddia edene kadar fake olduğunuz aklıma gelmedi.
Ancak şimdi eski konularınızı okudum ve ilk açtığınız konuda şu cümleler aklımı karıştırdı:
Dünürleriniz kv ve kp olmuyor mu? Madem öğretmen ve mühendisler nasıl olur da emekli maaşları olmaz?
Bu yüzden ailem de benim çok zevksiz olduğumu söylüyor. Halbuki paralarına kıyamıyorum bana bir sey alacakları zaman. Herkes bebeği her şeyin en iyisini giysin ister. Internetten alırım diyebilirdiniz. Kayınvalidem de kızıma bir sey alacağı zaman pahalı bir sey seçtiğinde, internetten indirime girdiginde almayı tercih ettigimi soylerim. Yani aynisini daha ucuza alabiliriz demeliydin. Ayni marka, aynı ürun. Neden daha uyguna almak varken daha fazla ödeyesiniz ki? Bu akilliliktir. Gecenlerde kızıma bot almaya gittik kayinvalidemle. Avmde 230 liraydi. Biz alalım dedi. Internetten baktım. Ayni marka botu 103 liraya aldım. Hem de orjinal. Ayagina büyük veya küçük gelirse degistiredebiliyorsunuz. Boyle yapmam kayinvalidemin cok hosuna gitti. Cok akıllı kızsın valla cyda dedi. Kayinvalidenizin davranışı hic hos olmamış. Ben olsam o kadar parayı verdikten sonra ben de moda ikonu gibi giyinirim derdim.Kaynanam esim ben avm gidecektik.bebegime ilk adım ayakkabısı alınacak.esime bugün hava kötü gitmeyelim dedim yok illa gidelim.kaynanamin gelmesini istemedim esim illa annemde olcak.gidiyoruz avm 'ye ben eşime dedimki anneni almicazmi eniştem getircek onu neyse gittik avm'ye bir baktım gorumcem kaynanam Eniste geliyor kızlar tam 170 tl verdik ayakkabı için sadece 4 aylik evin kirası ödeyemiyoruz.kaynanam tutturdu 230 tl lik olsun diye sesimi çıkarmadım.hih zevkine dedi.esim tutturdu dogum günü kıyafetini de alalım neyse 140 lira elbise içine vadisi 30 tl tokası bile14.99 dedim artik ben bunu beğenmedim. napimKaynanam sesli bir şekilde senin kendi kıyafetin çokmu güzel dedi.carsamba pazarından alınmış gibi dedi birde herkes duydu ve bana güldü.
Yemek mi yedim zehirmi belli değil orda .eve geldik esimle birbirimize girdik.esim bana sen ne lanet birşeysin dedi çok kötüyüm.telefondan yazıyorum umarım anlatmışımdır.nolur bana akıl verin napim.bende eşime ise girdimmi kiraya 5.krs yardım yapmicam lanet insanın parasıda lanetlidir dedim çok kötüyüm çok kızlar.
Biz 4 aydır kiramızı ödeyemiyoruz, 170 TL'lik ayakkabıyı ile 140 Tl'lik elbiseyi nasıl alalım diye neden söylemediniz kayınvalidenize?
kv madem o kadar biliyor o alsaymisKaynanam esim ben avm gidecektik.bebegime ilk adım ayakkabısı alınacak.esime bugün hava kötü gitmeyelim dedim yok illa gidelim.kaynanamin gelmesini istemedim esim illa annemde olcak.gidiyoruz avm 'ye ben eşime dedimki anneni almicazmi eniştem getircek onu neyse gittik avm'ye bir baktım gorumcem kaynanam Eniste geliyor kızlar tam 170 tl verdik ayakkabı için sadece 4 aylik evin kirası ödeyemiyoruz.kaynanam tutturdu 230 tl lik olsun diye sesimi çıkarmadım.hih zevkine dedi.esim tutturdu dogum günü kıyafetini de alalım neyse 140 lira elbise içine vadisi 30 tl tokası bile14.99 dedim artik ben bunu beğenmedim. napimKaynanam sesli bir şekilde senin kendi kıyafetin çokmu güzel dedi.carsamba pazarından alınmış gibi dedi birde herkes duydu ve bana güldü.
Yemek mi yedim zehirmi belli değil orda .eve geldik esimle birbirimize girdik.esim bana sen ne lanet birşeysin dedi çok kötüyüm.telefondan yazıyorum umarım anlatmışımdır.nolur bana akıl verin napim.bende eşime ise girdimmi kiraya 5.krs yardım yapmicam lanet insanın parasıda lanetlidir dedim çok kötüyüm çok kızlar.
neden param yok demediniz alalım dediklerinde para yokki yanımda diyip sıyrılabilirdiniz. Eşinizde alalım flan diyoda sor bi önce ne kdr var yanında diye para ondan çkmıyo ya o an alalımda alalım. Üzüldüm valla bence yanlzken konuşup uyarn bnde yok o kdr para bn aldm mı cebime göre alrm sen istediğin giyatta alablrsin aldğın zaman deseydinSonra yine ben ödüyorum elime para kalmiyo cüzdanımda şuanda sadece 4 tl var .
Aynen istediğinde trip atar gbi demeyin ama suçlu diz olursunuz güzel güZel ee hayatım ona bu kdr buna şu kadar verdik kalmadı biliyosun diyin anlasınÖdeme canım, ödersen para hesabını bilir mi? Sıkışsın aklı başına gelsin, Durumuna göre hareket etmeyi öğrensin.
Bi ilk adım ayakkabısı için o kadar kişi mi gider kv ayranı yok içmeye misali olmuş paranız yoksa almayın durumumuz yok de 40 50 tlye alsanız nolur 140a alınan kendşmi gidiyor kv gösteriş için ypmış
Asgri ücretli çalışanın elinde 3bin tl telefon var gösteriş için yaşayan millet olduğumuz için şaşrmadmBen İnternete arattım bu ilk adım ayakkabısı neymiş diye ebebek de 20 liraya var. Ben şok. 170 liraya ayakkabı mi olur.
Eşine cok sinir oldum neyse..
170 lira ayakkabi nedir ya otuyomu o.
Bide onu begenmeyip daha pahalisinimi alalim dediler.
Yani kac ay giyecek bebek onu.
benim anlamadığım neden herşeyi kafaya takan sen oluyorsun ki? kira ödenmemiş ama maşallah eşin de anası da 140 tl lik ayakkabı almaya laf etmiyorlar. e alsınlar o zaman madem? sen neden dert ettin? ne acayip insanlarmış ya...böyle davrananı sen de düşünmeyeceksin. ye iç ne varsa harca. düşünsün beyefendi. yetişiremediği yerde anasından istesin. o zaman torununu da gönlüne göre giydirmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?