Kaynanam avm de rezil etti

Ya bence bu erkek bizle dalga geçiyor kaileye almayın bence kafayı siyirmis

Bu yüzden ailem de benim çok zevksiz olduğumu söylüyor. Halbuki paralarına kıyamıyorum bana bir sey alacakları zaman. Herkes bebeği her şeyin en iyisini giysin ister. Internetten alırım diyebilirdiniz. Kayınvalidem de kızıma bir sey alacağı zaman pahalı bir sey seçtiğinde, internetten indirime girdiginde almayı tercih ettigimi soylerim. Yani aynisini daha ucuza alabiliriz demeliydin. Ayni marka, aynı ürun. Neden daha uyguna almak varken daha fazla ödeyesiniz ki? Bu akilliliktir. Gecenlerde kızıma bot almaya gittik kayinvalidemle. Avmde 230 liraydi. Biz alalım dedi. Internetten baktım. Ayni marka botu 103 liraya aldım. Hem de orjinal. Ayagina büyük veya küçük gelirse degistiredebiliyorsunuz. Boyle yapmam kayinvalidemin cok hosuna gitti. Cok akıllı kızsın valla cyda dedi. Kayinvalidenizin davranışı hic hos olmamış. Ben olsam o kadar parayı verdikten sonra ben de moda ikonu gibi giyinirim derdim.

Zaten anca konuşurlar bir yardım etmek akıllarına gelmez. Aslında gelir de neyse.. Nasıl rencide edebiliyor seni? Eşin ne yapıyor o sırada? Çarşamba pazarı gibi ne demekmiş? Eşin niye seninle girişiyor sadece senin eşine girişmen lazım ne diye birbirinize girdnz. Zaten doluym bende kv me. Deseydin ki ben oğlunuzu kazandığı maaşla sevdim aldım şikayet etmedim. Siz şikayetçiyseniz bizim durumumuzdan siz bizi geçindirn buyrun hadi beni giydirin? 240 tl lik masrafı biz yapamayız deseydin.

Dha yeni bitti cezam. Yoksa ben biliyodm diyeceğimi.

kaynanan para kazanmadıysa asla seni desteklemez kocanın parasını hep yemiş belli cahil kaynana ile uğraşmak zor

Nasılsa siz çalısmıyormussunuz
Birakin nasıl öderse ödesin kirayı
ÜZülmeyin

kv madem o kadar biliyor o alsaymis

Sonra yine ben ödüyorum elime para kalmiyo cüzdanımda şuanda sadece 4 tl var .
neden param yok demediniz alalım dediklerinde para yokki yanımda diyip sıyrılabilirdiniz. Eşinizde alalım flan diyoda sor bi önce ne kdr var yanında diye para ondan çkmıyo ya o an alalımda alalım. Üzüldüm valla bence yanlzken konuşup uyarn bnde yok o kdr para bn aldm mı cebime göre alrm sen istediğin giyatta alablrsin aldğın zaman deseydin

Ben İnternete arattım bu ilk adım ayakkabısı neymiş diye ebebek de 20 liraya var. Ben şok. 170 liraya ayakkabı mi olur.

ben bu tür lafları diyen ve bu şekilde davranan bir kaynananın nasıl giyindiğini çok merak ediyorum aslında...
eşinizle harcama ve borç olaylarını lütfen ciddi bir şekilde konuşun yoksa o konuların sonu çok iyi bitmiyor, dikkatli olmanızı tavsiye ederim...

benim anlamadığım neden herşeyi kafaya takan sen oluyorsun ki? kira ödenmemiş ama maşallah eşin de anası da 140 tl lik ayakkabı almaya laf etmiyorlar. e alsınlar o zaman madem? sen neden dert ettin? ne acayip insanlarmış ya...böyle davrananı sen de düşünmeyeceksin. ye iç ne varsa harca. düşünsün beyefendi. yetişiremediği yerde anasından istesin. o zaman torununu da gönlüne göre giydirmiş olur.

Bırak canım sen düşünme o düşünsün ailesinin ağzına bakam adam dan bişey bekleme o düşünsün kirayı da

benim anlamadığım konu siz çalışıyormusunuz? size mi ödettiler pahalı bulduğunuz şeyi?

siz çalışmıyorsanız ve eşiniz ödediyse boşverin kirayı da nasıl ödeyeceğini o düşünsün.

bu arada bu muhabbetlerden sonra onlarla oturup yemek yemezdim ben. orda bi cıngar çıkarıp ayrılırdım sürüden.siz cevap vermeyip içinize atıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Eşine cok sinir oldum neyse..

170 lira ayakkabi nedir ya otuyomu o.
Bide onu begenmeyip daha pahalisinimi alalim dediler.
Yani kac ay giyecek bebek onu.

ya ben oğluma bilemedim sıradan bir ergonomik ayakkabı aldım ayağı eğrildi çocuğun. hemen hemen bu fiyatlarda bir ayakkabı aldık acil olarak düzeldi ayağı. başıma gelmese derdim ben de o fiyata alınır mı diye

kadın ödemek zorunda kalıyormuş. hani maaştan ortak gidiyor. kadın diyor ki 4 lira var cüzdanımda. ondan dert ediyor snaırım

sen çalışırsan daha çok yer bunlar sizi.
çalışma bence.. bırak eşin düşünsün. şu şu eksik alıncak deyip gerisine karışma bakalım.
çok sinir bozucu insanlar, Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…