Kaynanam avm de rezil etti

Bi ilk adım ayakkabısı için o kadar kişi mi gider kv ayranı yok içmeye misali olmuş paranız yoksa almayın durumumuz yok de 40 50 tlye alsanız nolur 140a alınan kendşmi gidiyor kv gösteriş için ypmış

Ev sahibi kira diye gelmedi mi ? Bence kocan ödemiştir ve sana bişeyler isteme diye ödeyemedik diyordur yoksa kira vermeyen adam gidip te 500 lük olmaz bir avm de ayrıca sen niye çalışacaksın ki boyle rahat kocaya bide gidip çalışışcan mı Allah aşkına sana acımayana sen niye acıyon kusura bakma ama cocuguna da sana da bakmak zorunda o yüzden çalışma gidipte el işinde bu rahatlıkla adam getirdiği ekmeği de keser anasıyla kebap yer sana da param yok git maaşınla ye der gerek yok yıpratma kendini aranızda saygı kalmamış sessiz yapınız var ise sessiz ve Duyarsız kalın lütfen cocugunuzdan başka desteğiniz yok o ailede Allah sabır versin ..

Bence arkadas hakli.
schtzi eger esiniz alalim dediyse almak en guzeli. Ha sacmami yaptigi sacma. Ama guveniyorsa kendini tm. Yok eger 2 gun sonra ac birakirsa sizi, iste o zmn canina okurdum ben yerinde olsam. Ve size sunu diyim; yemeyenin malini yerler. Al bak kv ve gorumceniz bi guzel taktigi kapmis. Sizde oyle olun. Esiniz insallah eli dara girerde bi secim yapmak zorunda kalir. Ve insallah dogru kisiyi, yani karisini ve bebegini secer.

Kv nin soyledikleri hakkinda haklisiniz. Ama orda lafi sokucaktiniz. " sen al o zmn torunun hediye??" Diye. Almasinda oda bi rezil olsun o etrafa.

Neden susuyorsunuz anlamıyorum.
Lisanı münasiple verirsiniz ağzının payını siz sağ biz selamet.
Laf etmediğiniz halde eşiniz size patlamış,hakkını verseydiniz keşke. İçinizde kalmazdı.
Ne oluyormuş ayakkabı 230 lira olunca kuş mu konduruyormuş,ayrıca ona ne yahu ona ne? Ama kabahat eşinizde,velisi olmadan avm'ye gidemiyor mu? Ne gerek varmış annemde annem diye tutturmuş.

Annem dedi gorumce Eniste yok yok

Çocuğun yediği kar,giydiği zarar diye boşuna dememiş atalarımız.O kadar para birde ödenmeyen kira söz konusuyken nasıl verilir anlayamıyorum.Esin ve ailesi mantıktan yoksun sanırım (ki olabilir),sen neden bunu engellemedin de de birde kendine laf söylettin arkadasim.Öylede kötüsün böylede..Bundan sonrası için lütfen sesini çıkar ve bunlara fırsat verme yoksa bu mantık fukarası insanlardan cookkk cekersin..

Kvdemle avmye gitmem esim illa kvdeni istiyosa bende annemi cagiririm. Ayrica kvdene ne cocuk sizin cocugunuz herseye muhalefet olmasin bnm kvdem tutturdu evin esyasini almaya gelcekmis kendide almicak ustelik esime ddm gelmesin gelcek die tutturdu annemde gelcek oyleyse ddm annemi de goturdum iyiki goturmusum

Eşiniz kirayı neyle ödemeyi düşünüyor

ise gircem ev kredisi çektir cem babama canım ev babam üzerin e kira öder gibi oducem 1500 tl aklıma tek yatan bu yoksa bunlar beni yer

Sakın yapma böyle bir şey
Bu adamı bir de ev sahibi yapma lütfen
20 bin borcu varken, 4 aydır kirasını ödememişken bu kadar savuran bir adama bunu yapma
Bırak nasıl öderse ödesin
Sen çalışıp ev borcu ödeyeceksin, o anasına klima alacak yok artık
Kimse yanlış anlamasın anaya babaya yardım bir evladın görevidir, ihtiyaçta, hastalıkta tabi ki yalnız bırakılmaz ama sizin durumunuz sorumsuzluk.

800 tl bide 3200 aidat ta 2 ay 120 tl bilemiyorum artik
kv nin kirasını siz öderken sizin evin kirası nasıl ödenmiyor?
sanki konu açmak için konu açıyor gibisin.
eski konuların hep çelişki dolu.
o yüzden engelliyorum seni.

hayat boş
eğlen coş.

kv nin kirasını siz öderken sizin evin kirası nasıl ödenmiyor?
sanki konu açmak için konu açıyor gibisin.
eski konuların hep çelişki dolu.
o yüzden engelliyorum seni.

hayat boş
eğlen coş.
Eger yalan söylüyorsam surdan gitmek nasip olmasın esim annemi rezil edemem deyip gider ilk onunkini verir

Eger yalan söylüyorsam surdan gitmek nasip olmasın esim annemi rezil edemem deyip gider ilk onunkini verir
boşuna yemin etme.
çocuğunun daha kaç aylık olduğunu bilmiyorsun. bir yerde 10 aylık bir yerde yaşında.
neyse.
byeeeee.

Iyi de bu kadın dulsa maaşı falan yok mu neyle geçiniyor?
Devlet bile az bi miktar dul maaşı veriyor diye biliyorum onu falan alsın madem.

Bir de ayakkabı içinize sinmediyse gidin değiştirin daha uygun bir şey alın.
Yanımda 4 lira kaldı diyorsunuz çünkü.
Birdaha da bu insanlarla avm ye gitmeyin.

Babasından alıyor iki kardeş 400 tl eline geciyo

Ve lutfen rica ediyorum benim konuma cevap yazma lütfen ben senin konularına sende benim konuma
Anlamadım ben mi yazmayayım ?Bi sorunumuz mu oldu ki acaba sizinle hatırlayamadım da ben.

Denk geldikçe konularınızı okuyup size üzülüyordum anlayışşsız koca ve kayınvalideden çektiklerinizden ötürü.
Diğer üyeleri sizin fake olduğunuzu iddia edene kadar fake olduğunuz aklıma gelmedi.
Ancak şimdi eski konularınızı okudum ve ilk açtığınız konuda şu cümleler aklımı karıştırdı:

Dünürleriniz kv ve kp olmuyor mu? Madem öğretmen ve mühendisler nasıl olur da emekli maaşları olmaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…