Yaşlı kadın şeker hastası deyiversin nolcak dediAna kocan demedi mi annem oyle demek istememistir sen yanlis anlamissindir diye.
Siz neden bu kadar dert ettiniz o anda ?
Eşiniz odeyebilecegini düşünüyor ki alıyor. Hatta sizde kendinize birşeyler alsaydınız.
Böyle insanlara böyle davranilir.
" Şuan ben çalışmıyorum, evin kirası ve ihtiyaclarimiz içinde dardayiz. Eşimi ve yuvamıza düşünüyorum. Aksi olsa , fazlasını aldirirdim. Sizin bu sözünuzde benim kadar oğlunuza da dokunuyor .
Insanlar gördükleri kadardır. "
Bu v.b gibi bir konuşma yapmalı, eşinizle de asla tartışmamaliydiniz.
Annem dedi gorumce Eniste yok yokNeden susuyorsunuz anlamıyorum.
Lisanı münasiple verirsiniz ağzının payını siz sağ biz selamet.
Laf etmediğiniz halde eşiniz size patlamış,hakkını verseydiniz keşke. İçinizde kalmazdı.
Ne oluyormuş ayakkabı 230 lira olunca kuş mu konduruyormuş,ayrıca ona ne yahu ona ne? Ama kabahat eşinizde,velisi olmadan avm'ye gidemiyor mu? Ne gerek varmış annemde annem diye tutturmuş.
ise gircem ev kredisi çektir cem babama canım ev babam üzerin e kira öder gibi oducem 1500 tl aklıma tek yatan bu yoksa bunlar beni yer
800 tl bide 3200 aidat ta 2 ay 120 tl bilemiyorum artikEşiniz kirayı neyle ödemeyi düşünüyor
kv nin kirasını siz öderken sizin evin kirası nasıl ödenmiyor?800 tl bide 3200 aidat ta 2 ay 120 tl bilemiyorum artik
Eger yalan söylüyorsam surdan gitmek nasip olmasın esim annemi rezil edemem deyip gider ilk onunkini verirkv nin kirasını siz öderken sizin evin kirası nasıl ödenmiyor?
sanki konu açmak için konu açıyor gibisin.
eski konuların hep çelişki dolu.
o yüzden engelliyorum seni.
hayat boş
eğlen coş.
boşuna yemin etme.Eger yalan söylüyorsam surdan gitmek nasip olmasın esim annemi rezil edemem deyip gider ilk onunkini verir
Babasından alıyor iki kardeş 400 tl eline geciyoIyi de bu kadın dulsa maaşı falan yok mu neyle geçiniyor?
Devlet bile az bi miktar dul maaşı veriyor diye biliyorum onu falan alsın madem.
Bir de ayakkabı içinize sinmediyse gidin değiştirin daha uygun bir şey alın.
Yanımda 4 lira kaldı diyorsunuz çünkü.
Birdaha da bu insanlarla avm ye gitmeyin.
Ve lutfen rica ediyorum benim konuma cevap yazma lütfen ben senin konularına sende benim konumaBabasından alıyor iki kardeş 400 tl eline geciyo
Anlamadım ben mi yazmayayım ?Bi sorunumuz mu oldu ki acaba sizinle hatırlayamadım da ben.Ve lutfen rica ediyorum benim konuma cevap yazma lütfen ben senin konularına sende benim konuma
6 ay nisan 8 ay düğün ve suan 6 aylik bebegim var esim hikayenin aslini bilmiyor bilmezde ha suan ailem damadim müdür diye dünürum öğretmen mühendis diye övünüp duruyolar benim beynimden cikmiyo gecmisim kimseyede anlatamiyorum allahım bugunüme şükür C öpcü sapık bir kel kafalı tipsiz adamdan mudur ailesi bir kere bile gecmisimi sormayan mükemmel bir aileye bunu paylasmamin sebebi benim durumumu yaşayanlara korkmayın kendinize güvenin allah isteyin cabalayin olur vaktinizi aldım iyiaksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?