Kaynanam avm de rezil etti

esim bana sen ne lanet birşeysin dedi

Kimse kusura bakmasında adam olsaymış da anasına o lafları dedirtmeseymiş .
Keşke eşine erkeklikle adamlığın en büyük farkısın adam olsan bunlar olmazdı filan deseydin .
Sen onu cebini düşüneceksin o bunlara göz yumacak . Sen niye çok kötüsün ki git kafasında bir şey kır .
Sonuna kadar haklısın . Haklıyken niçin susuyorsun ?
Kv nede diyeceksin 4 aylık kira dururken ben zevk düşünemiyorum .
Çok biliyorsanız önce oğlunuzun kira borcunu ödeyin diye .

Gece gece bana geldiler burada

Boylelerinin ne cocuklarini erkek diye goresim var ne ailesini insan diye allah bildigi gibi yapsin insallah onada o şekilde herkesin icinde bu lafi diyen bulunur nefret geldi kendini oglunu kizini buldumcuk sanan insanlardan yeminle

Keşke orda aklına geleni söyleseydin diycem ama kocan düşünmüyorsa sen hiç düşünme bak keyfine valla eninde sonunda yumurta bi yere dayanacak o zaman görürüm kv kocayı. Sende hiç işe gireyimde yardımım dokunsun diye çabalama. Öyle insana böyle muamele

Kaynanana deseydin babaannesisin madem bunları da sen al biz daha kira ödeyemiyoruz ben bunları nasıl alayım ...ayrıca madem kocan öyle diyor herşeyi al marka kocan görsün bakalım gününü

Kocandan elini etegini cek. Sanirim evleneli cok olmadi benim kocamda anne delisiydi. Bende hic ilgilenmefim onunla hasta oldu bakmadim utusunu yapmadim. Birgun ne istiyorsun defi bana. Bende kocami istiyorum dedim beni seven adami beni dusunen hayat arkadasimi. Tavsiye ederim ve asla yuz verme kaynanada lafini esirgeme asla. Guzelim kimse senden kiymetli degil bosver

O seni avm de rezil edip herkesin içinde sana güldürüyorsa sende deseydin " biz 4 aydır kiramızı ödeyemiyoruz sen benim kıyafetime bok atacağına, bu pahalı şeyleri aldıracağına yardımcı olmayı denesen"
Kocanızda adam degil kusura bakmayın.
Evrimini tamamlamamış insanlarla evlenmeyin bekar arkadaşlar.

kocan sana sen ne lanet birseysin dediginde erkek olaydiginda lanetli olmayanini alsaydin deseydin .....allah sabirlar versin.

Yönetici yard. Kredi canım hep 1 karttan diğer karta o karttan diğerin e 20 bin tl borc bide

Para harcamasını bilmeyen bir koca ve onun ailesi. O ailede yetiştiği için onlara normal geliyordur. Kocan hem borç içinde hem de huysuz, seni ailece ezikliyorlar. Kendini niye böyle ezdiriyorsun.

4 aydır kira ödeyememek ne demek? Ev sahibiniz ne diyor çok merak ettim.

Evi babamın üstüne yapcam cnm oturduğum evi alırım ailem verir önden bankaya para

O koca yan çizer o işe canım. 3 ay sonra krediyi odemeyelim zaten ev babanın üstüne diye başlar virvira. Ama sen de kendini bir şekil güvenceye almak istiyorsun. Çok haklısın. En mantıklı yöntem bu yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…