- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
esim bana sen ne lanet birşeysin dedi
Kaynanana deseydin babaannesisin madem bunları da sen al biz daha kira ödeyemiyoruz ben bunları nasıl alayım ...ayrıca madem kocan öyle diyor herşeyi al marka kocan görsün bakalım gününüKaynanam esim ben avm gidecektik.bebegime ilk adım ayakkabısı alınacak.esime bugün hava kötü gitmeyelim dedim yok illa gidelim.kaynanamin gelmesini istemedim esim illa annemde olcak.gidiyoruz avm 'ye ben eşime dedimki anneni almicazmi eniştem getircek onu neyse gittik avm'ye bir baktım gorumcem kaynanam Eniste geliyor kızlar tam 170 tl verdik ayakkabı için sadece 4 aylik evin kirası ödeyemiyoruz.kaynanam tutturdu 230 tl lik olsun diye sesimi çıkarmadım.hih zevkine dedi.esim tutturdu dogum günü kıyafetini de alalım neyse 140 lira elbise içine vadisi 30 tl tokası bile14.99 dedim artik ben bunu beğenmedim. napimKaynanam sesli bir şekilde senin kendi kıyafetin çokmu güzel dedi.carsamba pazarından alınmış gibi dedi birde herkes duydu ve bana güldü.
Yemek mi yedim zehirmi belli değil orda .eve geldik esimle birbirimize girdik.esim bana sen ne lanet birşeysin dedi çok kötüyüm.telefondan yazıyorum umarım anlatmışımdır.nolur bana akıl verin napim.bende eşime ise girdimmi kiraya 5.krs yardım yapmicam lanet insanın parasıda lanetlidir dedim çok kötüyüm çok kızlar.
Çok akıllısın valla benim aklıma gelmedi bu düşünceKurrrnaaaz. Aklı sıra sizi iyice borca sokacak kirayı ödeyemeyince evden çıkınca bunun yanına taşınacaksınız.
Kocandan elini etegini cek. Sanirim evleneli cok olmadi benim kocamda anne delisiydi. Bende hic ilgilenmefim onunla hasta oldu bakmadim utusunu yapmadim. Birgun ne istiyorsun defi bana. Bende kocami istiyorum dedim beni seven adami beni dusunen hayat arkadasimi. Tavsiye ederim ve asla yuz verme kaynanada lafini esirgeme asla. Guzelim kimse senden kiymetli degil bosverKaynanam esim ben avm gidecektik.bebegime ilk adım ayakkabısı alınacak.esime bugün hava kötü gitmeyelim dedim yok illa gidelim.kaynanamin gelmesini istemedim esim illa annemde olcak.gidiyoruz avm 'ye ben eşime dedimki anneni almicazmi eniştem getircek onu neyse gittik avm'ye bir baktım gorumcem kaynanam Eniste geliyor kızlar tam 170 tl verdik ayakkabı için sadece 4 aylik evin kirası ödeyemiyoruz.kaynanam tutturdu 230 tl lik olsun diye sesimi çıkarmadım.hih zevkine dedi.esim tutturdu dogum günü kıyafetini de alalım neyse 140 lira elbise içine vadisi 30 tl tokası bile14.99 dedim artik ben bunu beğenmedim. napimKaynanam sesli bir şekilde senin kendi kıyafetin çokmu güzel dedi.carsamba pazarından alınmış gibi dedi birde herkes duydu ve bana güldü.
Yemek mi yedim zehirmi belli değil orda .eve geldik esimle birbirimize girdik.esim bana sen ne lanet birşeysin dedi çok kötüyüm.telefondan yazıyorum umarım anlatmışımdır.nolur bana akıl verin napim.bende eşime ise girdimmi kiraya 5.krs yardım yapmicam lanet insanın parasıda lanetlidir dedim çok kötüyüm çok kızlar.
işte bu hiç olmadı tanımadıgın ınsanlara neden bela okuyosunKaynana işte.. topunun allah belasını versin
Sonra yine ben ödüyorum elime para kalmiyo cüzdanımda şuanda sadece 4 tl var .
Yönetici yard. Kredi canım hep 1 karttan diğer karta o karttan diğerin e 20 bin tl borc bide
Evi babamın üstüne yapcam cnm oturduğum evi alırım ailem verir önden bankaya para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?