Kaynanam bana altın baget yüzük alacaktı, onun yerine gümüş alalım dedim

takacak olan sızsınız canınız keyfınız ne ıstıyorsa... sızın tercıhınız artık rustunuzu ıspat ettınız evlenıp kendı evınıze cıkıyorsunuz ınsanların ne aldıgına sıze ne verıldıgıne aılenız artık karısamaz
yalanlar gızlılıkler de olmasın ne dusundugunuzu bılsınler saklamayın ve arkasında durun pısman olacagınızı dusundugunuz seylerı de yapmayın , bellıkı emın degılsınız ıyı mı yapmısım dıye soruyorsunuz bunu bız bılemeyız sızın hayatınız

tebrık ederım bu arada mutlulugunuz daim olsun

Kv den sen gumus olsun dediginde olur mu kizim gumus falan demedi mi hic, hemen kabul mu etti.
Kv bana yazdı bende 1 saat sonra falan cevap verdim, nişanlımın telefonu bozuk o da bana annesinin telefonuyla yazıyor. İşten gelmişti o da geldiğinde bana yazmak için annesinin telefonunu aldı telefon daha kv eline geçmedi yani cevap vermeye fırsatı olamadı

Kv bana yazdı bende 1 saat sonra falan cevap verdim, nişanlımın telefonu bozuk o da bana annesinin telefonuyla yazıyor. İşten gelmişti o da geldiğinde bana yazmak için annesinin telefonunu aldı telefon daha kv eline geçmedi yani cevap vermeye fırsatı olamadı

Soyle nisanlina yazdiklarini hemen yok etsin annesi gormeden 😂😂

yani sana takılacak sonucta sen hangi modeli istersen, altın ve ya gümüş o takılır.
altın olursa da mesela pırlanta değilse cok pahalı olmuyor.
attıklarını beğenmediysen beğendiğin modeli atarsın, böyle bir şey alsak nasıl olur dersin..

Ben yeni nişanlandım, kaynanam bana altın baget yüzük modelleri attı, bunlardan seç sana alacağım dedi, ilk olarak modelleri zevkime uygun değildi ve benim zaten istediğim başka model vardı ama benim baktığım altın değil gümüştü. Bende kv dedim ki bu modellerin benzeri ve gümüş olanı var, ayrıca bu model çok pahalı dedim, bence gümüş olanını alsak daha az masraflı olur. Ona vereceğin o kadar parayka başka yatırım yapman daha mantıklı dedim. Yani ona o parayı vereceğine düğün sırasında daha farklı bir şey için kullanır diye düşündüm. Sizce yaptığım hata mı, yoksa iyi mi yapmışım?

annem bu yaptığımı duysa dilinden kurtulamam, annem altın peşinde, istiyor ki bana altın taksınlar etsinler. Ama sizde bildiğiniz üzere bu zamanda altın almak zor, her şey çok pahalı. Bende insanları zora sokmak istemiyorum, o yüzden böyle yapmam daha mantıklı diye düşündüm ç
Ben de takıya önem veren bi insan değilim eğer ekonomik durumları kötüyse iyi yapmışsınız değilse gereksiz olmuş. Ayrıca ailenize kendinizin böyle olmasını istediğinizi belirtmelisiniz çünkü aileniz altına değer veriyo . Bu karşı tarafı kötü duruma düşürür

Başlik parasiyla evlenen neneniz ayri evde yaşayip, kaynanaya hizmet etmem, benim hayatima kimse karisamaz deme lüksüne sahip olmus mu acaba hiç hayatinda? Ya da bu hafta sonu da yemegi, kahvaltiyi sen hazirla, ev işlerine de bir el at diyebilmiş midir kocasina?

Sanmiyorum.
Nenem zamanında sanmamaniz çok normal bir düşünce ama günümüze baktığımızda mevcut ve senin dediklerinin hepsi var

Cok benzemesede bende konuyu okuyunca bir olay hatirladim
Bir kere yuzuk isini siz halletmelisiniz kv ne alaka set alsin bilezik alsin esin ne alacak butceleri ortakmi?
Belki burdan yuruyup ondan altin isteyebilirsin
Yada 2. Ye sorarsa istedigim modelin altinida varmis de alirsa alir
Ben cokta anormal gormedim sadece bu konu gectiyse birsey olmaz ama herseye he demek olmaz
Bana taktigim sende kalir nisandan sonra geri almayacagim demisti bilezikleri biriktirmis set ve saat aldik bilezikleri degistirmedim hic gerek yoktu set begendigim model oldu fakat kuyumcu vitrindeki 8 ayari getirmis degistireceklerdi ne gerek var dedim adam urunumun arkasindayim dedi kullandim tas dusmesi kararma olmadi 5. Senesi
Dugundede kalin bir set almistik onuda istedigim gibi aldim ben altinciydim bilezik dedim 5i biryerde dedim set deger kaybeder dedim illa istediler bende aldim simdi onlarda pisman :D
Bilezikleri getirdi sana da sorayim dedi model degistirmedim 4 tane bilezikti nisanda takicam dedi o arada komsulari bana takik dipdibeler sonra bohca hazirlarken o bilezikler 2 oldu annemle o kdr uzulduk nisan oldu bitti gelen takiyla 45 gr bilezik yaptim o kolunda 2 bilezikle geziyor oyle boyle dugun bitti dugundede 3 tane taktilar ben gayet kibar hala 2 bilezik kolunda geziyor nisanda takip gelmisti :D
O 2 bilezik kizinin dukkanina hibe gitti simdi 4 sene oldu kizi ortagi ac susuz ama dukkanlari var musteri yok mutfaktan arttirdigi ile onlara bakiyor
Bazi seyler icin keyif kacirmaya degmez sen altin yuzukte alirsin ama tatsizlik gecmez ayari kacirma ama kendini ezdirme
Bu arada esimin ailesini severim yenilen pehlivan gurese doymaz misali arada cosarlar ama iyidirler bu kdr olur diyorum napiyim

Hata yapmışşsın. Kıymet bilmicekler emin ol. Bu dünyada hep tasvip etmeyip kullandığım bir söz vardır: deveyi diken insanı s... Yaranır.
Eşit: 34 yaşındayım daha hiç şaşmadı

Ben yeni nişanlandım, kaynanam bana altın baget yüzük modelleri attı, bunlardan seç sana alacağım dedi, ilk olarak modelleri zevkime uygun değildi ve benim zaten istediğim başka model vardı ama benim baktığım altın değil gümüştü. Bende kv dedim ki bu modellerin benzeri ve gümüş olanı var, ayrıca bu model çok pahalı dedim, bence gümüş olanını alsak daha az masraflı olur. Ona vereceğin o kadar parayka başka yatırım yapman daha mantıklı dedim. Yani ona o parayı vereceğine düğün sırasında daha farklı bir şey için kullanır diye düşündüm. Sizce yaptığım hata mı, yoksa iyi mi yapmışım?

annem bu yaptığımı duysa dilinden kurtulamam, annem altın peşinde, istiyor ki bana altın taksınlar etsinler. Ama sizde bildiğiniz üzere bu zamanda altın almak zor, her şey çok pahalı. Bende insanları zora sokmak istemiyorum, o yüzden böyle yapmam daha mantıklı diye düşündüm ç
Tamam düşündün bitti burda sana gore bir sorun yoksa bize göre hiç yok.

Beğenmediğini yüzüğe masraf yaptırmamanız iyi olmuş. Daha sonra eşinizle beğendiğiniz bir şeyi gönlünüzce alırsınız ❤️

Bence gümüş her zaman alabilirsiniz. Ama altın pırlanta her zaman alınmıyo. Ayrıca kadının içinden gelmiş. Onun attıklarını begenmediyseniz kendi begendipiniz o ayarda bişey seçseniz olurmuş. Gümüş saçma geldi bana. Ayrıca yüzğkten attırdım parayı al sen demez kimse.sonra ben böyle fedakarlık ettimde onlar bana bunu bunu yapmadı diye üzülmeyin. Birde şöyle bişey varki siz ucuz seçtikçe alışırlar en ufak isteğinizde sen böyle değildini yapıştırırlar yüzünüze.

Hepinizin yorumunu tek tek okudum, ve hata yaptığımın farkına vardım maalesef.. keşke direk altına tamam deseymişim. Şimdi kendimi geri toparlasam, nasıl gümüş istemediğimi de altın istediğimi diler getirebilirim? 🙁

Altını gümüşü dile getirmeyin de bence kendiniz bir yüzük beğenin ben bunu beğendim diyin. Fiyatı yine makul seçersiniz ama onlara ay fazla mı oldu gibi yorumlar yapmayın, sadece bunu beğendim yeterli.

Back
X