- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
Adetlerinde soba kalorifer yok galiba onlarinAdetleri kışı sıcak yerde geçirmek istiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetlerinde soba kalorifer yok galiba onlarinAdetleri kışı sıcak yerde geçirmek istiyorlar
Senin kendine nekadar hayran olduğunun farkında kadın, heran yanında olmak istiyraksam misafirim gelcek. kv dio ki baska yere sözüm var ama gelmeye calışcam(çağırmadım) canın sağolsun anne dedim
![]()
Hep demiyormu uzmanlar değişime kendinizden başlayın diye, doğru tespitbu güne kadar konustuklarımızın içinde en mantıklısı bu geldi![]()
erkekten kadına dönme olsa kökten cözüm derdimSenin kendine nekadar hayran olduğunun farkında kadın, heran yanında olmak istiyr
Hep demiyormu uzmanlar değişime kendinizden başlayın diye, doğru tespit
Var ama işlerine gelmiyor köyde yaşıyorlar bahaneleri çalışmamak içinAdetlerinde soba kalorifer yok galiba onlarin
Hahaaha nedir bu haftasonu takıntısı kayınvalidelerde anlamıyorum ya herhafta yalan yalannn arada kurtarıyos haftasonlarınıerkekten kadına dönme olsa kökten cözüm derdim
he hayranım kaşına gözüneee maşallahhhh
bu kv ile cok fazla konustuk hafta sonunnu kurtardım eger akşamda gelmezse![]()
Ne güzel konuştunuz hislerime tercüman oldunuz annem hep der sütün var yeter diye kv farklı konuşuyoryorumları uzun uzadıya okumadım da..
içinizden gelmeyen bir tavra girmeyin.
saygı da bir yere kadar.
lohusanın yanına gelip, "çocuğu bırak yemek hazırla" diyen insanda vicdan merhamet aramayın.
iletişim kurmayın, laf söylediğinde de ters ters bakın gözünün içine bir şey söylemenize gerek yok.
yeni anneye yapılacak en büyük kötülük sütüyle ilgili yapılacak yorumlar.
eşim ve annem, ilk bebeğim doğduğunda, çok ağlayınca, gelen giden de konuşunca
arkalarından kulağıma fısıldar "duyma, takma doktorun dediğini unutma, sütün var" diye tembihlerlerdi.
duymayın. sütünüzün yettiğine inanın.
daha ne kadar kalacaklar?
tam hafta ortası gidersek eger onlar özlemeden hafta sonu geçiyo kurtarıyoruz ama hafta bası gşttşysek hafta sonuda gidiyoHahaaha nedir bu haftasonu takıntısı kayınvalidelerde anlamıyorum ya herhafta yalan yalannn arada kurtarıyos haftasonlarını
Yahu bacım herşeyi denedik, açık açık haftasonu isyemiyoruz kimseyi dedik ya varmı ötesi ama napsınlar beni özlüyorlarr çok demekkitam hafta ortası gidersek eger onlar özlemeden hafta sonu geçiyo kurtarıyoruz ama hafta bası gşttşysek hafta sonuda gidiyo![]()
evde durmayın hafta sonu biz kahvaltı yapıp direk dısarı atıyoruz kendimizi illa bi araya gelincekse gidip 1 saat oturup kalkıyoruz yoksa onlar geldi bi bütün günümüz ziyan oluyoYahu bacım herşeyi denedik, açık açık haftasonu isyemiyoruz kimseyi dedik ya varmı ötesi ama napsınlar beni özlüyorlarr çok demekki
Arıyorlar dışardayız diyoruz eeee geceye kadar dışarda mı kalacaz nezamn döneceksiniz bilmiyoruz işimiz var vs diyoruz , birkaç saat sonra tekrar arıyprlar noldu geçtinizmi ? En son lanet olsun deyrz gelinevde durmayın hafta sonu biz kahvaltı yapıp direk dısarı atıyoruz kendimizi illa bi araya gelincekse gidip 1 saat oturup kalkıyoruz yoksa onlar geldi bi bütün günümüz ziyan oluyo
deene bak bunu cat kapı gelmelere tek care
ama mesela bn bi hafta kahvaltıya cagırcm artık mecburum annem de kv de de laf yapıyo evinde istemiyo musun diye.
hiç düşünmüyolar ki bi hafta sonum var eşimle geçirmek istiyorum onuda
Ay canim ya noldu onlar ust katınızataşındı mi konunu takip ediyodumdaaksam misafirim gelcek. kv dio ki baska yere sözüm var ama gelmeye calışcam(çağırmadım) canın sağolsun anne dedim
![]()
Geçen benimki de aradi alttan alttan gelmeyi düşünüyoruz falan filan laf sokmaya çalışıyo dedim ben sizi müsait bi gün cagirim merak etmeyinArıyorlar dışardayız diyoruz eeee geceye kadar dışarda mı kalacaz nezamn döneceksiniz bilmiyoruz işimiz var vs diyoruz , birkaç saat sonra tekrar arıyprlar noldu geçtinizmi ? En son lanet olsun deyrz gelin
hayy ağzını öpeyim diyecem de olmayacak :) çok haklısın arkadaşım.Hep merak ederim neden bir insanin sirf yasi daha buyuk diye idare edilmek zorundadir ki.
Ben bosananlari tabikide kinamiyorum insan olanın başına herşey gelir ki her konuda da hür ler. mesele şu ki bir derdim var köşesinde kim ne yazarsa yazsın büyük sorunu plana da bosanin deniliyor ufak tartışmalara da bosanin deniliyor. evlilikler yürümüyor.Evet, aynen öyle; Eşim dört dörtlük. Bir kere boşandım, birincisi dört birlikti ama. ikincide hiç sorun yaşamıyorum. İdare de etmiyorum. Neden benim için politik olma zorunluluğu doğuran bir evliliği sürdüreyim ki? Eziyet çekmeye, milletin ağzını, lafını çekmeye mi geldim dünyaya dedim ve kınadığınızı yaptım. Kocası eziyet ederken, kv si dırdır ederken beyni yıkanmadan susan insanların, boşanın diyenlerin tek sözü ile mi beyni yıkanacak? Bence en çok şu idare et, he de geç diyenler yüzünden Türk kadınları eziliyor. Yaşlanınca da gelinlerine aynı eziyeti çektiriyorlar. Çünkü hayatlarında gördükleri o. Başka bir ihtimale, mutlu bir evliliğin olabileceğine inançları yok.
Arıyorlar dışardayız diyoruz eeee geceye kadar dışarda mı kalacaz nezamn döneceksiniz bilmiyoruz işimiz var vs diyoruz , birkaç saat sonra tekrar arıyprlar noldu geçtinizmi ? En son lanet olsun deyrz gelin
Çok kusura baktım , kv ısrarcı diyemezsinnnahahah ay k.bakma canım valla sizinkilerde cok ısrarcııymıs
![]()
tasınmadılar şimdi ev alma derdindelerAy canim ya noldu onlar ust katınızataşındı mi konunu takip ediyodumda![]()
Çok kusura baktım , kv ısrarcı diyemezsinnn
Hahahtasınmadılar şimdi ev alma derdindelerbana geçe laf carpıttı kuzenine kardesi para vermiş ev alsın diye sizde bize verin mi demek istiyo anlamdım
![]()
hala daha yaniHahaholdu canim :) acayipler ya biz kiradayız kp kv evleri arabaları var arsaları kp hala bize bakıyo ki bise verseler düşün yani
![]()