• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam baş belası

Cocugu birakip da sakin yemek hazirlama elleri tutmuyo mu hazirlasin kendisi bir iki soyle anlar belki canim. Sen logusasin allah korusun uzulursun hastalanirsin gec odaya bebeginle ilgilen anne sen yabanci degilsin en guzel yemekleri yaparsin de kendimi iyi hissetmiyorum basim donuyor bebek agliyor kendi mutfaginmis gibi yap de.. bak bu taktik tutar masa hazirlamak kaldirmak zor gelir ona. Bu anlarda hep babannem aklima gelir kulaklari cinlasin :) onda ne numaralar ne numalar sevmedigi biri gelince ahira kacardi sanilerle yarisirdi kadin 10 sn once yanimizda gelmis kadin onu soruyor kadin kayboldu :))) ya da yengemle amcamla arasi mi bozuk bir ayilmalar bir bayilmalar ama ciddi sanirsin ambulansi ararsin o derece bazen annemle gulusuruz bak bende babannemin torunuyum diye :) tabii oyle seyler yapmiyorum ama bazende kilifina uydurmak lazim. Hasta birine de is yaptirilmaz degil mi? Esine de nazlan alistirma canim cok yeni bebisin hayirli olsun insallah saglikla sihhatle...

yoo eşin de suçu var aslında. ezik ezik karısını susturacağına annesini sustursa böyle olmaz.
Anneler kizlarin soylediklerine pek alinmiyo ama ogullarinin soulediklerine hemen aliniyo acaba o yuzden mi daha hassas erkekler annelerine karsi. Keske bi mantigi olsa bizde kabul edebilsek bu anneyi korumayi

Anneler kizlarin soylediklerine pek alinmiyo ama ogullarinin soulediklerine hemen aliniyo acaba o yuzden mi daha hassas erkekler annelerine karsi. Keske bi mantigi olsa bizde kabul edebilsek bu anneyi korumayi
eşlerine karşı neden hassas değiller ki neden sadece annelerine karşı? kimse onlara annelerine düşman olsun demiyor ama bu kadarı da abartı...

Hakkaten evde rahat yok, ahanda cumartesi geldi napacaz :KK11:gelince ağzının üstüne bitane yapıştırasım var
Hafta sonu benide cok geriyo bazen ilk zamnalar her hafta kahvaltiya cagiriyodular beni esim calisiyo diye gitmedim biraktilar onu sukur
eşlerine karşı neden hassas değiller ki neden sadece annelerine karşı? kimse onlara annelerine düşman olsun demiyor ama bu kadarı da abartı...
Iste o dengeyi kuramiyolar maleseff..niyeyse

1-2 hafta kalcaklarsa idare et umursama eşin için .. bi aydan fazlaysa eşine söyle o konuşsun annesiyle.. karışmamasını söylesin.. siz hiç muhatap olup emzirme döneminde huzursuz olmayın.

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim paylaşacağım kimse olmadığı için buraya yazıyorum. 2ay önce doğum yaptım. Eşimin ailesi ile akraba oluyoruz kendileri başka şehirde yaşıyorlar. Kayınpederim rahatsız o yüzden yanımıza tedavi için geldi Kayınpederim ile hiç bir sorunum yok ama kayınvalidem tam bir baş belası. Herşeyime karışır evime çocuğuma bıktım artık çocuğumu emziriyorum yemek vaktinde geliyor çocuk tok emzirme gel yemek hazırla diyor çocuk tok olsa emmez. Çocuğumun gaz sorunu var bazen öyle ağlıyor ki bilen bilir ne yapsam susturamıyorum kaynanam geliyor uzakta duruyor aç bu çocuk eminim sütün yok çocuk o yüzden ağlıyor sürekli bunu söyleyip durur saygımdan yine susarım. Göğüslerim biraz küçük annem hep derdi senin göğüslerin daha çok süt alır diye kaynanam tam tersine göğüslerin küçük süt yok içinde dedi bende artık dayanamadım allah vergisi estetik mi olayım dedim o zaman dan beri sütüm ile ilgili konuşmuyor. Şimdide çocuk ağladığında bahane bulamıyor sıcak o yüzden ağlıyor sıkıyorsun çocuğu diyor bana. O benim evladım nasıl sıkabilirim. Dün yine ağladı yavrum emzirirken bir anda ağladı ağrısı var anlıyorum. Kaynanam anlamıyor yine gelip çocuğu susturmayı beceremiyorsun dedi bende ağrısı var bir anda ağlıyor susmuyor ne yapabilirim ağzı dili yok ki söylesin de susturayım dünden beri konuşmuyorum. Eşime anlatıyorum sus idare etmeye çalış diyor artık idare edilemeyecek duruma geldi hamileliğim o kadar sorunlu geçti bir gün arayıp da nasılsın kızım demedi bugün gelmiş çocuğıma karışıyor. Kendi ağzıyla anneme ben çocuk bakmayı unutmuşum beceremem diyor ama car car da konuşuyor daha çok yaşadığım sorun var yazamıyorum. Böyle bir durumda ne yapmalıyım eşim güler yüzlü davran diyor ama nereye kadar yüzüne gülünce daha çok karışıyor. Doğumdan sonra zayıfladım geçen gün bana iskelete dönmüşsün dedi çok zoruma gitti resmen hakaret ediyor. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum?

Bence ağzını bantla en etkili çözüm olur

Bence alıştırma ve cevabını ver gitsin eşin de alışsın benim eşim de hep saygıdan bahsedio
Bi kere elini öp dddi ben sinirle evden çıkarken öpemem beni ağlattı bi de ödül mü veriyim dedim benim yanımda olmuyosun dedim yine olmadı ne acı
Dün tartıştık ne yapsam eşim yanımda olmuyor

Back
X