Kaynanam bebeğe bakıyorum sanıyor😠😠

Canım hep mi ayaktasın? Eşinle evinizde olsaydın bir fırsat bulup kendinize bir çorba pişirmez miydin?

Bebeğin uyudukça sende yanına kıvrıl. .

Yani kendi evinde ne yapıyorsan ama samimi bir şekilde. ..onu yap.
Kayinvaliden yemek yapıyorsa sen bir kahvaltı hazırlayabilirsin.Kahvaltı hazırlıyorsa sende pratik bir çorba yapabilirsin.Biraz rahat ol kafanı boşalt. .Kayinvaliden de düşmanın değil eşinin annesi sen ne kadar ferah olursan yine sen keyifli olursun.

Yapamayacağın şeyi de kayinvalidene kırmayacak şekilde şöyle. .
O da eski kadınlardan onlar sırtında bebeleri ile her işi yaparlarmiş. .Seni pek anlamayabilir.
Çok doğru diyorsun cnm kv 5 çoçuk annesi biraz herşeyi ben iyi bilirim demeye getiriyor bide herkesin yanında kendini çok övüyor sinir oluyorum

Bence sorun edilecek bir durum yok ortada.üzerine düşeni yapıyor..bebeğiniz küçük geceleri uykusuz kalıyor olabilirsiniz.kv nizden destek isteyin..ama bu durumu hepimiz yaşadık.bu aylar biraz sıkıntılı geçiyor.benim doğumumda da annem yanımdaydı.evin genel işlerine yardımcı oldu.bebeğin altını değiştirmedi.mamasını vermedi.gece uyanıp bakmadı.ama ben bebeğe bakmıyor diye dert etmedim.hiç öyle bir beklenti içinde olmam gerektiğini de düşünmedim.ayrıca odaya bir 5 dk uğruyor diye sitem etmişsiniz.daha sık gelse bu seferde ikide bir geliyor bir rahat bırakmıyor derdiniz.. sizde odaya kapatmayın kendinizi bence..kv olmakta zor.ne yapsa yaranamıyor insan..ayrıca eşinize çocuğa iyi bakıyoruz demesinde de sıkıntı görmedim.gözün arkada kalmasın durumu iyi anlamında demiştir.bence kendinizi doldurmayın.
Doğru diyorsun cnm ama eisenin annen ev işlerini yapıyormuş evin işlerinizde ben yapıyorum

Ona guvenerek dogurmadiniz elbette...
Ama ayni evin icinde yasiyorsaniz bakmasi lazim tabikii ..
Bosverin takmayin kafaniza ..
Bebeginize odaklanin ,durmuyor diyin iş yapmayin ...
Insanin yaninda eşi yokken ailesine tahammul edemiyor.Biraz sabredin .
Evet eşim varken bana emir kurucu cümleler kuramıyor eşim izin vermiyor

İş bekliyorsa ona birşey diyemem. Daha doğrusu keşke beklemese. Bence evinize dönün. Bu makarna yapacak kadar uyur bebek. En azından bebeğinizle rahat rahat ilgilenirsiniz. Ya da açık açık beklentinizi konuşun
Bende evime gitmek istiyorum ama şartlar eşimin tayini çıkacak temmuzda o yüzden gidemiyorum

Oyy cnm benim kusura bakma valla ben haline teselli bulsun diye yazdım. Birsey soracağım ama eşine görev verdin mi bebekle ilgili ama arkasını kovalamadan. Mesela altını değiştir diyip kendin banyoya girdin mi. Sana güvenmeden bir iş yapmasını sağladın mi.
Yok vermedim cnm

Hey Allah'ım ya 11 sayfa olmuş hala daha sen bakcan tabi diyolar. Kadın bakmiycam demiyorki. Bebek bakma işine birde KV nin ev işleri karışmış bunalmış yorulmuş.kv de madem evine almıs gelini evin isinide yikayim.bari demiş. Nolur sanki bu kızcağız gece boyu uykusuz kalmış kahvaltısını kendi hazırlayıp yiyemez mi? Zaten eşi de yok yanında ruhsal açıdan da zayif. Üstüne yorgunluk iş güç. Torununu düşünen KV gelinine de anlayışlı olur. Sabah kaçta kalkarsa kalkar. Gunduz bebeğinin yanında uyursa ellemez ki dinlenmiş bir anne bebeğine daha iyi baksin.
Ne güzel dedin cnm ağzına sağlık

Bebeğe bakmaması değil oğluna çok fazla bakıyorum havası vermesi konu sahibini sinirlendiren..
Boşverin ya.

İş bekliyor işte sabah 7 odama geliyor kahvaltı hazırla diye ben zaten gece beşik sallamaktan uyuyamadım ki
Biraz diri ol canım yaaaa. Her dediğini yapma. Sen her istediğini yaparsan o da her şey ister. Kahvaltı mı hazırla diyor? Ben şimdi kahvaltı yapmayacağım. Uyandıktan sonra yaparım de. Inan bunu söylemek o kadar da zor değil.

Boyle domestik adamlarla evleniyorlar sonra dert yanıyorlar bende bunu anlamiyorum
Ne munasebet kaynanayla kalmak ne diye kabul ettin?
Esin görevdeyse görevde senin evin mi yok?
Bebege de bakmak zorunda degil onun bebegi degil sonucta dogurduysaniz kendinize dogurdunuz sonucta daha cok konu acarsan kayinvalide evinde kaldikca

Biraz diri ol canım yaaaa. Her dediğini yapma. Sen her istediğini yaparsan o da her şey ister. Kahvaltı mı hazırla diyor? Ben şimdi kahvaltı yapmayacağım. Uyandıktan sonra yaparım de. Inan bunu söylemek o kadar da zor değil.

Evt sen cok dogru yazmissin en dogrusu bu,birsey de diyenez.en fazla gelin oglene kadar yatiyor der. 😁 kv iyi ki uzakta ya bebek dogdugunda hepi topu 4gun kaldi burnumdan geri getirdi ev aldi basini gitti.bi sabah kahvalti yapicam bi gittim baktim sabahin 6sinda kalkip memleketinden getirdigi ekmegi masaya ufalaya ufalaya zeytin peynir cayla yemis.oylece duruyor.ben de senin pisligini mi temizliycem dedim icimden bir tepsiye guzelce bir kahvalti hazirladim kendime herseyden koydum.odama gectim.bebegimi izleye izleye yedim.agzi acik kaldi.hic boyle bir hareket beklemiyordu.sonra tabi o masayi kendi temizlemek zorunda kaldi.aklinca insan eziyorlar.

Evt sen cok dogru yazmissin en dogrusu bu,birsey de diyenez.en fazla gelin oglene kadar yatiyor der. 😁 kv iyi ki uzakta ya bebek dogdugunda hepi topu 4gun kaldi burnumdan geri getirdi ev aldi basini gitti.bi sabah kahvalti yapicam bi gittim baktim sabahin 6sinda kalkip memleketinden getirdigi ekmegi masaya ufalaya ufalaya zeytin peynir cayla yemis.oylece duruyor.ben de senin pisligini mi temizliycem dedim icimden bir tepsiye guzelce bir kahvalti hazirladim kendime herseyden koydum.odama gectim.bebegimi izleye izleye yedim.agzi acik kaldi.hic boyle bir hareket beklemiyordu.sonra tabi o masayi kendi temizlemek zorunda kaldi.aklinca insan eziyorlar.
En iyisini yapmışsın. Ben de elimden geldiğince yapmaya çalışıyordum. Kayinvalide bırak Allah razı olsun demeyi, düzgün yapmamışsın diye azalıyordu. En son canıma tak etti" madem düzgün yapamıyorum, bundan sonra yapmam" dedim. Öyle kalakaldı. Gerçekten de yapmadım. Şimdi deli oluyor bana iş yaptırmıyor yaaa. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

İş bekliyor işte sabah 7 odama geliyor kahvaltı hazırla diye ben zaten gece beşik sallamaktan uyuyamadım ki
O ne ya,yesin bir dilim ekmek zeytin,günah,o kadar da hazır beklenir mi,senin sorunun kvnin bebeğe değil kendine bakmaması,başlık yanlış olmuş..

Çok iyi diyosunuz da benim KV de bu tiplerden. Kahvaltı bekliyodu aynı dediginiz gibi siz yapın anne ben bebek uyunusken dinleniyim biseyler atistiririm sonra diyodum. Sonuç ne mi ? Ben 2ye kadar yatsam oda 2 ye kadar bekliyodu :halay:

Back
X