Kaynanam ben gelince seni çağırırım diyor. Sizce gitsem mi çok kırıldım lütfen okuyun

Kadınlar hislerince yanılmaz sen öyle hissettiysen gitme bahane uydur hastayım de gitme

Önceden beraber oturuyorduk. Sonra bir üst sokaga taşındım . Onların Evin anahtari da bende var hala. Sırf gormemem için öyle yaptı
Görmek zorunda mısınız? Siz görmeyince ne oluyor, 2 insanın özelinden size ne? Kayınvalideniz o gelinin de kayınvalidesi. Belki kaynınız ekstra harcama yaptı özenerek aldırdı annesine? Kadın keşke açık açık gelme deseydi. Kaynınız ve nişanlısının özeline saygı duyun.

Acaba dalga mı geçiyorsunuz
Yok kız ne dalgası? Altın konusunun senin için bir önemi yoksa bir şey diyemem tabii ama önemliyse dikkat et. Sana takılandan fazlası takılacak yeni geline, Artemissisipi demişti dersin. Na buraya yazıyorum. ✍️

Kadın haklı .siz olmadan kv sizin evinize girmesini ister miydiniz ? Elzem bir durum yoksa bence gerekte yok

Kizlar selam umarım yorum yaparsınız. Sözlü bir kaynım var nişan bohcasi için kaynanam dün çağırdı bende tamam gelirim dedim.Bugün öğlen saatlerinde aramış eksiklikler var ben eve gelince sana haber veririm diyor yani haliyle o olmadan evine gitmemi istemedi. Evin yedek anahtarı bende de var. Bide galiba yeni gelinin esyalarini da görmemi istemedi. Şimdi napmaliyim o cagirirsa gideyim mi gerçekten çok kırıldım.
Sen yokken kaynananın gelmesi nasıl saçmaysa o yokken senin gitmen de o kadar saçma. Milletin evinde ne işin var? O yedek anahtarı sana evde yokken girsinler diye mi veriyorlar? Geleceğin o malum kaynanası işte. Aşırı gıcık oluyorum şu kafadaki insanlara

Kizlar selam umarım yorum yaparsınız. Sözlü bir kaynım var nişan bohcasi için kaynanam dün çağırdı bende tamam gelirim dedim.Bugün öğlen saatlerinde aramış eksiklikler var ben eve gelince sana haber veririm diyor yani haliyle o olmadan evine gitmemi istemedi. Evin yedek anahtarı bende de var. Bide galiba yeni gelinin esyalarini da görmemi istemedi. Şimdi napmaliyim o cagirirsa gideyim mi gerçekten çok kırıldım.
Ya Allahaşkına niye o olmadan evine girmek istiyorsunuz ki? Sonra da buraya kaynana sorunu, elti sorunu diye konu açıyorsunuz. Ne işiniz var milletin evine anahtarla gireceksiniz?

Anahtarın sizde işi ne? Ne saçma ilişkiler. Orda da işiniz yok bence görmeyın sızene? Herkesle beraber gorursunuz eşyalarını çeyızını. Ben evlenırken bu olay başıma gelmişti çok sınırlenmıştım. Eşyalarımı kurdele ıle yerleştırmışım, bırılerı gelmek bakmak ıstıyor hatta kalmak ıstıyor kalacak yer ıstanbul’da yok dıye. Gelde çıldırma ay neyse.

Back
X