Kaynanam ben gelince seni çağırırım diyor. Sizce gitsem mi çok kırıldım lütfen okuyun

Nisanlikiz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
94
-91
16
25
Kizlar selam umarım yorum yaparsınız. Sözlü bir kaynım var nişan bohcasi için kaynanam dün çağırdı bende tamam gelirim dedim.Bugün öğlen saatlerinde aramış eksiklikler var ben eve gelince sana haber veririm diyor yani haliyle o olmadan evine gitmemi istemedi. Evin yedek anahtarı bende de var. Bide galiba yeni gelinin esyalarini da görmemi istemedi. Şimdi napmaliyim o cagirirsa gideyim mi gerçekten çok kırıldım.

Kizlar selam umarım yorum yaparsınız. Sözlü bir kaynım var nişan bohcasi için kaynanam dün çağırdı bende tamam gelirim dedim.Bugün öğlen saatlerinde aramış eksiklikler var ben eve gelince sana haber veririm diyor yani haliyle o olmadan evine gitmemi istemedi. Evin yedek anahtarı bende de var. Bide galiba yeni gelinin esyalarini da görmemi istemedi. Şimdi napmaliyim o cagirirsa gideyim mi gerçekten çok kırıldım.
Evde kimse yokmu şuanda ? Evde kimse yoksa ben gelince seni ararım demesi kadar normal bişey yok tabikide.

Kırılacak yer aramışsınız. O yokken evde ne işiniz var zaten? Her davranışın altında bir şey aramayı bırakırsanız sizin için daha iyi olur.
Önceden beraber oturuyorduk. Sonra bir üst sokaga taşındım . Onların Evin anahtari da bende var hala. Sırf gormemem için öyle yaptı

Önceden beraber oturuyorduk. Sonra bir üst sokaga taşındım . Onların Evin anahtari da bende var hala. Sırf gormemem için öyle yaptı
Demek ki gidince evi kurcalayacaktınız. Böyle düşünüyorsanız durum budur. Bence anahtarı alsın sizden.

Evin anahtari bende var ve gorumcem de evdeydi o da dışarı çıkacaktı. Normalde sürekli gidip geliyorum zaten. Bebeğim ve kendimi hazirlamistim cikcaktim zaten

Yapsın.
Her şeyini göstermek zorunda mı kadın size?
Bunun neyine alındınız?
O yokken evine gitmeyin, o da sizinkini gelmesin. Bir sınırınız olsun.
Hiç gitmek istememek hakkınız ama ben eve geçince gelirsin lafına da kırılmasınız yani.

Son düzenleme:
Yahu ,ne güzel mesafe koymuş kadın ,aynısını siz de yapın.Kimsede kimsenin de anahtarı bulunmasın lütfen çok özel durumlarda.Olması gereken bu .

Yahu ,ne güzel mesafe koymuş kadın ,aynısını siz de yapın.Kimsede kimsenin de anahtarı bulunmasın lütfen çok özel durumlarda.Olması gereken bu .
Yeri gelince ben bir yere gidiyorum gel evde kal evime sahip çık demesini biliyor ama

Back
X