kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

oha! canım memnun değilsen kaynanı benimkiyle değişelim mi? benimki de aşırı mesafelidir, iyi anlaşırsınız

Bende kaptirmis kendimi okuyordum yorumları.. 2o12 görünce saka mi bu oldum ama i-ihhh hortlamis bi konu yine:)

Kayinvalidenin değerini bil ! Ne iyi kadin mis gibi temizlemis evini helal olsun. Haa su konu da sana katılabilirim. Yatak odana hic girmemeliydi. Sen gelince bir şekilde toplardin... anliyorum o konuda ki hassasiyetinizi herkes de bu vardir. Yine de ohh temizlenmis evin :) :) gorumcene soyle dicem de gorumceme soylesem mi demissin ya, annesi sonuç itibariyle neder bilemedim.

l, post30052, member: 396888"]oha! canım memnun değilsen kaynanı benimkiyle değişelim mi? benimki de aşırı mesafelidir, iyi anlaşırsınız[/QUOTE]
Haha harikulade bir cevap......

Eminim ki bunu yapan kendi anneniz olsaydı bu kadar celallenmez hatta baş tacı yapardınız ;
teşekkür etmeyı bırakın birde azarlar gıbı musaıt olmayabılırdık dıyorsunuz
iç içe kalabalık aıleler yardımlaşmak güzeldir zaten eşinizin annesi velhasıl sizinde anneniz sayılır
insanoglu bu nankör

kaynanayla mesafeli olmak istiyormuş. annenle de mesafeli ol o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…