kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

Arkadaşların söyledigi çogu seye katılıyorum ama biz kadınlar biraz memnuniyetsizis.Eger kendi annen gelip yapmış olsaydi cok farklı olurdu,kaynananla aran çok iyi demekki senide seviyosa inan bişeyler düşünerek gelmemiştır evine.Tatlı dille haber ver filan diyebilirsin,benim başıma aynı şey gelse ben sevinirim.Belkide kayınvaldemi çok sevdigim icin.

Her insan degisik, beni hic rahatsiz etmezdi mesela.
Ama madem mahrimiyetini korumak istiyorsun o zaman basindan beri evinin anahtarini kimseye verme.
Bu gibi durumlarda yasama.
Ama ben bayildim bu kaynanaya ya...birde git alisveris yap...yerim ya seni ben, tonton kaynana.....

çok iyi niyetli bence
"planınız varsa giderim" demiş bir de
değerini bil, tam tersi olsaydı daha kötü olurdu

aynen bende bunun cevabını beklıyorummmm :26:

arkadaşlar bunda merak edilecek bişey yok
arkadaş çalışıyordur aceleyle çıkmıştır toplamaya vakti olmamıştır belki
yani ben ev hanımı oldugum halde bazen öğleye kadar yatagım dağınık kalıyor, sonra gidip topluyorum

Son düzenleme:
ne şanslısın kayınvaliden temizliğini yapmış alışverişini yapmış seni de oğlundan ayırmamış. İşimi gücümü yapıyor sonra arkamdan bıdı bıdı yapıyor sağda solda anlatıyor dersen haklısın bende gelmemesini tercih ederim. Ama anladığım kadarıyla kayınvalidenin yaklaşımı iyi niyetli hastalığında yardımcı olmak istemiş. Ayrıca sülük gibi yapışan biri olsaydı planınız varsa giderim demez onun yerine oğlumun evine gelemeyecekmiyim derdi öyle tipler çok mevcut.

İşte o çok kötü gelinler var ya, sonra da çok kötü kayınvalide oluyorlar. İnsan 7'sinde neyse 70'inde de oymuş

konu sahibii çok komiksinn
bulmuşda bunuyorsunn
öyle kaynana pekk kimseye düşmezz

ben,böyle bir şeyi hem kız hem de erkek annesi olarak asla yapmam...belki kızımın evine düşünürüm ama gelinin evine kesinlikle ve katiyyen yapmam...al işte kadıncağız iyilik yaptığını sanıyor...hem maddi hemde maddi olarak yorulmuş ama gelin hanım triplerde....eminim kendi annesi olsaydı kızsa da(ki kızacağını düşünmüyorum)eşine şikayet etmek yerine övünerek anlatacaktı...annem gelmiş evi toparlamış yemeği yapmış hatta yatağımızı bile toplamış biliyormusun canım diyecekti...valla erkek annesi olmak çok zor ağzınla kuş tutsan gelinini kızın gibi sevdiğine asla inandıramazsın....çünkü toplum olarak kayınvalide sendromumuz var...uzak ve resmi duracaksın,telefon açmadan gitmeyeceksin imkanlar ölçüsünde maddi yardımlarda bulunacaksın belki zamanla sever ve güvenir diye diye ümit ediceksin yani ben kendi açımdan böyle düşünüyorum...Allah tüm erkek annelerine kolaylıklar versin...hakkaniyetli insanlarla karşılaştırsın....

canım kaynanan çok iyi niyetli bence kızma ne var yaşlı kadın üstelik kim yapar böyle bir şeyi değerini bil ne kaynanalar var

bencede kayıvalideniz iyi niyetli ama ben şahsen evime karışılmasından hoşlanmazdım..
bu nankörlük olarak değilde herkesin kendine ait bi düzeni var sonuçta, ben eğer kayınvalidemin evini temizleyecek olsamda bi sorarım anne gelip temizlik yapıcam bi sakıncası varmı yada müsaitmisin diye
yinede bu eğer alışkanlık haline gelmiyorsa çok sorun edilmemeli..

ayrıca yazmadan geçemicem yatağını niye toplamadın diyen arkadaşlara;
ben çalışıyorum bide bebeğim var o kadar uğraşıyorum sabah kalk mamasını ver, altını değiş,bide tatlı zaten azıcık sev göremiyosun zaten anca akşamdan akşama,,işe yetiş yatağımı bi gün toplamasam ne olur burası benim evim cnm ya askeri koğuşmu ?
insan kendi evindede rahat edemicekse artık nerde rahat edicek...

Bence hç bir kötü yanı yokki bunun. Sen biraz abartıyorsun sanırım :S Alttan al yada kırmadan anlatmaya çalış bu kadar düşünceli bi kadın eminim anlıycaktır seni

Bir dönem kayınvalidem 3 ay bizde kalmıştı. Ben çağırmıştım ısrarla. sürekli kendini işe yaramaz hisseder kızarım diyede hiç bir şeye dokunmazdı. Baktım rahat edemiyor, ben yardım istemeye başladım. nasıl mutlu olurdu kıyamam ona. o mutlu olunca bende olurdum. Bence sizde kızmayın rahatsızda olmayın, ne kadar şanslıyım diye mutlu olun. kayınvalidenizin kıymetini bilin. neler duyuyoruz okuyoruz burada..

allahım ya bu gelinlerede yaranılmıyo.yardım etse neen yardım ediyo.etmese kayınvalidem benimle ilgilenmiyo ya bu anneler bu kızlar için daha ne yapacaksa..

neden yatağınızı toplamadan çıkıyorsunuz:26:

aynen bende bunun cevabını beklıyorummmm :26:

ben de tam da bunu merak ettim :26:

Ne kadar önemli bir soruymuş Ya Rabbim.
Konu sahibi neden yatağını toplamamış?
Hiç masum değil bu sorunun cevabını beklemek.
Konunun içeriğinde bir bu mu dert oldu?
Vallahi bazen derlerde inanmam,'kadının düşmanı gene kadındır' diye..ama haklılar bencede.
Açık aramak,kendini bu soruyla ön plana atıp titiz görünmek amaç,çaktırmadan hemde.
Çalışan bir kadın yatağını ister toplar,ister toplamaz!
Dursun bi zahmet yatak orada,akşam gelince toplar,kaçmıyor ya yatak?Akmıyor,kokmuyor,o çalışan kadında insan,ROBOT değil..
Hay Allah ım ya...

canım ben kaynanamı 2 ay önce kaybettm kollarımda vefat etti keşke şimdi yanımda olsaydıda vevimi torparlamak yerini darma duman etseydi o benim eşimin annesiydi daha ötesi varmı canım biraz alttan al olmazmı

Kör ölünce badem gözlü olurmuş,Allah rahmet eylesin,eğer kaynananız ölmeseydi,ve zırt pırt evinize gelip,konu sahibinin kayınvalidesi gibi davransaydı,sizinde böyle bi konu açma ihtimaliniz yüksekti..

not:Konu hortlamış malesef.

Kadının kötü niyeti yok hatsasın diye yapmış valla bulmuş bunuyorsunuz diğer konulara bir göz atın bakalım millet neler çekiyor kv kp 'den halinize bol bol şükredin ve kadını kırmayın yok programımız vardı yapasaydın diye okurken kadına üzüldüm o neler düşünerek gelmiş verdiğiniz tepki üzdü beni

Maşallah valla düşenceli kayınvalide imiş.Benim şahsen hoşuma giderdi diye düşünüyorum.Herşey de niyet önemli işin içinde iyi niyet varsa teşekkür edilmeli kanaatimce, ama niyet kötü ise ortalığı karıştırmak, herşeye burnunu sokmaksa tabiki de tepki verilmeli.
İyi niyetli diyorsunuz madem kırmayın bence.. Annem geldi aklıma o da mesela normalde altlı üstlü oturur abimlerle anahtarda var ama asla evdeyken girmez ne vakit yengem bir yere gider (tabi uzun kalmalar 10-15 gün) ,iner temizler abimin pasaklarını ..Bunda kötü birşey yok bence maksat yardım.
Tersi de annem biryere gider uzun kalırsa annem gelmeden yengem gider evini temizler ama bunlar iyi niyetle yapılan şeyler.Art niyet aramamak gerek bence..

aynen katılıyorum. benim annemle babam bir gün evimi temizlemişler ben işteyken. onları bile uyardım ben yaparım evimin işini diye.

ama konu sahibinin işi zor. çünküalınıyolar hemen. annem kırılmıştı bayaaa

yok cnm yaaa farklı olmuyo. benim annemde yapmıştı. uyardım hemen. dağınıklığını annen de olsa toplatmak istemiyo insan.
evet kvalide iyi niyetli hemde çok amaa: birgün teyzemlerde kalıyorum kıyafetlerim poşette. hergün iç çamaşırlarımı üstümü falan değişip kirlileri poşete koyuyorum. birgün bir geldim teyzem çamaşır yıkamış benim poşetteki kirlileri de karıştırıp bulup yıkamış. o gün yerin dibine geçtim.

mesela ben asla öyle bişey yapılmasını istemem o benim özelim. özel poşetim karıştırılıyor. iç çamaşırlarım yıkanıyo. iyi niyetli kadın ama zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…