kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

ihiihhih kim farkında ki 2012 konusu olduğunun

bencede karıştırmıştır. benim kayınvalidede nerde göze görünmeyen yerler var oraları silmiş. şunun altını kaldırarak sildim diyo bide. görünürde yapacak iş yok ya dolapları çekip altını silmiş. niyeti bakmak temizmi die ben anlamıyormuyum

2012 konusuymuş :26: acaba son durum ne oldu merak ettim şimdi :26: böyle gelinlerde varmış...ahhh ben evlenmedim henüz ama kaynanam gelip temizliğimi yemeğimi yapsa, ayaklarını bile yıkardım

kayınvaliden iyi niyetli ama yaptığı hoş değil konu sahibi arkadaşım ama anlayamadım kusura bakmayın da iç çamaşırını çıkartıp yatak odasında bırakan arkadaşlarımız varmı gerçekten kirli sepetine atmak kaç saniyenizi alır ki ben buna katılmıyorum kendim yatağımı toplamadan kahvaltı yapıp mutfağı toplamadan asla evden çıkmam yatak toplamayan arkadaşları anlarım da bir nebze iç çamaşırının ortada olmasını asla anlayamam asla

Eski ama eskimeyen bir konu...

Kimbilir belki 5-10 yıl sonra geleceğin gelinleri kaldığımız yerden devam ederler.

Nasılsa benim müstakbel gelinim böyle bir problem yaşamayacak.

Herkes kendi evine, işine baksın.
Benim beklentim yok, kimsenin de benden beklentisi olmasın.

Gidip evini temizliycem, alışveriş yapcam öyle mi?

Daha neler artık...: ))

eski bi konu ama yazmak istedimmm keskeee benimm kv gelsede isimi yemegimi yapsa nerdeee..bildigi tekseyy esime ben ne yapsam begenmez demesi ne yaptiysa bu zamana kadar sankii:-( keske konu sahibi kv gibi isbilsede yapsa yer beziyle tezgahida siler evin tozunudaa alirr ..yemege gitik salatanin limonu yagi yokk saman gibi esim dediki anne limonu yok bunun oyle yiyiverin ne olcakki demezmi sanki hergun yemege geliyoruzz.bende dur ben goturuyum yag limon dokeyim dedim goturdumm..bilmiyorumm ama ne gorumce ne kv ne kbabadan bi sevgi saygi gordum.gorumceler deseniz bayramda gelmezevimee neymiss efem onlqrin adetinndee buyukler ziyarete gitmezmisss:-(UC BAYRAM GİTTİM BİDAHA GİTMEM KENDİN GİT DEDİMM ESİME HAKSİZMİYİMMM .BUYUK OLUP ESİMDEN 5YAS BUYUKLER HERNEYSE MESAFELİYİZ GORUSMUYORUZZ OHHH BEE RAHATLADİMMM

ahh diyorum başka birşey söylemiyorum keşkem benim kayınvalidemde gelsede evimi temizlese bırak benim evi temizlemeyi kendi evini bile temizlemiyor benden bekliyor ayrı ev istedim diye bütün ihaleyi bana patlattılar evlendiğim ilk zamanlar iş çıkışı gidiyor yemeğini yapıyor evi toparlıyor eşimin gelmesini bekliyor yemek yiyor sonra mutfağı topluyor çay içiyor ve saat 12 gibi eve gidiyorduk sabahta kalkıp işe gidiyordum ama sonraları yorulmaya başladım hergün gittiğim şeyi haftada 4 güne indirdim bunlar köye gidip geldikten sonrada hafta sonları gidiyordum bu sefer kanuşmaya herfırsatta laf sokmaya başladı eşmle konuşurken tlf ağlamalar gelmiyorsunuz özledim sizi görmek istiyorumlar falan sonrasında da hamile kalınca hiç gitmemeye başladım kendileri 7.katta oturuyor ve ben merdiven çıkamıyorum okadar zorlanıyordumki anlatamam size çıldıracak dereceye geliyordum eşimde hiçbirşey söylemiyordu annesinin sürekli hasta olduğundan dolayı gitmemiz lazım diyordu diğer eltilerimin çocukları var diye onlar gitmiyordu bende ensongelindin tabi hele akşamları beni bekleyip yemek yapmaması ve akşama kadar bişe yemedim açım bize ne yapacaksın demesi beni çileden çıkartıyordu kendi kendime acıyordum evlendiğim için kızıyordum kendime şimdi gitmediğim için rahatım ama çocuk olduktan sonra ne yapacağım bilmiyorum (((((((

benm kv den anahtarı kapana kadar göbegim çatladı..
aldım binbir bahaneylede geri vermedim.
gereksiz geliyor bana..yatagımı niye topluyor cnm ortada özel eşyalarımda olabilir ayrıca..
yanlış bence habersizce girmemeli.yada siz evdeyken gelsin yapsınn

ne yatakmış arkadaş :)

Konu eskiymiş ama son durum nedir acaba :)
Ve yazmadan edemedim yani...
Kızsammı Allah razı olsun mu desem diye düşünme.Allah razı olsun de..Demediysen bile geç olmuş artık
Eskiler hep ne der.
''Kendini temiz tut ölüm gelir,evini temiz tut misafir gelir.''

Yaşını bilmiyorum arkadaşım ama şu hayatta mesafeli olacaksın,olman gereken insanlar vardır,ama bahsettiğin ve iyi bir insan olduğunu söylediğin kayınvaliden veya seni dünyaya getiren annen olmamalı bu kişiler.
Kv eşini,annen seni öpe koklaya büyütüpde aman şu evladımlada arama biraz mesafe koyayım diyerek bu yaşa getirmediler sanırım.
Biz evlatlar anan olunca anlıyoruz bazı şeyleri ama o saate kadar,kırıp döküp olmadık şeyler yapıp kaybediyoruz etrafımızda bizi çıkarsız sevenleri.
Ne güzel kayınvaliden seni merak etmiş gelmiş(kapıyı sen olmadığın için muhtemelen çalmış olabilir,sen varken de çat kapı zile basmadan gelmiyorsa sorun yok)evini toplamış,alışveri yapmış hadi senden yakınlık görmüş veya görmemiş orası birazcıkta olsa evladının evi,sanırım bir iki kere kayınbababıda size sormadan davet edebilir diye düşünüyorum.
Peki ya kv bunlaırn hiçbirini yapmasa da konu komşuya gelinim pasaklı,evi dağınık bizi sevmez,bende onu sevmem,allahım nereden bulduk bunu diye dedikodu yapsa senin için daha mı iyi olurdu.Keşke(şu günlerde mumla arıyorum kv mi)yaşasaydı da çat kapı değil senelerce evimde kalsaydı.Bugün onun yokluğunun biraz daha farkına varıp temizliğe 4 yaşında ki oğlumla gittiğimde bir kez daha anladım ki insanın gerçekten anası babası kayınvalidesi ve gerçekten seven akraba dostları gibisi yok.
Benim evim hani derler ya yolgeçen hanı gibidir.Sevenim hiç eksik olmaz.Sevmeyenim yoktur,ama sevmediklerim kapımdan içeri giremez.Bir bakmışsın komşum gece 12 de kapımı çalar hadi çay demledim gel der.Olmadı bir çiğköfte yap yiyelim der.Belli yaşa gelmiş insanları hayatlarının son demlerinde(kimin kimden önce öleceği belli olmasada)mutlu etmek yüzlerindeki gülümsemeye ortak olmak kadar insan ne huzur verir bilmiyorum.
Biz ailecek evde yanız kalınca sıkılırız.Bugün kime gitsek,kimi çağırsak diye düşünürüz.Koca ramazan boyunca soframızdan birileri eksik olmadığı gibi kimsenin gelmediği gün mutlaka davet edilmişizdir.
Şu son zamanlarda aşırı yoğun çalıştığımdan gelen gidenim halimi biliyorda oturmaya gelmekten çok bişeye ihtiyacın varmı gelelimmi diye soruyorlar.
Birgün sende onların yaşına geldiğinde şimdiki gibi mesafe aramayacaksın.
O zaman yanımda neden gelinim torunum yok diye hayıflanacaksın.Eşini bir hışımla araman bile hoş olmamış.Hakkında hayırlısını Rabbim bilir.RASTGELE ne diyelim.

Son düzenleme:
benimde kaynanamda anahtarım olacak her ihtimale karşın ben evde olmam bişey olur ütünün fişi aygazın altı falan aklımda kalır çık bak derim ne olur ne olmaz bu iyi bişey bence.. tabi kendinden habersiz girip çıkması iyi olmaz gerçekten özel hayata saygısızlık olur belki uygunsuz olacaksın bilemez dalar içeri rezil olduğunla kalırsın... birisinden duymuştum aynı bu şekilde kaynanası evine girip çıkıyormuş evde yada evde yokken kocasının olduğu bi gün giymiş gecelikleri... sorun kökten hallolmuş galiba

Ayyy keşke benim kayinvalidemde yapsa
Şaka bir yana haklisiniz ben olsam bende rahatsız olurdum ama belli ki niyeti kötü değil. Uygun bir dille konussaniz sen böyle yapınca utanıyorum ben istiyorum ki evim temizken kekim böreğim varken haberli gelin ben de sizi rahat ettireyim öyle daha mutlu olurum mahçup olmam deseniz

Öyle kaynanayı öp başının üstüne koy.

Bööööööö....

Konu hortlamış yine

Eşinin bekar kardeşi varmı ,keşke böyle bi kayınvalidem olsaydı , çk şanslısınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…