canlarım anahtarı ben vermedımkı ev yapıldıgından berı bı anahtarı kendılerıne ayırmıslar.nasıl deyım sımdı verın dıye.offff ne bıleyım ya....yanı yarı yarıya kımınız normal goruyo kımınızde rahatsızlık duyacagını soyluyor.bılmıyorumkı.anahtarı ıstemek olmaz cunku kadın ne zaman ıstersen bıseye ıhtıyacın oldugunda ın bızden al dıyor.sımdı evımın anahtarınıo verın desem gercekten ayıp etmıs olurum.ama dunku olaydan rahatsızlık duydugumu nasıl soyleyecem
su an seninle aynı olayı yasıyoruz
aslında kayınvalidemi severim sayarım
evimde esyalarımı karıstırmaz buna eminim ama
rahatsız oluyorum girmesinden
tamam anahtar kalsın ona lafım yok
cünkü bende eşimde içerde sık sık unuturuz anahtarı
hatta dün eşim yine unuttu aldın kayınvaliden
sonra ben anahtarı sakladım
eşimde anahtarı götüreyim dedi
ben oyaladım kaybettim falan dedim ama yemedi :roflol:
anahtar vermek istemiyormusun dedi
ses etmedim yoo dedim
cünki eşim benim ailem geldiğinde öyle iyi davranıyor ki
yatağını bile onlara vermek istiyor
düşündün tasındım cıkardım anahtarı verdim
ama bi şekilde eve her zaman girmesin die nası ima etsem bende kara kara düşünüyorum
kalp kırmadan nasıl denirki
amin inş. isteyenlere versin gerçi ben daha istemiyordum yani korunuyorduk 1 ay önce korunmayı bıraktım bakalım ne olacak inş. allah sanada en kısa zamanda verir tüm isteyenlere
Bende hiç hoşlanmıyorum böyle durumlar çok rahatsız edici.. Aynı durumu bende yaşadım daha 1 yıllık evliyim. Kayınvalidemler bize uzaklar ama sık sık gelir kalırlar 3 oglu da burda sırayla kalırlar izinsiz anahtarıda olsa girmez hakkını yemim ortalıgıda karıştırmaz ama gecenlerde bir düğüne gitcektik hepberaber biz eşimle düğünden cıkışta başka yere gidicektik eşim annesine anahtarımızı verdi anne düğünden sonra bizim eve gidin diye ben rahatsız oldum tabii eşime dolaylı yoldan dedimki annene söyle torunuda vardı yanında torunu ortalıgı karıştırmasın dagıtmasın oda annesine söyledi ama kayınvalidem benim surat yaptıgımı anladı anlasın nolcak dedim.. İki seferde ben kendi annemlere kalmaya gittiğimde eşim annesi ve babasını bizim yatak odasında yatırmış onlarda yatmayız dememişler hatda bir kerede kendileri biz evde yokken bizim yatak odamızda yatmışlardı cok sinir olmuştum hemde acayip biraz surat yaptım ama artık anladılarmı bilimiyorum yaa orası bizim özelimiz ne kadar sacma birşey davranış. En son eşime dedimki sana birşey söylücem ama ister yap ister yapma ben rahatsız oldugumu söylemek istiyorum dedim oda ney dedi.. Dedim annen ve baban bizim yatak odasında yatmalarını sacma buluyorum orası bizim odamızı özelimiz mahremimiz dedim oda biraz kızar gibi oldu ama fazlada birşey demedi bakalım bundan sonra ne olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?