kaynanam ben yokken benım evımde

:1no2:mrb cnm gerçekten çok zor bi durum yaşamıyan bilemez insanın en rahat ettigi yer evidiroglan çocugu olanlar biras kendilerini düşünerek konuşmuş bende aynı derdi paylaşıyorumama ben kayınbabamla berberim alttlı üstlü tek yaşıyo o bizim anahtar ondada var herzaman kapııyı çalmadan girer benım bekledigim biraz saygı en azından kapı çalınır çünki bi evli çift var o evde heran tetikteyim yani huzur filan kalmıyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben olsaydım da kızardım herhalde..
şunu yapmasını isterdim.. tel açıp ''kızım tv bozulmuş, sizin eve gitsek de diziyi kaçırmasak, izlesek''..
bu kadar basit.. haber vermeden benim evimi açıp oturması beni sinir ederdi.. oğlunun evi diye böle yapması gerekmez. evet o ev oğlunun evi olduğu kadar da gelininin de evi.. bu kadar rahat davranmasınlar,, belki benim evim o an da müsait değil.. yok yaa.. bende sinir olurdum açıkcası.. kimse de kusura bakmasın..

bunda kırılacak darılacak bişey yok
direk anne ben böyle şeyden hoşlanmiyorum ben evdeyken herzaman buyur gel başımın üzerinde yerin var ama ben yokken evime girilmesinden hoşlanmiyorum de bitsin
öyle dolaylı yolardan yok işiği gördüm korktum gibi ne gerek var, hırsız olsa zaten ışık açmaz korkacak bişey yok yani o yüzden direk söyle gitsin
benzeri bir olay bende yaşadım bikere kayinvaldeme anne biliyorsun ben çalışıyorum evim dağınıkta olur topluda olur yada herhangi bir durumdan müsait olmiyabilir evim o yüzden ben varken herzaman buyurun gelin ama ben yokken çok büyük bişey olmadıkça evime girilmesini istemiyorum dedim oda biraz mırın kırın etti ama bidaha hiç tekrarlanmadı bu olay. Ben ne eşimi karıştırdım en başkasını direk kendim hallederim bu tür şeyleri kafada yormam
kendi annen yapsa kızarmıydın diye soranlar olmuş, ben kendi adıma kendi annem olsa kızmadım çünkü benim evimin dağınıklığını vs. benim annem görmez bile hata derler toplar ama kayinvalde öyle değil çünkü kayinvaldem benim annem değil

peki eşin ne diyo duruma :uhm:
üff söylesen bi türlü söylemesen bin türlü

ben de rahatsız olurdum ne yalan söyleyeyim.ne var bunda diyebileceğimi zannetmiyorum huyumu biliyorum.aslında karıştırmak gibi bir huyu yoksa tepkim daha yumuşak olabilir belki.sen de içinde çok büyütme bence.

arkadaşım bir zararı yoksa neden vermiyorsun hadi birşeyliğini görürsün vermezsin yani
ben veriyordum evimde acayip şeyler bulmaya başlayınca
elindeki yedek anahtarı bile aldım kaybettim diyerek ver o gün buğün vermedim isteyemedide
bazen dışarlarda kalıyom ama azmimle açıyom kapımı
bi zararı yoksa dert etmeyin canlar

amin inş. isteyenlere versin gerçi ben daha istemiyordum yani korunuyorduk 1 ay önce korunmayı bıraktım bakalım ne olacak inş. allah sanada en kısa zamanda verir tüm isteyenlere

A+rkadaşım yukarıda hamişlerden haberler forumu var orada umudumuz bu ay da devam ediyor topiğine girerseniz sohbet ederiz.Konunun arasında alakasız kalmış,hem de sorularınıza yanıt bulursunuz.sevgiler.a.s.a.s.a.s.

ne anahtar veririm,ne anahtar alrım.Aile mahremiyetime eşimle benim dışımda kimse giremez.Çok çirkin şeyler bunlar.SAYGI GÖSTERİYORSAM SAYGI DA İSTERİM.BANA NASIL DAVRANILMASINI İSTİYORSAM ÖYLE DAVRANIRIM.

benim başıma böyle bişey gelmedi ama açıkcası bende doğru bulmuyorum evim müsait olur olmaz toplu olur dağınık olur...ben bu durumda başkasının evinde rahat edemem başkasıda benim evimde rahat etmesin:dilcikar:

sen ıyı sabretmıssın valla ben neolura olsun ole bıseyı sındırmem sonucta herkesın kendı ozelı kendı evı var cekmıosa ceklmesın tv ızlemek zorundalarmı hadı sen evde olsan neyse ıyyyyyyyyyy uyuz oldum valla cok sınır bozucu bır durummm

Bende hiç hoşlanmıyorum böyle durumlar çok rahatsız edici.. Aynı durumu bende yaşadım daha 1 yıllık evliyim. Kayınvalidemler bize uzaklar ama sık sık gelir kalırlar 3 oglu da burda sırayla kalırlar izinsiz anahtarıda olsa girmez hakkını yemim ortalıgıda karıştırmaz ama gecenlerde bir düğüne gitcektik hepberaber biz eşimle düğünden cıkışta başka yere gidicektik eşim annesine anahtarımızı verdi anne düğünden sonra bizim eve gidin diye ben rahatsız oldum tabii eşime dolaylı yoldan dedimki annene söyle torunuda vardı yanında torunu ortalıgı karıştırmasın dagıtmasın oda annesine söyledi ama kayınvalidem benim surat yaptıgımı anladı anlasın nolcak dedim.. ıki seferde ben kendi annemlere kalmaya gittiğimde eşim annesi ve babasını bizim yatak odasında yatırmış onlarda yatmayız dememişler hatda bir kerede kendileri biz evde yokken bizim yatak odamızda yatmışlardı cok sinir olmuştum hemde acayip biraz surat yaptım ama artık anladılarmı bilimiyorum yaa orası bizim özelimiz ne kadar sacma birşey davranış. En son eşime dedimki sana birşey söylücem ama ister yap ister yapma ben rahatsız oldugumu söylemek istiyorum dedim oda ney dedi.. Dedim annen ve baban bizim yatak odasında yatmalarını sacma buluyorum orası bizim odamızı özelimiz mahremimiz dedim oda biraz kızar gibi oldu ama fazlada birşey demedi bakalım bundan sonra ne olcak...

düşündümde ben olsam biraz şaşırırdım ama
anahtarı vermişim onlara
buda güvendiğimin kanıtıtır.
sürekli yapmıyorsa
bence üzerinde durma
çünkü düşündükçe kötü şeyler aklına geliyor insanın.

aslinda bunda birsey yokta yinede girmesinler haber verselerdi tv izleyecek bizimki cekmiyo diyebilirlerdi

baskasinin yataginda yatilmasini bende sacma buluyorum oglunla gelininin yatagi olsa bile

ben olsaydım ben de kızardım
sebep şu evimiz bizim mahremimizdir
illahi karıştırmış olması gerekmiyor
salonda bile oturuyor olsalar belki bir özel bir eşyam özel bir çamaşırım acleyle evden çıkmış salonumda kalmış olabilir en azından eve girmeden önce telefon açıp söyleyebilirlerdi.
bizim evinde yedek anahtarı kayınvalidemdeydi eşim kendi anahtarını kaybedince onlardan geri aldık şimdi çok rahatım çalışıyorum evim dağınık olabilir neden girip öyle görsünler ki

benim başıma da geldi böyle bişi ama benim kayınpeder eve gitmişti..hemde yatk oamın kapısının tamiri çin..
ustalarla birlikte!!!! evimde ilk defa dağınıktı..akşam işten gelir toplarım dedim.ben kayınvalidemden öğrendim k.pederimin benim evime gittiğini..çok sinirlendim.eşimi aradım,kızdım..benim iç çamaşırlarım ortadaydı,babanda ustlarda gördü karının donlarını dedim...
sonrada kayın valideme dedim.beni arayıp evin müsaitmi diye sormak çok mu zor dedim..lütfen bidaha böyle habersiz evime gel,nmesin dedim..bidaha olmadı...anahtarı da kapıyı değiştirdiğimizde kıullanamadılar.istediler duymamazlıktan geldim..vermek istemiyorum zaten.ne işleri var benim evimde???

Ben olsam ben de istemezdim,evime benden habersiz annem bile girmesin yanii,insan bi arar tlf denen bişi var,2 dk arayıp bizim tv çalışmadı sizden izleyebilir miyiz demek çok mu zor?? saygıdır bu bence,hiç adam yerine koymadan anahtarla aç kapıyı gir ohh ii valla,sonuçta oğlunun evi de olsa siz bi aile olmuşsunuz,eviniz yuvanız ayrı,kimsenin evine öle habersiz girilmemeli,belki evin dağınık,belki ortada özel eşyaların var? ayy ben olsam anahtarı kaybettim diyip değiştirirdim,eşime de annenlere anahtar vermek istemiyorum derdim

karıştırma huyu yoksa, gelip tv izlemelerini sorun etmem. ama mutlaka tel açıp müsade istemeliydiler.
habersiz bir şekilde gelmeleri hoş değil.

Yerden göğe kadar haklısınız.süprizzzzzBen de istemem doğrusu evime zırt pırt girsinler.kötükedihüsoHele bu anahtar işi ne oluyor anlamış değilimkötükedihüso.Ne demek anahtar istemek?Kayınvalideler kendi evlerinin anahtarlarını gelinlerine ya da kendi kaynanalarına verirler miydi acaba?

vallahi anlayışsız insana ne desen anlamaz kendini kötü edersin arkadaşım, ben asla istemem, yapılsa sinir olurum ve kendi kızıma da oğluma da yapmam neden yapayım ya mahrem diye özel diye birşey var orası benim çocuğumun eşiyle paylaştığı bir ev benim evindeki odası değil paldır küldür dalayım ki artık evde bile çocuklar istemiyorlar odalarına girilmesini hayret ya düşüncesiz insanlarla anlaşmak çok zor allah yardımcımız olsun.

ayrıca bazı arkadaşlar kendi anneniz yapsa aynı şekilde tepki verirmiydiniz demiş vallahi benim annem o kadar düşüncelidir ki yapmaz öyle bir hareket bırak ben evde yokken girmeyi bize gelecekleri zaman öyle pat diye gelmezler ararlar önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…