kaynanam ben yokken benım evımde

ya sen kadınlar için dizinin ne kadar önemli olduğunu bilmiyomusun
sadece senin evin değil orası,oğullarınında evi tabi gelcekler sositososito
yabancılarmı ki süprizzzzz

ne demek canım bu...
o ev adı üstünde oğlunun ve gelinin evi... KENDİ EVİ DEĞİLLL.. yapmayın allah aşkınaaaa....

Son düzenleme:
Bütün mesajları okumadım henüz..ilk bir kaç tanesine baktım..
Bir çok arkadaş ne var bunda,kızılacak şey değil demiş..

bende bir gariplik mi var acaba..kafamçokkarıştı

ben kesin kızarım lafımı da söylerim..kırılırsa kırılsınlar..ne demek ben yokken evimin anahtarı ile evime girmek..Aynı şeyi annem de yapsa kızarım..ki yapmayacağına adım kadar eminim.benim evimin kapısını ben ve eşim haricinde kimse açamaz..diğer insanlar yani anne-baba-kayınvalde vs de çok acil ve elzem durumlarda açabilirler...TV leri bozukmuşta benimkini izlemeyi uygun görmüşler pehhhh...izlemeyiversinler..belki ben müsait değilim..belki evi toplamadım zamanım yoktu..ya da evi toplayasım yoktu,öylesine çıkmak zorunda kaldım..insanlık hali bu..istediği kadar karıştırma huyu olmasın yine de görünmesini istemeidğim durumda olabilir evim..benden izin almak zorunda..ki ben davetsiz misafiri bile kabul etmiyorum..Herkes benim mahremiyetime saygı duymak zorunda...öyle istediğin zaman kapı açmak olmaz...

burcucello canım kayınvalidene siz diyorsan evlenince anne denilir genelde anne demicekmisin peki? Yada sayın anne felanmı diceksin :)))

ben kayınvaldeme anne demiyorum hep siz diyorum..illa anne denmesi gerekir diye düşünmüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya genel olarak tabiiiki hos degil, herkesin kendine göre düsüncesi vardir bu konuda, biri der evim daginik diygeri der ki aman ya etrafi karistirdiysa falan filan,

ama bu arakadas diyor ki tv izlemeye inmisler oturuyorlardi ve ben bilirim kaynanam etrafi karistirmaz, bi buna yorum yapiyoruz.

Ve bu durumda hic birsey yok, var sayimlarla yasmaya hic gerek yok,
kadin gelmis oturmus tv izliyor bitti, oglunun evi, biraz cool olun, sizin bu resmi davranislarinizla zaaten uzak olunur sicak bir ortam bulunmaz, ondan sonra kaynanam beni sevmiyor denir.....

Ayrica sizin basiniza aynisi gelse kocanizle tv izliyorunsuz tv bozuluyor sizde kayinvalidenin anahtari var, siz gitmezmisiniz oraya?
Siz gitmesenizde oglu gider, o anne evladina kizsinmi neden geldin ben yokken?
Sonucda oda oglunun evine geldi, ogluda ona kizamaz iste, o yüzden sende bunun icin ne morlaini boz ne de arani boz onlarla.

Kisss ben sana demedimmi bende kaynananin aglasi vardi????
Unuttunmu kiz?:)))
Ben belki daha kötü seyler yasadigim icin bunlar bana viz geliyor.

Ayrica ben burdaki arkadasin yazdigina ve o kaynan tipine göre cevap verdim.
Yani ortaligi karistiran sunu bunu yapan cat kapi gelipde anahtarla kapiyi acan kendi evi gibi kullanan kayinvalide olsa tabii bende kizarim, cünkü insan kendi evinde her türlü gezer icabinda ciplak gezer, dusdan cikmis olur, vs vs, bunlar ayri seyler.

Bu ara sen ne yaptin tasindinmi`?

kızlar ben napim yaaa en sevmedigim sey benden izinsiz birseyin alınması veya istekden ziyade ısrarcı bi uslupla ver demesi ayyy... sinir oldum benim görümcemde var öyle bi huy kurcalama ve isteme bende kendime yol buldum o istiyorsaaa bende isterim dedim ve pek istemez oldu... ve benden uzak ildeler bize gelince kendi evleri gibi davranmalarından çok rahatsız oluyorum bu benim takıntım kendi annemede öyleyim yani ayrım yok herkez yerini bilecek ... bu ev benim ve özelim var orayı burayı açmak bana göre yalnıs ... senin olayın için en güzeli anahtarı al bence unuttum gibi gecistir anahtar mevzu geçince konuyu degistir mesela basın dönsün:)) sendele karıstırmasa bile bu yalnıs bisi bence... özel olcak ama bisi anlatayım kayınvalidem yatak odama izinsiz pek girerdi bize geldiginde ve ben ne yaptım biliyormusunuz igrenç ama napim yaptım mecburdum yani p.... hüsüssü görünecek yere bıraktım ki görsün utansın die sabah yine girdi ben mutfakdaydım hemen kapı kapandı ayy dedi ayrıca:))) kızım yerde bisi var o ne dedi bilmiyormus gibi gittim neymiski dedim aaaaa unutmusum dedimm ve e anne burası yatak odası hersey olur sende benden bi izin al bak ne kadar mahcup duruma düstüm dedim kayın babamda namaz kılardı benim odada o olaydan sonra kimse girmez olduuu:)))))))))

benim kayınvalidemdede yedek anahtar var gelmeden önce muhakkak bana telefon açıp bildirir arama istediğin vakit gel dediğim halde olmaz kızım yakışı kalmaz der..Çok şanslıyım çok anlayışlı bir kayınvalidem var

canım aslında ilk okuyunca ewet cok sinir bozucu gibi gelior ben hemen kendimi senin yerine koydum ben olsam ne yaparım die ben mesela asla bu konudan rahatsız oldugumu esime dile getiremem o bu sefer kızarki ne var bunda gelmişlerde ne yapmıslar die ve düşünüorum asla benim annem ablamlar gelse benim verdiğim tepkiyi vermez hatta iyi yapmıssınız bile der bende kendi annemden ablamlardan rahatsız olmıcama göre sanırım birazcık haksızlık etmiş olurdum tabi bu benim acımdan eger senin esin senin ailenden rahatsızlık duyuyosa bi daha olmaması için bişeyi bahane ederek anahtarı alıp sonradanda vermezsiniz isterlersede kendi annenlere verdiğini yada ne bilim kaybolduğunu söyleyebilirsin

ben de çok kızardım açıkçası, bir şey söyleme konusuna gelince ben söyleyemezdim ama cidden sinir bozucu. ben evde yokken evime kimse girsin istemem, kaldıki evdeysem dahi çat kapıdan hiç hoşlanmam, dağınık olabilir, başka bir şey olabilir yani.

bence çok saçma bişiy arkadaşlar ..

evde ben olmadan benim evime ne işi var insan düşünür biras çekinir girmeye

izleme tv yani çokmu önemli !

kayınvaldem üst kattaki elitimin evine kadar gelir de; evde olsam-olmasam bize uğramazsa kırılıyorum.
görmesinden rahatsız olacağım bişi de yok, ayrıca ben
oğlundan önce yatıyor ve ondan önce kalkıp işe gidiyorum
eşim giderken de pek dikkat etmez öyle pencere, ışık açık kalır;
isterimki k.valdem evime oturmaya da gelsin, artı
her eltime geldiğinde bize uğrasın;camı kapıyı kontrol etsin
gerekiyosa havalandırsın, eşim kültablası bırakmışsa kaldırsın,
buzdolabım boşalmışmı baksın, çöpüm varsa giderken alsın, ........
napim en başta alıştırdı bunları şimdilerde yapmayınca bozuluyorum....

Bende çok sinirlenirim sonuçta evim benim özelim. belki dağınık, belki özel bişeyim ortada ev hali sonuçta acelem vardı yapamadım, başkasının hele kayınvalidemin o şekilde görmesinden rahatsız olurum..Ben olsam bu rahatsızlığmı ona söylerdim herkesin bir huyu vardır ben bu konuda hassasım derdim. Eğer rahatsız olduysan ve tekrarlanmasını istemiyorsan kibar bir dille söylemelisin canım..kaydirigubbakcemile5

CANIM YA BENCE bu kadar sınır olacak bısı yok ...bıde sole dusun eger senın annen olsaydı bukadar sınır olurmuydun ve annene bole bısı ıma edermıydın ..bence bısı deme bosver

Cogunuz böyle seye karsi, haklida ola bilirsiniz ama arkadasin yazdigina göre herzaman olna birsey degil, simdi bir defa olmus, neden huzurunu bozsun onlarla yüz gör olsun bukadarcik sey icin???
Her daim olsa her an gelse anhatarinla girse falan, ozaman evet haklsiniz ama bu durumda ne gerek var moral bozmaya?

ne demek canım bu...
o ev adı üstünde oğlunun ve gelinin evi... KENDİ EVİ DEĞİLLL.. yapmayın allah aşkınaaaa....

sizin kendi anneniz olsaydı girip izlemek isteseydi kardeşinizle, aynı derecede sinir olmazdınız.bence eşinizde tepki vermezdi.annesidir girmiştir izleyebilir derdi.ama hergün girip rahatsızlık veremez tabi.
benim kaynanamda kendi annem gibi evime girebilir tvmi açabilir.ben canım gibi severim.önemli olan özrünü belirtmesi.:sm_confused:
öyle kayınvalideler varki oğlunu ve gelini çalışıyor diye,giriyor gelininin oğullarının evini temizliyor.bunu kalben yapması çok önemli,bir kötülük yoksa bende kötü düşünmem.

ayy ne sinir olcam be

cunku sinir oldugumla kalicagim icin relaxxx :smiley-cool:

baktim gelmisler insan bi cay koyar gelcegimi bilmiyormusunuz ne oturuyorsunuz bos bos derdim :mymeka:

yana kay kiz gorumce yaprak dokumuydu dimi bak goruyonmu kacirdim tühh -tatlicadiarzu-

mahremiyet denen birşey var...
ne diyebilirim ki sana Allah sabır versin..
fakat kararlıysan tavrını koy derim ben yaptım çok rahatım. gelmeden arayıp haber verir ve müsaitsem gelir. ayrıca eşim yoksa zaten gelemez. hihoyyyt

kendi annem, kardeşim gelseydi asla bu kadar sinir olmazdım tabi. çünkü onlar benim canım.benim bi eksiğimi görmez ve asla arkamdan konuşmazlar, ben ailemden böyle görmedim.. zaten benim ailem asla benim evime izinsiz girmez! ama kayınvalide öle değil, ne kadar iyi olursanız olun, mutlaka aklından bişeyler geçecektir. ben de kayınvalidemle çok şükür çok iyi geçinirim, ama izinsiz evimi açıp içeriye girecekse orda da dur derim. bu da benim en doğal hakkım, özel hayatıma saygı duyulmasını isterim. bir telefon açıp haber vermesi bu kadar mı zor???? belki o anda benim evim gerçekten çok uygunsuz, öyle gözükmek istemiyorum!!!! normal değilmidir bu hakka sahip olmam..
burada olay kayınvalideyi sevip sevmemek değil, yanlış anlaşılmasın.. sadece oğlumun evi diye böyle düşüncesiz olupta rahat davrananları haz etmiyorum.. bunda da haklı olduğumu düşünüyorum..

ah canım benim yaa.ben sana hem o yazıyı yazıyorum bir yandan da düşünüyorum galiba öyle birşey vardı bu kız da kaynanadan çekmişti diye düşünüyorum ama emin olamadım kusura bakma.haklısın canım gerçekten....insan kendi yaşadıklarından daha hafifini dinleyince,görünce vız geliyor valla...veeeeeeee sürprizzzz ben taşınıyorum 15 gün içinde ve acaip mutluyummm!!!:teytey:artık kesin kararı verdik tatlım.okuyacak eşim inşşş. bana ettigin dualar için arkadaslıgın için çok teşekkür ederim.hatırlıyorum seninle yazıştıgımız günü canım.hakkımızda hayırlısı olur inş.öptüm seni.:1hug:

Ohoooo siz hala kaynanınızın eve gelmesindesiniz, yahu kızlar benim evin anahtarı kardeşimin arkadaşlarında bile vardır. Bütün gün evde yokuz, işi olan gelir evime işini halleder. Hele tatile gittiğimizde yerleşirler bile eve. 18 yıldır tek bir sorun bile yaşamadım Allah için.
Hiççç mahsuru yok, gelebilirler istediklerini yapabilirler, kiii zaten öylede yapıyorlar.
Mahrem konusuna gelince, valla ben işe giderken ortada mahrem olacak hiçbir şey bırakmam, zaten 2 çocuk var her daim tedbirli olmak zorundayım.
Bazısı rahatsız olabilir ama ben memnunum, annemde, kayınvalidemde, kardeşlerimde, eltimde, kaynımda, kardeşlerimin arkadaşlarında birer anahtar vardır.
Bazen evde bir şey unutuyorum hemen arıyorum kardeşimin arkadaşından birini istiyorum isteyeceğimi hemen getiriyorlar, böylede bir kolaylığı var.
Mesela benim ev yazın serin olur, annem ve arkadaşları yazın sabahtan kapağı bize atarlar, ben telefonla arar yahu bir yemek yapın bari derim şakayla, onlarda "ne yemeği, biz dolabı talan ettik akşama yiyecek bir şeyin yok ona göre hazırlıklı gel" derler. Gülüşürüz. Kaynanamda buna benzer şeyler yapar onada güleriz.
rahatsız olana saygım sonsuz herkesin yapısı farklı. Ama genede iş kaynana anne olayına gelirse, evime annem rahat girebiliyorsa, kaynanamda girer çünkü bu ev onun oğlunun da evi. Böyle bir kısıtlama yapamam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…