ya sen kadınlar için dizinin ne kadar önemli olduğunu bilmiyomusun
sadece senin evin değil orası,oğullarınında evi tabi gelcekler sositososito
yabancılarmı ki süprizzzzz
burcucello canım kayınvalidene siz diyorsan evlenince anne denilir genelde anne demicekmisin peki? Yada sayın anne felanmı diceksin :)))
jeylocumm.evlendiginde de aynı şeyleri söyleyecek misin bakalım kıss.:))inş öyle olur tabiki ama.herkes aynı degil işte.belkide senin kadar rahat olmalıyız bu konuda.ama olmuyor inan ki.gerekli zamanlarda tabiki gireceklerdir.ama evde yokken o şekilde girmeleri inan ki hiç hoş olmasa gerek.öptüm seni canım.
ne demek canım bu...
o ev adı üstünde oğlunun ve gelinin evi... KENDİ EVİ DEĞİLLL.. yapmayın allah aşkınaaaa....
sizin kendi anneniz olsaydı girip izlemek isteseydi kardeşinizle, aynı derecede sinir olmazdınız.bence eşinizde tepki vermezdi.annesidir girmiştir izleyebilir derdi.ama hergün girip rahatsızlık veremez tabi.
benim kaynanamda kendi annem gibi evime girebilir tvmi açabilir.ben canım gibi severim.önemli olan özrünü belirtmesi.:sm_confused:
öyle kayınvalideler varki oğlunu ve gelini çalışıyor diye,giriyor gelininin oğullarının evini temizliyor.bunu kalben yapması çok önemli,bir kötülük yoksa bende kötü düşünmem.
Kisss ben sana demedimmi bende kaynananin aglasi vardi????
Unuttunmu kiz?:)))
Ben belki daha kötü seyler yasadigim icin bunlar bana viz geliyor.
Ayrica ben burdaki arkadasin yazdigina ve o kaynan tipine göre cevap verdim.
Yani ortaligi karistiran sunu bunu yapan cat kapi gelipde anahtarla kapiyi acan kendi evi gibi kullanan kayinvalide olsa tabii bende kizarim, cünkü insan kendi evinde her türlü gezer icabinda ciplak gezer, dusdan cikmis olur, vs vs, bunlar ayri seyler.
Bu ara sen ne yaptin tasindinmi`?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?