Evime gelen kaynanam dün yikadigim perdeleri tekrar yıkamak istedi. Içime sinmedi bunlar gri gibi dedi. Ben yıkadım dün gerek yok dedim dinletemedim bir baktim indirmiş hepsini atmış makinaya. Çok sinir oldum ama salak gibi sağol dedim eline sağlık. Bunu neden yaptı bir türlü anlatamıyorum. Benim evim benim perdelerim ve yıkamışım yeni zaten. Siz nasil davranırdınız?
Temizlik hastalığı mi var ? Kaç yıllık evlisiniz ilk defa mi böyle davrandı.cunku öylesine oturmaya geldiyse perde normal birinin aklina gelmez.Evime gelen kaynanam dün yikadigim perdeleri tekrar yıkamak istedi. Içime sinmedi bunlar gri gibi dedi. Ben yıkadım dün gerek yok dedim dinletemedim bir baktim indirmiş hepsini atmış makinaya. Çok sinir oldum ama salak gibi sağol dedim eline sağlık. Bunu neden yaptı bir türlü anlatamıyorum. Benim evim benim perdelerim ve yıkamışım yeni zaten. Siz nasil davranırdınız?
daha kaç ayrı konuda kayınvalide dedikodusu yapıcaz söyleyin bilelimEvime gelen kaynanam dün yikadigim perdeleri tekrar yıkamak istedi. Içime sinmedi bunlar gri gibi dedi. Ben yıkadım dün gerek yok dedim dinletemedim bir baktim indirmiş hepsini atmış makinaya. Çok sinir oldum ama salak gibi sağol dedim eline sağlık. Bunu neden yaptı bir türlü anlatamıyorum. Benim evim benim perdelerim ve yıkamışım yeni zaten. Siz nasil davranırdınız?
Gerçekten boyle yapıp agirligimi koymam gerekiyor.Önceki konunuzu da okudum.
Neden taviz veriyorsunuz ki ?
Ben olsam , makineyi geri boşalttırırım , yıkamadan geri astırırım. Kirli olduğunu iddia etse de , kirli olarak geri tak derdim.
Ay yeniyim burda hic bilemedimSosyal deney mi yapıyorsunuz ? Saat 03.32 de açtığınız konuda da anlatabilirsiniz bunları.
Ay yeniyimSosyal deney mi yapıyorsunuz ? Saat 03.32 de açtığınız konuda da anlatabilirsiniz bunları.
Sürekli müdahale ediyor herseye. 5 yıllık evliyiz. Evimizi yeni aldik ve evimize ilk gelisiydi.Temizlik hastalığı mi var ? Kaç yıllık evlisiniz ilk defa mi böyle davrandı.cunku öylesine oturmaya geldiyse perde normal birinin aklina gelmez.
Nefret ediyorum böyle tiplerdenEvime gelen kaynanam dün yikadigim perdeleri tekrar yıkamak istedi. Içime sinmedi bunlar gri gibi dedi. Ben yıkadım dün gerek yok dedim dinletemedim bir baktim indirmiş hepsini atmış makinaya. Çok sinir oldum ama salak gibi sağol dedim eline sağlık. Bunu neden yaptı bir türlü anlatamıyorum. Benim evim benim perdelerim ve yıkamışım yeni zaten. Siz nasil davranırdınız?
Evime gelen kaynanam dün yikadigim perdeleri tekrar yıkamak istedi. Içime sinmedi bunlar gri gibi dedi. Ben yıkadım dün gerek yok dedim dinletemedim bir baktim indirmiş hepsini atmış makinaya. Çok sinir oldum ama salak gibi sağol dedim eline sağlık. Bunu neden yaptı bir türlü anlatamıyorum. Benim evim benim perdelerim ve yıkamışım yeni zaten. Siz nasil davranırdınız?
keşke öyle olsa. Yapilcak istediğim işleri yapmıyor ki. O an onun kafasında ne varsa.Ben olsam yapilacak isleri bir bir siralardim keske yapsahic sinir olmazdim valla eline saglik derdim :)
Yapsın. Bulaşıkları, çamaşırları, yerleri , duvarları daha ne varsa işte yaptırın. Ay anne senin gibi yapamıyorum diye verin gazı. Milletin enayisi biz miyiz bir de bunu düşünüp negatif enerji biriktirmeyin üstünüzde.Evime gelen kaynanam dün yikadigim perdeleri tekrar yıkamak istedi. Içime sinmedi bunlar gri gibi dedi. Ben yıkadım dün gerek yok dedim dinletemedim bir baktim indirmiş hepsini atmış makinaya. Çok sinir oldum ama salak gibi sağol dedim eline sağlık. Bunu neden yaptı bir türlü anlatamıyorum. Benim evim benim perdelerim ve yıkamışım yeni zaten. Siz nasil davranırdınız?
kız boşveryıkasın yaaa benimki çekirdeğini alır çitler yatağını toplamaz asla süpürge açmaz çalışan insanım geldimi 20 gün kalırda bi süpürge tutmaz oturduğu odayaEvime gelen kaynanam dün yikadigim perdeleri tekrar yıkamak istedi. Içime sinmedi bunlar gri gibi dedi. Ben yıkadım dün gerek yok dedim dinletemedim bir baktim indirmiş hepsini atmış makinaya. Çok sinir oldum ama salak gibi sağol dedim eline sağlık. Bunu neden yaptı bir türlü anlatamıyorum. Benim evim benim perdelerim ve yıkamışım yeni zaten. Siz nasil davranırdınız?
Temizlik malmezesi almaya gideyim de git dışarda çay kahve iç öyle dön eve.
Listeye bu kaynanadan eklemeyi unutmayinboylesi bize denk gelmedi bari size gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?