Kaynanam beni deniyor

Niye baksin ya. Kocasi izin alip gitsin baksin anasina. Ben kocam olmadan kaynana evine gidip 1 gun bile kalmam sahsen niye gidim ki
Ah ya niye en baştan böyle demedim de salak gibi gidip okadar laf duydum ki gerçekten bazen salakmiyim diyorum ya kocamla gider kocamla dönerim neden kalsyim bu kadar basit

Eşinize mutlaka siz anlatın bu durumu. Onlardan olayı duyarsa emin olun olduğundan çok farklı duyacaklar. Sizin çekinecek, saklayacak bir şeyiniz yok. Niye paylaşmıyorsunuz eşinizle?

yeni evliyim demek yeni sevişiyoruz daha birbiriöize doyamadık gibi bişi değil mi ben okurken hep öyle anlıyorum , hani en güzel zamnalaırmız takılıcaz biz , bir de gelmiş rahatsız ediyolar demek istiyor :)

bana kalsa haklı da valla ,bizde arkadaş ortamında şakası bile yapılır ay onlar yeni evlendi 3-4 ay misafirliğe gitmeylim vs diye

haklı kızcağız :D

onlar sizi deniyorsa sizde ohhhhh ne güzel yapmışsınız
baştan da anlamışlar hizmetçi olmadığınızı

kafası çalışan bir kv veya görümce 3 haftalık gelini zaten çağırmaz

eşinize anlatın normalde bunu demem
bir daha böyle bişey derlese sınava tabi tutulacağımı bilmiyordum vs diyin
sivriler!!

Merhaba arkadaşlar.
ben 3 haftalık evliyim eşimin işi dolayısıyla ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz. Zaten ikimizin de memleketi Farklı ve iki aileye de çok uzağız. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak fikir almak istiyorum. Kaynanam kadınsal hastalıktan dolayı küçük bir operasyon geçirecek çok ciddi birşey de değil. Neyse beni aradılar operasyon dan sonra sen gelirsin bakarsın dediler. Bende eşim çalışıyor nasıl gelelim dedim. Olsun sen tek gel diyorlar. Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim. Konuyu kapattım. Bugün de görümcem aramış annemin sınavından sınıfta kaldın diyor. Ne sınavı dedim işte seni denemek için yapmış sen de ağzında gevelemişsin diyor. Ben konuyu eşime dahi söylemedim. Büyütmedim ama resmen plan kurulup yapılan birleşeymiş. Ben napim eşime de söylerler belli ki.
"Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim"

E tamam iste, cok guzel demissin, agzina saglik. Ayrica gorumce verken sen niye bakacakmissin?

Ayrica ne sinavi ne sinifta kalmasi, kime göre neye göre? Sen o görumce zillisine dikkat et, basina cookkkk bela olacak bir Tip. Yeter ki esinle iyi ol, geri kalani gereksiz.

Sen bu evin gelininin sen geleceksin bugüne kadar sen mi vardın kocamın yanında o kendini idare eder diyor ben kötü niyetli biri değilim nişanlılık sürecinde de çok üzdüğün şeyler yaşadığım için mesafemi koydum
çok biliyor o görümceniz

"Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim"

E tamam iste, cok guzel demissin, agzina saglik. Ayrica gorumce verken sen niye bakacakmissin?

Ayrica ne sinavi ne sinifta kalmasi, kime göre neye göre? Sen o görumce zillisine dikkat et, basina cookkkk bela olacak bir Tip. Yeter ki esinle iyi ol, geri kalani gereksiz.
Maalesef bu konu yüzünden eşimle aram bozuldu bana üzüldü hal verdi sonra adam birden bire beni düşman ilan etti huzurum kalmadı

onlar sizi deniyorsa sizde ohhhhh ne güzel yapmışsınız
baştan da anlamışlar hizmetçi olmadığınızı

kafası çalışan bir kv veya görümce 3 haftalık gelini zaten çağırmaz

eşinize anlatın normalde bunu demem
bir daha böyle bişey derlese sınava tabi tutulacağımı bilmiyordum vs diyin
sivriler!!
Anlattım huzurumuz bozuldu kavga ettik resmen soğudum kendilerinden

Ay gitsin baksın anasına , paşa evladına baksen ya, iki günden gelin hizmeti peşine düşmüşler ailecek, vizyonsuzlar.
Okadar uzaktan kocamla aramı bozdular resmen. Ne söylediysem yanlış anladı görümcemin çocuğu varmış onu düşünmüşlerdir diyor ya beni niye düşünüyorlar hizmetçi miyim ben sende onların kızısın diyor ben onu hiç hissetmedim ama ayrıca bu olaya da inanmıyorum sonuçta gelinsin kendi kendi evlatları değilsin

Okadar uzaktan kocamla aramı bozdular resmen. Ne söylediysem yanlış anladı görümcemin çocuğu varmış onu düşünmüşlerdir diyor ya beni niye düşünüyorlar hizmetçi miyim ben sende onların kızısın diyor ben onu hiç hissetmedim ama ayrıca bu olaya da inanmıyorum sonuçta gelinsin kendi kendi evlatları değilsin

Eşin baştan böyle tavır koyduysa bu evlilikte çok zor zamanlar sizi bekliyor. Çocuk için sakın acele etmeyin

Eşin baştan böyle tavır koyduysa bu evlilikte çok zor zamanlar sizi bekliyor. Çocuk için sakın acele etmeyin
Annesine asla laf ettirmiyor görümceme kızdı ama annesini savundu kadın saf melek gibi bir imaj bırakmış alttan alttan yapıyor aile tanışmasında da nişanda da yaptı söyledim inanmadı sonra ortaya çıktı yüzüne vurdum ağzını açamadı kocam ama annesinden vazgeçemiyor

Hangi aile kızını sınava tabi tutuyormuş? Görümce hanım kaç sınavdan geçmiş acaba? Sizin aileniz yok mu onlar da beyefendiyi sınava tutsun? Hayata bak.

Ben sınavdan gecemedim mi ühüü diye ağlarım fena dalgasını geçerdim herhalde ya 😅 anasına bakmaya oğlu ve kızı izin alsın bana mı dert . Ama işte sizin kocanizin tepkisini biliyorlar ondan böyle sınav falan diyorlar

Eşinizle konuştunuz mu bu konuyu ?
Sizin yerinizde olsam bu olaydan sonra arayıp sormam.
Konuştum kötü olan ben oldum onlar haklıymış bu insanlık vazifesiymiş aöa bunların amacı Farklı kocam anlamıyor annesine toz kondurmuyor

Ben sınavdan gecemedim mi ühüü diye ağlarım fena dalgasını geçerdim herhalde ya 😅 anasına bakmaya oğlu ve kızı izin alsın bana mı dert . Ama işte sizin kocanizin tepkisini biliyorlar ondan böyle sınav falan diyorlar
Kocam anlamıyor sen gelinsin senden beklemişler sende onların kızısın artık diyor gerekirse işi bırakıp giderim anneme diyor herşeyin başı sağlık Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın kimseye muhtaç bırakmasın tabi ama ben daha aileye yeni girmişim kızları varken bana mı düşüyor gelin yapacak gelin hizmet edecek mantığı var

Kocam anlamıyor sen gelinsin senden beklemişler sende onların kızısın artık diyor gerekirse işi bırakıp giderim anneme diyor herşeyin başı sağlık Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın kimseye muhtaç bırakmasın tabi ama ben daha aileye yeni girmişim kızları varken bana mı düşüyor gelin yapacak gelin hizmet edecek mantığı var
Tamam kendisi izin alsın gitsin baksın anasina

Back
X