Kaynanam beni deniyor

Benimki direk birşey demiyor muzları üstünden yürütüyor öyle olunca eşim kondurmuyor şimdiye kadar tek kelime etmemiş ama alttan alttan yaptığı şeyleri biliyorum
Siz o eşinize o kadar güvenmeyin. Onu büyüten kadını tanımıyor olamaz, sizi yiyor kendisi.

Oğlu 2 getir götür yapsa o anasının homurtusundan durulmayacak, o kaynana sence oğlunu üzdürür mü ahahah
Kaynanadan çok eşte bitiyor iş. Abim büyük bir ameliyat oldu, eşim üç gece refakatçi olarak yanında kalıp sabah işe gitti. Ailemin bir işi olsa yapar seve seve. Bende eşimin ailesiyle yapılması gereken birşeyde elimden geleni yaparım, ailelerden çok eşlerin birbirine desteği olarak görüyorum bunu çünkü.
Kaynanacığım istediği kadar kötü düşünsün homurdansin eşime işlemez. Öyle birşeyi ne denk gelmedim burada hakkını yemeyeyim kendisinin

Yeni evlendik hergün sex yapıyoruz gelemem regl arası gelirim demek lazım aslında

İşte bunlar da ana oğul birbirlerine ağlaşıyor, öyle iş yürütüyorlar.

Kesinlikle haklısın. Anne dedim diye annem olmuyor onun benim üstümde benim onun üstünde bir hakkım yok daha birbirimizi tanımıyoruz bile ayrıca bu yapacaksın edeceksin ile olacak iş değil insanın içinden gelir yapar ama yapacaksın resmen yapmak zorundasın tavrı ile yaklaşmaları baştan soğuttu beni. Zaten biz nişanlıyken bir akrabaları rahatsızdı kızı yok oğlana kız bulalım da kadına baksın diyorlardı bunların kafa yapısı böyle bildiğim için direk sınırımı çizdim. Yalandan gelirim deseydim tepeme çıkacaklarını bildiğim için.

Bu ne bicim tavir emirlere bak karşısinda hizmetcisi var sanki.
Maalesef bu konu yüzünden eşimle aram bozuldu bana üzüldü hal verdi sonra adam birden bire beni düşman ilan etti huzurum kalmadı
İyi de eşiniz iyi mi? Sizi test etmelerine ne diyor, emir vermesine ne diyor?
Birde benim annrmi ortaya atıyor onu da ihtiyacı olsa gidersin diyor
İste o sizin anneniz zaten, size bu eşle kolaylıklar diliyorum. Benim bile sinirimi bozdu

Bu evliliğin ilk günlerini aylarını zehir etmekten ne anlar şu büyükler , hiç bilmiyorum..

Biraz bir rahat dursalar.. çiftlere zaman tanısalar.
İleride kendileri gönül rızasıyla gelecek , arayacak, soracak . Yapılacaklari yapacaktir.
Ama insana zaman vermiyorlar.

Bir kere ağız tadını kaçırıyorlar, sonra da eee gelin suratsız ee gelin bize mesafeli.... Bizi sevmiyor.

İnsan kaç kere yeni evli olur ki.
Alt tarafı bir kaç zaman susup insanı rahat bırakın ya ... Bir çiftler birbirine alışsın da size sıra gelir elbet .

Üç aylık evlisiniz.Kayınvalide uzak şehirde orada eşi ve kızı varken sizmi gidip ona bakacakmışsınız.Birde emrivaki yapıyorlar.Saçmalık .Kendi ayaklarına sıkıyorlar resmen.Gereksiz bir hamle.Denemede neymiş.Sizin eşinizle en güzel zamanlarınız olması gerekirken birbirinize alışma evresindeyken böyle bir şeye gerek varmıydı acaba.
Birde tamam deseydeniz bir dahakine ne isterlerdi kimbilir.

Gözlemlediğim kadarıyla hicbir erkek annem hatali demiyor. O nedenle hiç laf soylememek lazım cidd3n. Icten içe hakli oldugunuzu bilse bile demezler. O nedenle siz bildiginizi okuyun herkes size alıssın.

Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim.
olmaz öyle şey o artık evli kendi evi yuvası var herzaman koşup gelemez ben ondan böyle birşey isteyemem diyor
Siz bırakamam diyorsunuz ama adam gitmek zorundasın diyor. Eşiniz kötü niyetli ve iki yüzlü biri. Ben hasta anneme gidip bakamıyorum ama senin annene bakmak zorundayım, hayırdır diyemiyor musunuz?

Son zamanlarda anneci koca savunmalarından gına geldi bana artık. Sizden önce eşiniz diyecek, benim karıma bir daha bu tarz saçmalıklar yapmayın, herkes kendi annesiyle ilgilensin diye.

İstisnası yok, daha ilk günden soğuk ve mesafeli davranan dediğim dedik gelinlere her zaman daha çok saygı duyuluyor.

Maalesef bu konu yüzünden eşimle aram bozuldu bana üzüldü hal verdi sonra adam birden bire beni düşman ilan etti huzurum kalmadı
Esine ve ailesine Su an daha en bastan ayar cekmezsen, hepsinin kölesi olursun. Cocuk yap, yemek Yap temizlik Yap, kocana karilik Yap, kaynanaya hizmet et, gorumcenin aptal salak laflarinla ugras....

Boyle bir gelecegin seni bekledigini goruyorsun di mi gerekli onlemi almazsan?

Konu sahibi hiç canınızı sıkmayın bu vizyonsuz ailesi ile. Dalgaya alın geçin. Patatesten yapılan 1000 çeşit yemek gibi o sınav mevzusunun dalgasını yapın durun, bezdirin iyice, daha ağızlarına alamazlar, sınava bile giremezler ömürlerinde, kariyer hayatlarına darbe olur fjfkfk

bunların kafa yapısı böyle bildiğim için direk sınırımı çizdim.
İyi de eşinizin kafa yapısı da böyle. Ona göre de annesi hastalanınca gelin gidip bakacak kızı değil. Eşiniz annesinden farklı düşünmüyor ki.
Ayrıca asıl sıkıntıyı geçiştirmişsiniz bence o daha önemli. Kışın gelip kalmak istiyorlar dediniz ve bence sizin için asıl sınav o. Ya delirecek ya da delirteceksiniz. Evde hayatı zehir eden bir kayınvalide - görümce ikilisi ve annesini melek gören her yaptığını haklı bulan oğlu. Panik atak hastasıymışsınız üstelik. Bence buna engel olup en başta kötü olun.

Asla geri adim atmayin esinize ailesine ezilmeyin kizi varken bana dusmez istersen sen git bak ne munasebet beni deniyor bir daha boyle sacma bisey yasamak istemiyorum tepkim farkli olur diyin. Alttan alirsaniz bu ana kuzusu koca sizin tepenize cikar o tavir yapiyorsa sen daha cok yap bunun icinmi evlendim seninle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…