- 3 Kasım 2017
- 88
- 24
- 88
- 30
- Konu Sahibi Ezgi332333
-
Ayrıl bide daha kv olmadan kv demişsin ne bu kayınvalide merakıbenim ki de beni sevmiyor hayat zindan olur
Valla zor bir durum helede ortada nir sebep yokken seni istememeleri olayı daha zor hale getirir.
Sen ve ailende farkında evliliklerdeki aile faktörünün gerçekten önemli...
Şuan için ya aynen sesnizi çıkaröadan devam edeceksiniz ya da br dakika yaa hayırdır problem nedir çözelim artık şu işi dyeceksiniz. İuan için ortada söz yok nişan yok şuhalde bile istemem diye diretiyorlarsa ilerisi pek aydınlık değil zannımca.
Hangisi istiyor ki :)
Bunları kabul ediyorsan devam et, yok kaldıramam diyorsan koşarak uzaklaş..
Bu durumda en büyük sorumluluk sevgilinize düşüyor tabi biryerden sonra o da arada kalmaktan yorulacak ve size sarmaya başlayacak yani bunlar büyük olasılık...Sorun çözülebilecek insan değiller ki. Kaç kere denedik. Beni sevmeme nedenleri o kadar boş ki. Ben her zaman yapıcı bi insanımdır ama işlemiyo annesine
Hangi erkek annesi oğlu evlenirken sorun yaratmamıştır ki? Sende onu isteme :)
Şaka tabi sen görmezden duymazdan gel kıskanıyor diye öyle yapıyor. Bende çok sorun yaşadım. Anneler gününü kutlamak için arardım telefonlarımı açmazdı. Sebep de yoktu ortada.
Ve daha neler neler ne hakaretler. Evimizden çeyiz alınacağı gün ortalığı karıştırdı annem evden kovdu. Bana sinsi kötü niyetli demiş. Allahından bulsun valla şimdi de gözümüzün içine bakıyor gidelim gelelim diye ayda 1 anca gidiyorum. Önemli olan eşin bu duruma ne diyor tepkisi nedir? Sen mesafeni korursan problem olacağını zannetmiyorum ve kiminle evlenirsen evlen bu süreçte mutlaka sorun yaşayacaksın.
Sevgide bir yere kadar eğer karşımda beni istemeyen bir kayınvalide/kayınpeder varsa karşımda ki kişi ile asla evlenmem annen çok doğruyu söylüyor sadece eşinle evlenmiyorsun birbirinizin ailesi ilede evleniyorsunuz evlendikten sonra sana kötülük yapmacağı ne malum yuvanı yıkmak için elinden geleni yapacak belkide ha şimdi şöyle dersin çok uzak otururum ama bir telefona bakar yuva bozmak.Ama çok seviyorum sevgilim 4 yıl az değil kaynana dedim bilerek çünkü o tam bir kaynana
Bu durumda en büyük sorumluluk sevgilinize düşüyor tabi biryerden sonra o da arada kalmaktan yorulacak ve size sarmaya başlayacak yani bunlar büyük olasılık...
Veya siz ayağınızı direyeceksiniz sizi sevmelerine gerek yok ama herkes saygısını korumak zorunda diye düşünüyorum aile ilişkilerinde. Tavrınızı belirtmeniz belki yardımcı olacaktır karşılıklı görüşünce...
İşte okadar önyargılılar ki. Benim ortada bir suçum yokken. Kendi oğluyla tartşınca bile suç bana kalıyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz desenemesafe koyuncada soğuk bizi beyenmiyo diyolar. Ne yapıcagımı şaşırdım. Sevgilim bana hiç bir şey demiyor bana hep hak veriyor
Sevgide bir yere kadar eğer karşımda beni istemeyen bir kayınvalide/kayınpeder varsa karşımda ki kişi ile asla evlenmem annen çok doğruyu söylüyor sadece eşinle evlenmiyorsun birbirinizin ailesi ilede evleniyorsunuz evlendikten sonra sana kötülük yapmacağı ne malum yuvanı yıkmak için elinden geleni yapacak belkide ha şimdi şöyle dersin çok uzak otururum ama bir telefona bakar yuva bozmak.
Sevgide bir yere kadar eğer karşımda beni istemeyen bir kayınvalide/kayınpeder varsa karşımda ki kişi ile asla evlenmem annen çok doğruyu söylüyor sadece eşinle evlenmiyorsun birbirinizin ailesi ilede evleniyorsunuz evlendikten sonra sana kötülük yapmacağı ne malum yuvanı yıkmak için elinden geleni yapacak belkide ha şimdi şöyle dersin çok uzak otururum ama bir telefona bakar yuva bozmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?