kaynanam beni istemiyor

Ya anlamak çok zor, sözde oğllarına çok düşkünler çok seviyorlar, e insan demez mi be kadın oğlum sevdiğiyle evlensin mutlu olsun..

Bu dunyada sevgilisi, esi hakkinda kimseye laf ettirmeyen ve koruyan erkekler var.

Bunu aklinda bulundur...

Hahah vallahi iyi dedin :) önemli olan ozamana kadar olan zorlu sürecim allah yardım etsn bana

Bu dunyada sevgilisi, esi hakkinda kimseye laf ettirmeyen ve koruyan erkekler var.

Bunu aklinda bulundur...

Bu çok kafama

Beni sevmemesi içinn ortada hiç bir neden yokken böyle olması zoruma gidiyo zaten. Ortada elle tutulur bişey olsa tamam diyicem ailemi dinlemeliyim. Sevgi biyere kadar diyim. Ama yok. Ayrılsak bile yok yere ayrılıcaz

İnşallah sözünde durursun ilerisini bilemezsin tam tersi olmasın. Geçmişte öyle düşünüp ilerisi değişen ne anneler var

Ben bu durumda biraz fazla şanslı oluyorum sanırım.Benim eşim ve ailesi ile sosyolojik, kültürel ve dini açıdan baktığınızda o kadar çok farklılıklarımız var ki aşık olunca otomatikman hepsini göz ardı ediyorsunuz. Eşimle tanıştıktan üç ay sonra kaynanamgillerle tanıştım ve tanıştıktan sonra kaynanam benim üzerimde sürekli ne zaman istemeye gelicez diye psikolojik baskı kurmaya başlamıştı tabi eşimle beraber.Ama kafamda deli senaryolar , deli sorular dedim Allahım sen yardım et noluyor :) Çünkü onun için cidden ideal gelin adayı olmadığımı düşündüm hep, halada öyle. Neyse evlilik nişanlılık derken toplamda 5 yıldır bu aile ile beraberim eve aynı apartmanda oturuyoruz ama diyorum ki Allahım kime ne iyilik yaptım da böyle bir aileye denk geldim, çok şükür :) Ha sorunlar olmuyor mu oluyor tabi ama her ikimizde gerçekten özverili davranıyoruz çünkü aramızda ki büyünün bozulmasını istemiyoruz. Ama en önemli faktör tabi ki evlendiğin Adam. Eğer eşim bana her konuda ama her konuda bu kadar güvenmeseydi, ailesine karşı at gözlüğü ile değil de eleştirel bir bakış açışıyla yaklaşmasaydı, her şey bu kadar iyi gitmezdi.Aile bir yere kadar vardır hayatımızda önemli olan kişinin kişisel gelişimidir. Tabii Bu benim içinde geçerli olan bir durum. Bende kendi aileme karşı eleştirel bir bakış açısıyla yaklaştım her zaman ve yaklaşmaya devamda ediyorum.İnsandır beşer, kuldur şaşar demişler, saat tıkır tıkır mı işliyor, maalesef hayır ama İşleyen tek şey ikimizinde asla detaylara takılmaması. Ve en önemli şey evleneceğiniz adamın olgunluğu.

Burda tum is sevgilinde bitiyor. Tek kelime ettirmemesi lazim sana. Bir cinnete bakar:) eger cidden dedigin gibi seni sevmemeleri icin bi sebepleri yoksa sevgilinin bi ayar çekmesi lazim.

İnşallah sözünde durursun ilerisini bilemezsin tam tersi olmasın. Geçmişte öyle düşünüp ilerisi değişen ne anneler var
Inşallah canim ama benim annemde kaynana gelinine de oğluna da çok iyi biz böyle gördük böyle yetiştik sevmeye bilirsin ama saygı duymak zorundasın.

istemezse istemesin keşke benimkide istemeseydi .kendileri vaoo cok mükemmel.ama sevgline söyle annem istemiyo diye bırakcaksa şimdi bıraksın oyalamasın

Valla yürek yemişsiniz.
Ben cesaret edemezdim böyle beni sevmeyen insanların içine girmeye.
Aşkımdan da ölsem yok olmaz.
İlerde bu durumlar sizi çoook mahvedecek.
O aşk o sevgi bir yerden sonra göze görünmez hale geliyor.

canım evlendinmi. son durumun nedir. şimdi okudum yazılanları 3 yıl geçmiş aradan. ne oldu durumun merak ettim. bende aynı şeyleri yaşıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…