sana bi örnek vereyim uzaktan tanıdıgım bi aile var oğlu bi kadınla sevgiliydi 2 sene felan flört etmişler 7-8 yaş büyükmüş kadın önceden bi evlilik yapmış boşanmış 40 yaşının üstünde diye biliyorum kaynana adayı oğlunun o kişiyle evlenmesini istemedi ama bunda kaynana biraz haklı kadın bayagı sinsi bi tipti ve ailelerine uygun degildi yani çocugun annesi kadının nasıl biri oldugunu hissetmiş oğlunu uyarmış ne oldu adam annesini hiçe saydı rızasını bile almadan evlendi annesi ,babası ,kızkardeşleri ,hiçbiri dügününe gitmedi neredeyse 2 senelik evliler ama belli yani kaynana gelin felan hiç görüşmüyorlar kadın hala istemiyor ama çocukta bence bu durumları kafasına çok takıyor belli etmesede sonuca gelecem sizin durumunuz daha farklı olabilir ama bu tarz yapılan evliliklerde şimdi olmasada ilerde sorun çıkar illa çocuk kafasına takıyordur bu durumu aile olmak çok başka bir şey ailelerin onayı o insanlarla görüşmek arada bile olsun bu dedigim kişilerin hala çocukları bile yok kadın kaç yaşında ve bu kadın çocuk istiyormuş yarın birgün belki başka şeyler sorun olacak huzursuzluk olur o yüzden iyi düşün acele etme ben olsam ailemi dinlerdim koşulsuz sevgi diye bir şey yok