Yok canım 30 km onunsınırı. 30 km boyunca sıfır araba kullanacka arkadaş. Gerçi onu da kendisi henüz kullanamayacağı için kocası falan kullanacak muhtemelen
cunku ortADA verılmıs söz var. söz verdıgı ıcın ısrar edıyorum50 bin liralık ikinci eli istemeyip illede sıfır olsun derken hiç çekinmiyorsunuz ama...
eşimde sınav parası vermemek ıcın ağladıgıma ınanmıyor para onemlı degıl dıyor. ama ben kaldıgım ıcın kendımı suclu hıssedıyorum sonucta calısmıyorum esımdende sınav parası ıstemeye cekınıyorum (kaldıgım ıcın)
ayrıca kaldıgım ıcın ıstemeye cekınıyorum dıyorum gurur dıye bırsey var dimi50 bin liralık ikinci eli istemeyip illede sıfır olsun derken hiç çekinmiyorsunuz ama...
alla alla hayatınızda hiç bir sınavdan başarısız olup tekrar girmediniz mi şimdiye kadar? ya da söyle söyleyeyim hayatınızda ehliyet dışında başka bir şey için sınava girdiniz mi öss, kpss, ales, üds ne bileyim toefl?
benim eşim smmm sınavı için 1500 mü ne yatırdı biz ölelim o zaman arabamız da 20 binlik zaten :/
peki...ölebilirsiniz sevgiyle...
oncekı konumda 150 tl sınav parası cok dedım ama . şu sebepten dedım hem 150 tl verıyoruz hem kalıyoruz artı 150 tl bı sınav ıcın çok hala onu ıdda edıyorum ılk sınavda gecmek varken o parayı odmeek zoruma gıdıyor.
eşimde sınav parası vermemek ıcın ağladıgıma ınanmıyor para onemlı degıl dıyor. ama ben kaldıgım ıcın kendımı suclu hıssedıyorum
ne kadar buyuttunuz 50 bını? ne kadarlık alsın bayanım sonucta şahin alacak değil ya. eşimin leonu var sıfır banada ıkıncı elını alacak. olay bu yani.
eşim yorumları gördü ve şuan kahkaha atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?