mrb yeni üye oldum ve sizden yardım bekliyorum kayınvalidem demek istemiyorum malum kadın evlendğimzden beri hiç yanımda olmadı giydklerime karışır onu bunu örnek gösterir eşime daha önce istedği kızlardan bahseder bunlar biyana en son öyle bi kavga yaşadık ki oğlunu korumak için iki gün bizde kalacağını söyledi biz göz kulak olucakmış bi gün kaldı ben dier gün patladım kapıları çarptım ve kavga başladı konuştu konuştu bende git başımdan git dedim oda burası benim oğlumun evi sen git eşylarını da götür dedi tabii eşimde ağzını açamadı ikimizde bi şey demedikötükedihüso....iki haftadır gitmiyorum evine kayınpderim geldi büyüğün gel özür dile barış dedi ama hiç gitmek istemiyorum eşimde cahilleğine verdi beni suçladı üni mezunu biri böyle davranmamalıymış....sanki ben insan değilim...yardım edin bana :a015:ve burda ailem yok yalnızım....:
büyükse büyüklüğünü bilecek ......yok öyle yaşım büyük gel itaat et demek...akıl yaşta değil baştadır !yaşa saygı duymam ben saygı durup dururken kazanılacak bişey değildir saygıyı haketmek gerekir! ben asla dönmem o eve kendi evimden beni kaynanam kovacak ...ve eşim tık çıkarmayacak! Allah muhafaza ...o adama sana eş değil anne lazım der çeker giderim ! anne elbet sevilir ama yerini iyi belirlemek lazım eşle annenin...beceremiyosa kendi bileceği iştir! benim kaynanamda otorite kurmaya çalıştı yaptığı ilk ve son oldu eşim ağzının payını verdi şimdi tık diyemiyo ! beni telefonla bile arayamaz kaynanam ...ben onun evladı değilim onun nazını çekmek zorundada değilim annem babam bana bakmaya kıyamazken başkası ağzını açamaz!
Niye Kaynanan oglunu korumak göz kulak olmak icin sizde kaliyorki?fisfisfis
Bu kismi anlayamadim....sendenmi koruyacakmis?benneyaptımki
I
acaba ben nerde hata yaptım dedinizmi hiç belkide haksız olan sizsinizdir diyorum
benim annem babam derken bile nasıl kutsal görüyorsunuz
ama kaynananıza bir paçavra gibi bahsediyorsunuz
buda bana düşündürüyorkiiiiiiiiii
görünen köy kılavuz istemez önce saygı yok ki sevesiniz
özür kızmayın bana benim düşüncelerim
bir kayınvalide bunları nasıl yapar tahmin bile edemiyorum valla
bende kayınvalideyim
ama gelin alırken kızım yok diye hasretle aldım onu
öyle sevdimki içime sokasım gelir sarışın mini bir kız çocuğuna benzetirim onu
onun ne kusuru gözüme gelir ne eksikliği be bilmemezliği acemiliği
bu bahsettiklerim yeni yetişen bir kızda olağan şeyler benim kızımda olsa öğretemezdim daha
evlenir dener öğrenir diye düşünürdüm
böyle gaddar kaynana duyunca üzülüyorum
acaba diyorum acaba yanlış mı anlıyorsunuz acaba
mutlaka yanlış anlıyorsunuz onun sözlerini hareketlerini
sanırım birazda kaynana önyargısı oluyor bazılarında bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?