söyledimya bende kaynanayım
hiç öyle kötülükler yapmadım
çok sevdim kızım gibi
ama muhakkak bir tatsızlık yaşanıyor ben öyleyken gelinim tersi çıktı
beni çok üzüyor çooook
ben onun evinden ayağımı çekmek zorunda kaldım
peki bana ne nasihat verirsiniz ark
Benimde kayınvalidemle ilişkilerim okadar kötü ki...Anne diyesim gelmiyor ama eşimin hatrına yaptıklarına karşılık vermiyorum saygısızlık olmasın diye ama eşime de diyorum her hareketinin arkasını gösteriyorum eşimde ne kadar arada da kalsa beni ezdirmiyor...Önceden aynı oğlumun evi oğlumun parası imalarını yaparlardı eşimi çektim kenara açıkca de dedim annem çok önemli ve sen onunla anlaşamazsan ben seni kabul etmem yada ezdirmem de dedim ve sahip çıktı benim fikrim sizde eşinize sorun bu soruyu ya idare etsin ve annesiyle konuşsun ve eşini ezdirmesin Anne baba baş tacı ama eşlerde birbirine güvenip yola çıkıyorlar anne baba bi noktada durup onları izlemeli müdahale etmemeli...
canım zeynep arkadaşı bilmem ama ben de de benzer sorun var kayınvalide ve görümce bendeki sorun da biraz da kayınbiraderarkadaşım bu ksımları biraz daha açar mısın?aynı sorunlar bende de yaşıyorum.ne seslerini duymak ne de anne baba demek geliyor içimden.aynı senin kaynanan gibi benimkide oğlumun evi, parası der.bide benim eşim genelde ailesini haklı bulur.bu yüzden çok tartışıyoruz.benimde kayınbaba kaynanadan daha çok karışır.takamyım diyorum ama adam bir değil iki değil her şeye konuşuyor.Allahtan aynı yerde oturmuyoruz bide birlikte yaşasaydık kafayı yerdim kafamçokkarıştı
teşekkür ederim arkadaşım tavsiyelerin için.hep dua ediyorum.aıl yüzlerini görsün diye.onları allaha havale ediyorum:Saruboceq:canım zeynep arkadaşı bilmem ama ben de de benzer sorun var kayınvalide ve görümce bendeki sorun da biraz da kayınbirader
benim kayınvalide fazal iş çevirir yalan da söyler ben de onun söylediklerini fark edip eşime söylüyorum bir de bana bir şey denmişse anında cevabını verip sonra da eşime olanı biteni anlatıyorum çok uğraşıyorum ben de ama yılmadna usanmadan her şeyi tek tek anlatmak lazım benim eşim de geçen yıldan beri bazı şeylerin gerçekten farkında gerçi Allhı var her zaman arkamda durdu benim ama gene de bazı yaptıklarımı kapris gibi algıladığını hissediyordum ama ben Allaha çok dua ettim o da gördü son dönemde annesi ne zaman iş çevirse bir şekilde ortaya çıktı ya ne dediğini unuttu başka şey söyledi eşime hatırlattım ya bişiler oldu en son biz onlar yüzünden boşanma aşamasındaydık asıl o zaman anladı gerçek yüzlerini baktı ki ailesi bizim iyi olmamız için hiç bişi yapmıyor üzerine bir de eşimi fişteklemeye çalışıyor benimki akıllandı bna tek dediği sen haklıymışsın ben bu insanları tanıyamamışım oldu
yılmadan uğraş ve çok dua et arkadaşım Allah gerçekten hakedene hak ettiğini veriyor
her ne olursa olsun eğer eşini seviyorsan ve o evliliğin sürmesini istiyorsan kayınvalidenle ii geçinmek zorundasın canım. çünkü hiçbir erkek annesine sırtını dönmez.
DÖNMEMELİDE BENCE...ve arkadaşın dedigi gibi eşini seviyorsan bazı şeylere katlanmak degil ama gögüs gerip sabretmek durumundasın hangi evli kadın sabretmiyorki....bu benim fikrim tabii
ben kaynana ile konuşmuyorum ne olur yani konuşmazsak dünyamı batar
sürekli olumsuz duygular yaşamaktansa sende konuşma olsun gitisin ayar gerek bu kaynanaya hep iyi olunca hatalarını anlamıyorlar onlardan korktuğumuzu sanıyorlar tam tersi olcaksın ki bilsinler elalemde desin kaynanası kötü diye ,sürekli alttan al ohhhhhhhhh
kaynana kendini bir halt sansın ama en çok huzur bozan da o olsun hangi ktap da bu yazıyor?kaydirigubbakcemile
özür anladım seni
bazı kayınvalideler canavar gibi bende etrafta görüyorum ya
nasıl yaparlar nasıl bilmem
[COLOR="[/COLOR]
bilmiyorum abin varmı ama annen için abinin karısı mal dese tepkin nolurdu?:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?