Var da güzelim ben herkese anladığı dilden konuşacaksın dedim zaten,yani iyi olana iyi kötüye kötü.
Bütün kaynanalar kötü değil veya hepsi iyi değil ki.Bana maalesef çok çok kötüsü denk geldi.Belki senin annen de kötü bir kaynanadır ama ne olursa olsun o kelime çok ayıp.Tepkim de annem bilmiyorsa söylerdim ve bağımı koparırdım yengemle :ecrin_bebek:
yok canım senin değil,konuyu açan arkadaş öyle anlatmış ki,traji komik.ben kapıları çarptım,kaynanam gidersen git dedi,eşim sesini çıkarmadı falan yazınca,ona üzüldüm.aklıma bir hikaye geldi.
adamın biri ölmüş vasiyetinde ise şöyle demiş.
mezar taşıma eşimle annemin çekişmelerine dayanamayarak öldü yazın demiş.
aslında benim bu kaynana meslelerine çok bilmiş edasıyla yorum yazmamam gerekir.
çünkü hiç kaynanam olmadı.eşim küçükken vefat etmiş.
evlenmeden önce çok isterdim benim de kayınvalidem olsun ama sizleri görünce olmadığına seviniyorum.
Ne diyeyim Allah sabır versin.
haklısın arkadaşım mal demeleri konusunda
YAZDIKLARIMIN TARTIŞILMASINI İSTİYORUM
GELİN ANNELERİ
DAMAT ANNELERİ
DAMATLAR ANNEYE KÖLE EDİLİYOR
AMA GELİNLER DAMAT ANNESİNE CANAVAR GİBİ DAVRANIYOR
O ZAMAN KOCALARI DA SELAM VERMESİN SEYREK GİTSİN KARININ ANNESİNE YÜZ VERMESİN MAL DESİN HER TÜRLÜ HAKARETİ ETSİN
DAYANABİLİRLERMİ BAKALIM SİTEDE BÜTÜN BÖYLE KAYINVALİDELERE LAF SAYANLAR
MERAK EDİYORUM
HADİ CEVAPLAYIN BAKIYIM VARMISINIZ KOCANIZ ANANIZA SAVAŞ AÇSIN KIZLAR BANA YAZIN
mrb yeni üye oldum ve sizden yardım bekliyorum kayınvalidem demek istemiyorum malum kadın evlendğimzden beri hiç yanımda olmadı giydklerime karışır onu bunu örnek gösterir eşime daha önce istedği kızlardan bahseder bunlar biyana en son öyle bi kavga yaşadık ki oğlunu korumak için iki gün bizde kalacağını söyledi biz göz kulak olucakmış bi gün kaldı ben dier gün patladım kapıları çarptım ve kavga başladı konuştu konuştu bende git başımdan git dedim oda burası benim oğlumun evi sen git eşylarını da götür dedi tabii eşimde ağzını açamadı ikimizde bi şey demedikötükedihüso....iki haftadır gitmiyorum evine kayınpderim geldi büyüğün gel özür dile barış dedi ama hiç gitmek istemiyorum eşimde cahilleğine verdi beni suçladı üni mezunu biri böyle davranmamalıymış....sanki ben insan değilim...yardım edin bana :a015:ve burda ailem yok yalnızım....:
ya arkadaşlar anlıyamıyorum hala anlıyamıyorum
sizin annelerinizin de gelinleri vardır
acaba onlarında anneniz öldü diye sevinmesini istermiydiniz
sizin annenizi yerden yere vuran bir kardeşiniz karısı olduğunda neler hissederdiniz
BANA BU KONUDA NE DÜŞÜNDÜKLERıNıZı ANLATIRSANIZ
o zaman diyebilirim ki işteeeeeeeeeeeeee
benim annem bir melek kocamınki şeytan diye düşünenler
kayınvalidelerle geçinemeyenlerdir
hele onu bir kendi ananız gibi görseniz
tüm sorunlar çözülür o zaman görürsünüz
aslında benim bu kaynana meslelerine çok bilmiş edasıyla yorum yazmamam gerekir.
çünkü hiç kaynanam olmadı.eşim küçükken vefat etmiş.
evlenmeden önce çok isterdim benim de kayınvalidem olsun ama sizleri görünce olmadığına seviniyorum.
Ne diyeyim Allah sabır versin.
kardel sen herhalde kaynananla anlasabılıyorsunkı olaya tarafsız bakamıyorsun dıye dusunuyorum . arkadasın senın bahsettıgın gıbı yaklasımı yok. ınsanlar sınırlenınce yada ck kırılınca agzından hersey cıkabılır. ben eltıme yumurta beyınlı dıyorum dedıgım ıcın yumurta beyınlı olmuyor ama :):) bıraz relax. kızlar burada bırbırımıze rahatca herseyı anlatalım, soyleyemedıklerımızı soyleyelım dıye bulunuyorum yanılmıyoram ben mesela bekar olan arkadslarıma aklınız varsa yetımhaneden koca alın dıyorum sırnaşık şey
ya arkadaşlar anlıyamıyorum hala anlıyamıyorum
sizin annelerinizin de gelinleri vardır
acaba onlarında anneniz öldü diye sevinmesini istermiydiniz
sizin annenizi yerden yere vuran bir kardeşiniz karısı olduğunda neler hissederdiniz
BANA BU KONUDA NE DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ ANLATIRSANIZ
o zaman diyebilirim ki işteeeeeeeeeeeeee
benim annem bir melek kocamınki şeytan diye düşünenler
kayınvalidelerle geçinemeyenlerdir
hele onu bir kendi ananız gibi görseniz
tüm sorunlar çözülür o zaman görürsünüz
haklısın arkadaşım mal demeleri konusunda
YAZDIKLARIMIN TARTIŞILMASINI İSTİYORUM
GELİN ANNELERİ
DAMAT ANNELERİ
DAMATLAR ANNEYE KÖLE EDİLİYOR
AMA GELİNLER DAMAT ANNESİNE CANAVAR GİBİ DAVRANIYOR
O ZAMAN KOCALARI DA SELAM VERMESİN SEYREK GİTSİN KARININ ANNESİNE YÜZ VERMESİN MAL DESİN HER TÜRLÜ HAKARETİ ETSİN
DAYANABİLİRLERMİ BAKALIM SİTEDE BÜTÜN BÖYLE KAYINVALİDELERE LAF SAYANLAR
MERAK EDİYORUM
HADİ CEVAPLAYIN BAKIYIM VARMISINIZ KOCANIZ ANANIZA SAVAŞ AÇSIN KIZLAR BANA YAZIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?