hepinize tşk ederim yardımlarınz için...
işte gıcık olduğum kaynana tipi. kocan eve geç gelecek anneside oğlunu erkektir diye haklı görecek. halbuki oğluna yeni evlisin karını yalnız bırakma demesi lazım.
kamera ile gözetleyecekmiş. ne sanıyor kendini?
oğluna gel bende yemek ye diyeceğine al gel karını beraber yiyelim demesi lazım.
arkadaşım uzak dur bu kadından. yuvan yıkılır valla. kocanla ilgili hiçbirşey deme ona.
oğlu istiyorsa gitsin sen uzak dur.
ben 6 yıldır küsüm kaynanamla. oğlu gider görüşür, karışmam.
bende görüşseydim yuvam yıkılırdı.
kızı arkamdan ne demiş biliyor musun? abim bir karıya bizi terketti ilgilenmiyor. akannehir
bunlara yaranamazsın. oğlu gider her sene 1 tona yakın odun taşır, kırar.
bir kayınvalide bunları nasıl yapar tahmin bile edemiyorum valla
bende kayınvalideyim
ama gelin alırken kızım yok diye hasretle aldım onu
öyle sevdimki içime sokasım gelir sarışın mini bir kız çocuğuna benzetirim onu
onun ne kusuru gözüme gelir ne eksikliği be bilmemezliği acemiliği
bu bahsettiklerim yeni yetişen bir kızda olağan şeyler benim kızımda olsa öğretemezdim daha
evlenir dener öğrenir diye düşünürdüm
böyle gaddar kaynana duyunca üzülüyorum
acaba diyorum acaba yanlış mı anlıyorsunuz acaba
mutlaka yanlış anlıyorsunuz onun sözlerini hareketlerini
sanırım birazda kaynana önyargısı oluyor bazılarında bilmem
canım bak senin de bazı hataların var ben bir gün bile kayınvalideme oğlu ile olan bir sorunumdan bahsetmedim sen bahsettiğinde böyle yüz bulur işte biliyorum sen yardım istemişsin ama ailemizin sorunu biz çözeriz deseydin o da kavga edip etmediğinize bu kadar rahat karışamazdı
keşke kavga edip kağı çarpmasaydın ama olan olmuş bence önce eşinle konuş neye kırıldığını eşine etraflıca anlat tamam o cahil olabilir ama benim de sabrım var de ikimizin sorunlarını ikimiz çözmeliyiz böyle aile oluruz felan de önce eşini ikna et sonra da kayınvalidene aynı şeyleri söyle karşılıklı hatalıyız ben kendi hatam adına kendi özrümü dilerim ama sizin de özür borcunuz var dersin sakin sakin tatlılıkla halletmeye çalış ondan sonra da mesafeni koyarsın ama önce kocanla anlaşman lazım ki ikiniz bizim ailemiz diyip insanları ilişkinizden uzak tutabilesiniz
Eğer tek sorun bu anlattıklarınsa hani öyle kapıların çarpılması, bir büyüğe git başımdan denilmesini gerektirecek bir olay yok ortada. Olsa dahi git başımdan hiç hoş olmamış bence.
Evet orası senin olduğu kadar onun oğlunun da evi. Geliş sebebi mantıksız, yaptıkları mantıksız ama bu kadarını hak etmemiş bence.
Eşinin ağzını kavga anında açmamasını da takdir ettim. Ne yapacaktı seni koruyup annesini kovacak mıydı. Bu olaydaki en doğru haraket bu olmuş.
Biraz sakinleş. Git konuş. Bundan bundan hoşlanmıyorum lütfen yapmayın. Huzurla yaşayalım vs vs de. İletişimsizlik bunların tüm sebebi.
arkadaşa git konuş demişsiniz ama anlamıyorlar işte iletişim siz kurmak isteseniz bile karşı taraf istemesse hiç olmuyor o iletişim bir zamanlar bende yaşadım kayınvalideyle aynı evde hemde tam 3.5 yıl kabus gibi daha evlendim ilk günler bana ben seni istememiştim dedi neymiş arkadaşının kızını alcakmış eşime her zaman bana eşimin eski sevgililerinden bahsetti sırf beni kızdırıp eşimle kavga edeyim diye sanırım eşim bana hep boşver cahildir derdi ama insandada bir dayanma noktası var en sonunda patlıyorsun benim kayınvalde pazardan anneme aldığım yarım kilo zeytinin bile lafını etti ki ben çalışıyorum paramı annemlere yediriyomuşum diye her yerde anlattı ah ah daha neler neler anlayış yoksa olmuyor sen ne yaparsan yap olmuyor
ben oğluna geç gelme diyomuşum oğluna baskı kuruyomuşum keşke diyo bu eve kamere koyma şansım olsada siz kavga ediyomusunuz tarşıyomusunz diye gözeltlesem diyoo yani ben 4 aylık evliyim öyle birikti ki sonra bu şekilde patladı....
Peki Annesinin bu davranislarina karsilik esin ne yapiyor?
Hayir Anne karim bana baski falan kurmuyor, nerden cikariyorsun böyle seyler, karsima aramizdaki sorunlari kendimiz hallederiz, Kavgada ederiz barisirizda biz kari kocayiz, kamera koymak ne demek diyemiyormu?
Kayinvalidenin bunlara tesebbüs etmesinin sebebi esindir güzelim, esin tavrini koymali, Annesine dur demeli.
Evlilignize bu denli burnunu sokmasina izin vermemeli:umursamaz:
Emin degilim ama esinin Annesine senden aglastigi Annesine seni sikayet bile ettigi az cok belli birsey....yani bir bakima eline bir koz verilmis sanki kayinvalidenin, bu kozuda esin verdi gibi.benneyaptımki
Sen kaynanani birak esinin kulaklarini cek güzelim, bu olayin buraya gelmesine sebeb odur cünkü
o eve gelince sen de kendi anneni çağırsaydın... o da seni ezdirmemek için bekçilik yapsaydı madem.. sahipsiz değil kızım deseydi.. madem laftan anlamıyorlar..
kayınvalidemi tanımadığınz için size de ben asla büyğüme saygısızlık yapmam diyen arkaşada bi şey diyemem yani benim kayınvalidem eşimn takım elbiselerini senin annen attı diyerek iftira atan biri yani eşimde çok söylüyo ama yok bi şeyi tuttrdu mu tutturur zeytniyağı kullanmayın zararlı yok yararlı deriz tutturur zararlı diye niyeymiş zeytinyağlı bulaşılkarı yıkadığında yağ zor temizleniyomuş işte insanın midesi de böyle olurmuş yağ çıkmazmış yani traji komik şeyler yani yazsam söyledği şeyleri roman olur....
benim annemlr başka şehirde sekiz saatlik mesafe var aramızda aslında onun burukluğunu da yaşıyorum gerçekten insanın ailesi gibi yokmuş yaşayınca daha iyi anlıyosun sen annenden babandan tek söz işitme başkası gelsin her sözü söylemede söz hakkı olsun.... cok dogru bı soz arkadasım ewlılıgın ılk yıllarında bu problemler cok yasanır takma kafana ayagını bıraz onun ewınden cek soyledıklerını duymamazlıktan gel ama kendını ezdırme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?