kaynanam dedikodumu yapıyor ve ben duyuyorum .... ne yapmalıyım

emily_emily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
173
10
68
Antalya
böyle birsey olabilir mi ? oturduğum sitede birine para gününe geliyor ve beni konuşuyor be salak kadın benim oturdduğum yerde beni konuşursan benim kulağıma gelir daha kimlerden duyuyorum dedikodumu yaptığını sinirlerim kalktı sizce napmalıyım bana birşey söyleyin nolur

böyle birsey olabilir mi ? oturduğum sitede birine para gününe geliyor ve beni konuşuyor be salak kadın benim oturdduğum yerde beni konuşursan benim kulağıma gelir daha kimlerden duyuyorum dedikodumu yaptığını sinirlerim kalktı sizce napmalıyım bana birşey söyleyin nolur
once kocana soylemelisin kimden ne duydugunu sonrada kaynanayi gordugunuz ilk yerde-ama yuzyuze- kocan da yanindayken sormalisin.boyle boyle demissin sunun evinde yakisti mi sana? diye

Bence eşin de varken sor "anne böyle böyle şeyler geliyor kulağıma ben ihtimal vermedim tabii ama canım sıkıldı sorayım dedim" deyin, "ay yok saçmalama demedim" derse "bak şimdi çok sinirlendim yüzleştireyim de utansın yalancılar" deyin:27:

Ayni benim kaynanamin yaptigini yapiyor. Benimki ustune ustluk yalanci da. Sorsan ben oyle sey demedim der.
Ben konusmuyorum kustum onla. Sana kizlarin ne akil verecegini merakla bekliyorum. Zor is.

Bence eşin de varken sor "anne böyle böyle şeyler geliyor kulağıma ben ihtimal vermedim tabii ama canım sıkıldı sorayım dedim" deyin, "ay yok saçmalama demedim" derse "bak şimdi çok sinirlendim yüzleştireyim de utansın yalancılar" deyin:27:

Cok akillica gercekten. Kusmeseydim ben de yapardim aynisini.:46:

rd

Bence duymamazlıktan gel, eşine söylersen eşin yalnızca huzursuz olacak sen ve annesinin arasında kalacaktır.
Ve hayatın boyunca kaynananla yüz yüze olacaksın, bu nedenle ne olursa olsun anlaşmaya bak.
Emin ol sen iyi oldukça o bunun farkına mutlaka varacaktır.
Kötülüğe kötülükle karşılık vermek kimseye bir şey kazandırmaz, sadece sizi yıpratır.

once kocana soylemelisin kimden ne duydugunu sonrada kaynanayi gordugunuz ilk yerde-ama yuzyuze- kocan da yanindayken sormalisin.boyle boyle demissin sunun evinde yakisti mi sana? Diye

eminim yaptığını kabul etmeyecektir.hatta benimki yemin billah ederdi ben kendim kulaklarımla duyduğum halde.en iyisi duymamakk.duyduğunu belli edince aynı ortamda bu defa gönderme bile yapar sana.duymanı istediği kötü şeyleri bile duyurur.hiç duymamazlıktan gel kolay değil ama yüz göz olmktn iyidir

yapsın boşver duyma sen.. onun seviyesine düşmeye değmez..

insan içine attıklarını sindiremiyor hele zaman geçtikçe daha da kendi kendini yiyor. Eşinin yanında sor hemde tane tane sinirlenmeden inkar ederse de ondan taraf gibi görün yüzleşin diye tuttur.
Ahh bir 6 yıl öncesine dönsem öyle köşelerde salak gibi içime atacağıma herşeyi pat pat yüzlerine söylerdim.

Cok akillica gercekten. Kusmeseydim ben de yapardim aynisini.:46:

Ee içime atsam bi'gün gelecek en ufak şeyde ben patlayacağım, eşime söylesem "annem öyle şey yapmaz" diyecek ama yanında öyle sorarsam annesinin kaşının gözünün hareketinden anlar hiç olmazsa:31:

Komşularına seni kötülüyo işte aklınca seni kötü etcek kötü bilsinler diyip kendini acındırcak ıslah etsin Rabbim

Duyduklarını söyle ne biliyorsun belki sana bunu söyleyen yalan söylüyordur:44:

Demedim derse ben sorarım onlara,senle yüzleştireyim de rezil olsunlar dersin, yaptıysa da yapmaz bidaha:28:

Lafı getirene de fazla güvenme derim.
Bu lafı taşıyana laf verme."Ben anneme güvenirim öyle demek istememiştir" de.
Kayınvalidene de sor "hakkımda bunları demişin anne ihtimal vermedim ama içim rahat etsin diye soruyorum sana doğru mu bunlar" de.Bakalım cevabı ne olacak.

benimkide öyleydi hep sustum 12 yıldan sonra yine bir olay esnasında patladım ve eşimle boşanmanın eşiğine geldik şu an iyiyiz ama kaynanamla asla konuşmayı düşünmüyorum

Valla benimki aynı evin içinde farklı oadalarda yapıyodu duydum açık açık söyledim neden böyle yapıyosun diye sorun varsa başkası çözemez anca senin yada benim dedikodumu yaparlar dedim güzellikle söyle o utansın benim hosuma gitmeyen hareketim varsa önce bana söyle ne kocam çözer ne komsu nede bi başkası eğer varsa bi sorun aramızda çözelim de

kızlar hepinizin söylediğine katılıyorum bazen diyorum boşver kocanın hatırına boşver diyorum o olay geçiyor başkası çıkıyor kadın cahil o yüzden akıl edemiyor konustuklarını düşünmeden konuşuyor eşimle konuştum bu dedikodu olayını çok kızdı annesine ama konuşmak için kendini geri çekiyor zamanını bekleyeliim diyor daha dün akşam bu yüzden kavga ettik zamanı ne zaman onuda söylemiyor neyi bekliyor bilmiyorum

dün gecenin 11 inde hep kocamı arayan kadın beni arıyor allahtan eşim baktı telefona neden gelmiyorsunuz demek için beni arıyor var mı böle bişi normalde nasılsın diye aramayan kadın hamileyken nasıl oldun diye aramayan kadın hesap sormak için arıyor

acıkcası artık muhatap olmak istemiyorum su güne kadar dönüpte birşey demeyen ben hakkında dedikodu yapılan ben bundan sonra kötü olacaağım yapılacaksa dedikodum kötüyüm diye yapılsın

o değil ben bu kadın yüzünden 8 yıl birlikte olduğum ve 2 yıldır evli olduğum adamdan vazgeçmeyi bile düşünüyorum bir de bebeğim var 3 aylık kafayı yicem bu kadını cekmek istemiyorum kocamdan vazgecsem 10 yıllık emeğime bana yazık herşeyden önce artık bebeğime yazık

salak kadın sütüm kesilecek onun yüzünden daha neler neler yaptıda bu dedikodu son damla oldu kızlar :(

Vallah ben kibarca kv ne yazikki biraz rahatsız diyordum (deli):35: Şöyle bir ifadeyle: ---> :(
baskada hiç bir tepki vermedim, Allah'a havale ettim!

kızlar hepinizin söylediğine katılıyorum bazen diyorum boşver kocanın hatırına boşver diyorum o olay geçiyor başkası çıkıyor kadın cahil o yüzden akıl edemiyor konustuklarını düşünmeden konuşuyor eşimle konuştum bu dedikodu olayını çok kızdı annesine ama konuşmak için kendini geri çekiyor zamanını bekleyeliim diyor daha dün akşam bu yüzden kavga ettik zamanı ne zaman onuda söylemiyor neyi bekliyor bilmiyorum

dün gecenin 11 inde hep kocamı arayan kadın beni arıyor allahtan eşim baktı telefona neden gelmiyorsunuz demek için beni arıyor var mı böle bişi normalde nasılsın diye aramayan kadın hamileyken nasıl oldun diye aramayan kadın hesap sormak için arıyor

acıkcası artık muhatap olmak istemiyorum su güne kadar dönüpte birşey demeyen ben hakkında dedikodu yapılan ben bundan sonra kötü olacaağım yapılacaksa dedikodum kötüyüm diye yapılsın

o değil ben bu kadın yüzünden 8 yıl birlikte olduğum ve 2 yıldır evli olduğum adamdan vazgeçmeyi bile düşünüyorum bir de bebeğim var 3 aylık kafayı yicem bu kadını cekmek istemiyorum kocamdan vazgecsem 10 yıllık emeğime bana yazık herşeyden önce artık bebeğime yazık

salak kadın sütüm kesilecek onun yüzünden daha neler neler yaptıda bu dedikodu son damla oldu kızlar :(

söylenenler nelerdir bilemeyiz tabi ama çok yakınımda şahit olduğum bir durum bu , kv cahillikten yapıyor yada başka sebeblerden konu ne olursa olsun eşinle bu yüzden aranı açma derim sana yetiştirenlere de tatlı sert cevabını verip postalarsın hiiiiiç canını sıkma kendi gelini hakkında dedikodu yaparak zaten kendini küçük düşürüyor, belki de huzurunuzun bozulacağını bile bile yapıyor boşver takmamaya alış hiç huzurunu bozma amacına ulaştırma derim , miniğine odaklan sen

söylenenler nelerdir bilemeyiz tabi ama çok yakınımda şahit olduğum bir durum bu , kv cahillikten yapıyor yada başka sebeblerden konu ne olursa olsun eşinle bu yüzden aranı açma derim sana yetiştirenlere de tatlı sert cevabını verip postalarsın hiiiiiç canını sıkma kendi gelini hakkında dedikodu yaparak zaten kendini küçük düşürüyor, belki de huzurunuzun bozulacağını bile bile yapıyor boşver takmamaya alış hiç huzurunu bozma amacına ulaştırma derim , miniğine odaklan sen

haklısın canım ama insanın siniri bozuluyor bencede kendini küçük düşürüyor ama gel görki kendi farkında değil cahil işte cahil

Back
X