kızlar hepinizin söylediğine katılıyorum bazen diyorum boşver kocanın hatırına boşver diyorum o olay geçiyor başkası çıkıyor kadın cahil o yüzden akıl edemiyor konustuklarını düşünmeden konuşuyor eşimle konuştum bu dedikodu olayını çok kızdı annesine ama konuşmak için kendini geri çekiyor zamanını bekleyeliim diyor daha dün akşam bu yüzden kavga ettik zamanı ne zaman onuda söylemiyor neyi bekliyor bilmiyorum
dün gecenin 11 inde hep kocamı arayan kadın beni arıyor allahtan eşim baktı telefona neden gelmiyorsunuz demek için beni arıyor var mı böle bişi normalde nasılsın diye aramayan kadın hamileyken nasıl oldun diye aramayan kadın hesap sormak için arıyor
acıkcası artık muhatap olmak istemiyorum su güne kadar dönüpte birşey demeyen ben hakkında dedikodu yapılan ben bundan sonra kötü olacaağım yapılacaksa dedikodum kötüyüm diye yapılsın
o değil ben bu kadın yüzünden 8 yıl birlikte olduğum ve 2 yıldır evli olduğum adamdan vazgeçmeyi bile düşünüyorum bir de bebeğim var 3 aylık kafayı yicem bu kadını cekmek istemiyorum kocamdan vazgecsem 10 yıllık emeğime bana yazık herşeyden önce artık bebeğime yazık
salak kadın sütüm kesilecek onun yüzünden daha neler neler yaptıda bu dedikodu son damla oldu kızlar